EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Doua fetite din Bihor sunt in stare grava la spital, dupa ce s-au intoxicat cu solutie antiparazitara pentru animale

publicat 2024-01-31 11:30:16 (ProTV)
Doua fetite din Bihor sunt in stare grava la spital, dupa ce s-au intoxicat cu solutie antiparazitara pentru animale Patru persoane, inclusiv doua fetite cu vârste de 4 si 2 ani au ajuns în stare grava la Spitalul Judetan de Urgenta Bihor dupa ce s-au intoxicat cu solutie antiparazitara pentru animale.   ...continuare.

Patru persoane din Oradea, inclusiv doua fetite cu varste de 4 si 2 ani, in stare grava dupa ce s-au intoxicat cu solutie antiparazitara pentru animale

publicat 2024-01-31 11:30:14 (Libertatea)
Patru persoane din Oradea, inclusiv doua fetite cu varste de 4 si 2 ani, in stare grava dupa ce s-au intoxicat cu solutie antiparazitara pentru animale Doua femei si doua fetite cu varste de 4 si 2 ani au ajuns in stare grava la Spitalul Judetan de Urgenta Bihor dupa ce s-au intoxicat cu solutie antiparazitara pentru animale. Fetita de 2 ani este intubata si ventilata mecanic, informeaza News.ro. „Este vorba despre 4 persoane care s-au intoxicat cu solutie antiparazitara pentru […] ...continuare.

Momentul in care un barbat care isi tinea copilul in brate a fost spulberat de o masina. Cine era la volan. VIDEO

publicat 2024-01-31 11:15:13 (ProTV)
Momentul in care un barbat care isi tinea copilul in brate a fost spulberat de o masina. Cine era la volan. VIDEO Au aparut imagini de pe camera de supraveghere de la un incident socant petrecut luni dupa-amiaza într-un sat din Bihor.   ...continuare.

Tata si fiu, loviti intentionat cu masina de un vecin care s-a urcat baut la volan, in Bihor

publicat 2024-01-31 09:15:03 (Antena3)
Tata si fiu, loviti intentionat cu masina de un vecin care s-a urcat baut la volan, in Bihor Scene socante in Bihor, acolo unde un tata care isi tinea in brate baietelul de nici trei ani ar fi fost lovit intentionat, cu masina, de vecinul sau. ...continuare.

Doua femei care se intorceau de la un priveghi au murit, dupa ce au fost spulberate de o masina, in Bihor

publicat 2024-01-30 08:45:03 (Antena3)
Doua femei care se intorceau de la un priveghi au murit, dupa ce au fost spulberate de o masina, in Bihor Doua femei au murit, dupa ce au fost spulberate de o masina. Accidentul s-a produs pe DN79, care leaga Oradea de Arad. ...continuare.

Tragedie in Bihor. Doua femei, accidentate mortal pe trecerea de pietoni

publicat 2024-01-30 08:30:11 (Money.ro)
Tragedie in Bihor. Doua femei, accidentate mortal pe trecerea de pietoni Doua femei, cu varste de 73, respectiv 77 de ani, au murit, luni seara, dupa ce au fost spulberate de o masina. Potrivit Observator, cele doua se intorceau de la un priveghi, iar un sofer de 71 de ani, care venea si el de la o inmormantare din Ungaria, le-a lovit din plin pe trecerea […]Articolul Tragedie in Bihor. Doua femei, accidentate mortal pe trecerea de pietoni apare prima data in Money. ...continuare.

Doua batrane care se intorceau de la un priveghi au fost ucise pe trecerea de pietoni de un sofer care venea de la o inmormantare, la Gepiu, in Bihor

publicat 2024-01-30 08:30:10 (Libertatea)
Doua batrane care se intorceau de la un priveghi au fost ucise pe trecerea de pietoni de un sofer care venea de la o inmormantare, la Gepiu, in Bihor Doua femei au murit luni seara pe o sosea din Bihor, lovite pe trecerea de pietoni de un sofer de 71 de ani. Cele doua se intorceau de la un priveghi, iar conducatorul auto venea de la o inmormantare, in momentul tragediei de la Gepiu, scrie Observator News. Circulatia a fost blocata mai bine de […] ...continuare.

Tragedie in Bihor. Doua femei, accidentate mortal

publicat 2024-01-30 08:15:10 (Money.ro)
Tragedie in Bihor. Doua femei, accidentate mortal Doua femei, cu varste de 73, respectiv 77 de ani, au murit, luni seara, dupa ce au fost spulberate de o masina. Potrivit Observator, cele doua se intorceau de la un priveghi, moment in care soferul de 71 de ani, care venea si el de la o inmormantare, din Ungaria, le-a lovit din plin. "Luni, […]Articolul Tragedie in Bihor. Doua femei, accidentate mortal apare prima data in Money. ...continuare.

Doua batrane, spulberate mortal de un autoturism in localitatea Gepiu din Bihor

publicat 2024-01-30 03:15:09 (Money.ro)
Doua batrane, spulberate mortal de un autoturism in localitatea Gepiu din Bihor Doua femei, cu varste de 73, respectiv 77 de ani, au fost accidentate mortal, luni seara, fiind acrosate de un autoturism in timp ce se deplasau pe jos, pe drumul national DN 79, in localitatea Gepiu.Articolul Doua batrane, spulberate mortal de un autoturism in localitatea Gepiu din Bihor apare prima data in Money. ...continuare.

Din eleva premianta, criminala. Fata care a vrut sa ucida un pedagog a planuit mult atacul

publicat 2024-01-29 10:45:02 (Adevarul)
Din eleva premianta, criminala. Fata care a vrut sa ucida un pedagog a planuit mult atacul Eleva din Bihor judecata pentru ca a injunghiat un pedagog la Colegiul Traian Vuia din Oradea, planuia de cateva saptamani "sa-i faca felul". Fata sustine ca acesta a agresat-o sexual, dascalii si elevii spun nu suporta ca barbatul era sever, iar psihologii ca adolescenta este un sociopat. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.