EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incendiu masiv la un bloc din Targu Mures. Intr-un apartament a fost gasit un cadavru carbonizat

publicat 2024-02-17 13:45:14 (ProTV)
Incendiu masiv la un bloc din Targu Mures. Intr-un apartament a fost gasit un cadavru carbonizat Un incendiu a izbucnit, sâmbata, într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Târgu Mures.   ...continuare.

Mama si fiu, gasiti morti dupa mai multe zile intr-o locuinta din Targu Mures

publicat 2024-02-17 09:30:12 (Libertatea)
Mama si fiu, gasiti morti dupa mai multe zile intr-o locuinta din Targu Mures O femeie de 88 de ani si fiul ei de 57 de ani au fost gasiti morti, vineri, intr-o locuinta din Targu Mures, informeaza Observatornews. Vecinii au sesizat autoritatile, dupa ce cei doi nu au mai raspuns in ultima saptamana. Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. Cei doi locuiau cu chirie intr-o […] ...continuare.

O femeie si fiul ei, gasiti morti in casa, in Targu Mures: "Nu a iesit de un an de zile din casa"

publicat 2024-02-17 09:30:02 (Antena3)
O femeie si fiul ei, gasiti morti in casa, in Targu Mures: Nu a iesit de un an de zile din casa O femeie din Targu Mures, dar si fiul ei, au fost gasiti morti intr-o garsoniera situata intr-un bloc. O vecina a femeii a explicat ca aceasta nu ar mai fi iesit din casa de un an. ...continuare.

Descoperire socanta in Targu Mures. Cadavrele a doua persoane, mama fiu, au fost gasite intr-un apartament

publicat 2024-02-17 08:00:15 (ProTV)
Descoperire socanta in Targu Mures. Cadavrele a doua persoane, mama fiu, au fost gasite intr-un apartament O femeie în vârsta de 88 de ani si un barbat, de 57 de ani, mama si fiu, au fost gasiti morti într-un apartament de pe strada Aleea Carpati din Târgu Mures.   ...continuare.

Mama si fiu, gasiti morti, in stare de putrefactie, intr-o garsoniera din Targu Mures. Barbatul de 57 de ani ar fi fost decedat de mai mult timp

publicat 2024-02-17 03:15:13 (Money.ro)
Mama si fiu, gasiti morti, in stare de putrefactie, intr-o garsoniera din Targu Mures. Barbatul de 57 de ani ar fi fost decedat de mai mult timp Descoperire socanta intr-o garsoniera din Targu Mures. Mama si fiu au fost gasiti fara viata, in stare de putrefactie. Barbatul de 57 de ani ar fi murit de mai mult timp, iar ulterior l-a urmat in moarte si femeia de 88 de ani.Articolul Mama si fiu, gasiti morti, in stare de putrefactie, intr-o garsoniera din Targu Mures. Barbatul de 57 de ani ar fi fost decedat de mai mult timp apare prima data in Money. ...continuare.

Un barbat s-a inecat in raul care traverseaza Tg. Mures

publicat 2024-02-16 23:15:10 (Jurnalul-National)
Un barbat s-a inecat in raul care traverseaza Tg. Mures Un barbat s-a inecat, vineri seara, in raul Poclos, care traverseaza municipiul Targu Mures. El a fost scos din apa de echipajele I.S.U. Mures. Politistii au deschis un dosar penal de ucidere din culpa. ...continuare.

Scene cumplite! Mama si fiu, gasiti morti intr-un apartament din Tg. Mures

publicat 2024-02-16 21:45:16 (Jurnalul-National)
Scene cumplite! Mama si fiu, gasiti morti intr-un apartament din Tg. Mures Un barbat de 57 de ani si mama acestuia, de 88 de ani, au fost gasiti morti, vineri, intr-un apartament din Tg. Mures. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. ...continuare.

Jaf intr-un cimitir din judetul Mures. Mai multi indivizi au furat bani si bijuterii si s-au facut nevazuti

publicat 2024-02-16 17:30:18 (ProTV)
Jaf intr-un cimitir din judetul Mures. Mai multi indivizi au furat bani si bijuterii si s-au facut nevazuti Mai multe constructii funerare si cripte din doua cimitire din judetul Mures au fost pradate de un grup de indivizi. Suspectii au reusit sa plece cu bani si bijuterii, lasate de familii lânga cei raposati. ...continuare.

CNAIR a semnat contractul pentru tronsonul Targu Mures - Miercurea Nirajului din Autostrada A8 Targu Mures-Iasi, cu firma turca Nurol Insaat, si lanseaza licitatia pentru drumul expres Arad-Oradea

publicat 2024-02-16 12:15:27 (Ziarul-Financiar)
CNAIR a semnat contractul pentru tronsonul Targu Mures - Miercurea Nirajului din Autostrada A8 Targu Mures-Iasi, cu firma turca Nurol Insaat, si lanseaza licitatia pentru drumul expres Arad-Oradea Autor: Roxana Rosu Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat vineri contractul pentru proiectarea si executia tronsonului Targu Mures - Miercurea Nirajului, parte din Autostrada A8 Targu Mures - Iasi, antreprenorul proiectului fiind compania turca Nurol Insaat VE Ticaret A.S. ...continuare.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat contractul pentru proiectarea si executia tronsonului Targu Mures - Miercurea Nirajului, parte din Autostrada A8 Targu Mures - Iasi, cu firma turca Nurol Insaat

publicat 2024-02-16 11:45:26 (Ziarul-Financiar)
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat contractul pentru proiectarea si executia tronsonului Targu Mures - Miercurea Nirajului, parte din Autostrada A8 Targu Mures - Iasi, cu firma turca Nurol Insaat Autor: Roxana Rosu Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat vineri contractul pentru proiectarea si executia tronsonului Targu Mures - Miercurea Nirajului, parte din Autostrada A8 Targu Mures - Iasi, antreprenorul proiectului fiind compania turca Nurol Insaat VE Ticaret A.S. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.