EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Afacerea Detergentul: perchezitii masive in Romania si Ungaria dupa o descoperire surprinzatoare la Tg. Mures

publicat 2024-02-22 17:15:10 (Puterea)
Afacerea Detergentul: perchezitii masive in Romania si Ungaria dupa o descoperire surprinzatoare la Tg. Mures 41 de perchezitii au loc in Romania si Ungaria, intr-o ancheta privind vanzarea ilegala de detergenti contrafacuti, in valoare de 856.000 de lei. Intr-un efort concertat intre autoritatile judiciare romane si cele maghiare, sub coordonarea Eurojust, a fost demarata o ampla investigatie pentru documentarea si probarea unui lant de activitati infractionale ce viza achizitionarea si […]The post Afacerea Detergentul: perchezitii masive in Romania si Ungaria dupa o descoperire surprinzatoare... ...continuare.

Depozit clandestin cu peste 100.000 de litri de detergent falsificat, importat ilegal din Ungaria, descoperit in Mures

publicat 2024-02-22 14:30:03 (Adevarul)
Depozit clandestin cu peste 100.000 de litri de detergent falsificat, importat ilegal din Ungaria, descoperit in Mures Politistii din Alba au descoperit in judetul Mures un depozit clandestin cu peste 100.000 de litri de detergent falsificat, cu o valoare de piata de peste 850.000 de lei. Produsul a fost importat ilegal din Ungaria si vandut sub diferite marci premium ...continuare.

Ministerul Educatiei infiinteaza clase de fotbal pentru fete in mai multe licee sportive din tara

publicat 2024-02-22 13:45:34 (Mediafax)
Ministerul Educatiei infiinteaza clase de fotbal pentru fete in mai multe licee sportive din tara "Incepand cu anul scolar 2024-2025, infiintam cinci noi clase de fotbal pentru fete in Liceele cu Program Sportiv din Bistrita, Buzau, Pitesti, Targu Mures si Timisoara - un pas important spre dezvoltarea noii generatii de sportive care opteaza pentru fotbal ca sport principal! Astfel, cream premisele transformarii liceelor cu program sportiv din aceste orase in adevarate centre de pregatire si performanta ale fotbalului feminin romanesc. Federatia Romana de Fotbal contribuie in acest proiect... ...continuare.

Regiunea din tara noastra care se regaseste in topul realizat de Booking. Este incadrata printre cele mai "calduroase" din lume

publicat 2024-02-22 10:00:02 (Click)
Regiunea din tara noastra care se regaseste in topul realizat de Booking. Este incadrata printre cele mai calduroase din lume Romania isi gaseste loc in topul destinatiilor primitoare ale lumii, cu regiunea Mures, conform clasamentului realizat de Booking, renumita agentie de turism online. Comentariile pozitive ale turistilor au plasat Muresul pe locul 5, intr-un top unde dominatia este exercitata de regiuni precum Epirus ...continuare.

Investitie de 65 mil. euro pentru construirea unui centru de arsi la Targu Mures

publicat 2024-02-21 18:00:16 (Ziarul-Financiar)
Investitie de 65 mil. euro pentru construirea unui centru de arsi la Targu Mures Autor: Laurentiu Cotu Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures a demarat un proiect de investitii de 322,6 mil. lei (aproximativ 65 mil. euro), fara TVA, pentru construirea unui centru de arsi grav. Noua cladire va avea 7 nivele si va cuprinde 5 paturi pentru pacienti critici, 10 paturi pentru terapie intermediara si pentru microchirurgie si chirurgie reconstructivea, sectie ATI cu 57 de paturi si 25 de sali de operatii distribuite pe doua etaje, potrivit unui comunicat de presa... ...continuare.

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din Romania prezinta Vertiges - cea de-a 28-a editie a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, intre 21 si 31 martie la Bucuresti si in alte 12 orase

publicat 2024-02-21 11:15:18 (Jurnalul-National)
La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din Romania prezinta Vertiges - cea de-a 28-a editie a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ,  intre 21 si 31 martie la Bucuresti si in alte 12 orase In anul centenarului sau, Institutul Francez din Romania organizeaza cea de-a 28-a editie a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se va desfasura in perioada 21-31 martie la Bucuresti si in alte 12 orase din tara: Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Arad, Brasov, Braila, Constanta, Craiova, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Suceava si Targu Mures. ...continuare.

Aages vrea sa distribuie un dividend cu randament de 6,7%

publicat 2024-02-21 09:45:14 (Bursa)
Aages vrea sa distribuie un dividend cu randament de 6,7% Actionarii Aages Targu Mures (AAG), companie ce produce instalatii de incalzire prin inductie, sunt convocati in data de 25 aprilie cu propunerea ca, din profitul anului trecut, suma de 2,5 milioane lei sa fie distribuita ca dividende, conform unui raport al companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB). ...continuare.

Platforma de servicii juridice NewLaw.ro si-a extins prezenta in vestul tarii: Colaboram cu echipa de avocati Doseanu si Asociatii din Oradea

publicat 2024-02-21 07:45:26 (Ziarul-Financiar)
Platforma de servicii juridice NewLaw.ro si-a extins prezenta in vestul tarii: Colaboram cu echipa de avocati Doseanu si Asociatii din Oradea Autor: Ioana Nita Newlaw.ro, platforma care digitalizeaza relatia dintre clienti si avocati, lansata de casa de avocatura NDI Law, isi extinde prezenta in zona de vest a tarii prin inrolarea in luna februarie a 12 avocati membri ai Baroului Bihor si colaboratori ai societatii profesionale de avocati Doseanu si Asociatii, una dintre cele mai mari din regiunea vestica a Romaniei. Astfel, platforma de servicii juridice isi mareste acoperirea la nivel national, avand in prezent colaboratori din... ...continuare.

Cele trei persoane care eliberau diplome false au fost plasate sub control judiciar in cazul postlicealei din Reghin

publicat 2024-02-21 07:45:16 (ProTV)
Cele trei persoane care eliberau diplome false au fost plasate sub control judiciar in cazul postlicealei din Reghin Cele trei persoane retinute în dosarul diplomelor obtinute fraudulos, în Reghin, judetul Mures, au fost plasate marti seara sub control judiciar pentru 60 de zile. ...continuare.

Centrul de Arsi Grav prinde viata. Lucrarile au inceput la Targu Mures

publicat 2024-02-20 17:15:09 (Mediafax)
Centrul de Arsi Grav prinde viata. Lucrarile au inceput la Targu Mures Constructia Centrului de Arsi Grav de la targu Mures este a treia constructie inceputa in ultimele 12 luni pentru unitati sanitare dedicate pacientilor cu arsuri grave, dupa Timisoara si Bucuresti. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.