EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Noi probleme la podul de la Braila. Au reaparut tasarile la rampa de acces

publicat 2024-03-11 20:30:05 (Antena3)
Noi probleme la podul de la Braila. Au reaparut tasarile la rampa de acces Rampa de acces spre viaductul care duce spre Podul peste Dunare prezinta din nou tasari pe malul din Braila, dupa ce, in septembrie 2023, CNAIR a mai semnalat o astfel de problema. ...continuare.

Noi probleme la podul peste Dunare de la Braila. Au aparut denivelari majore in asfalt. Ce spune CNAIR VIDEO

publicat 2024-03-11 19:15:01 (Adevarul)
Noi probleme la podul peste Dunare de la Braila. Au aparut denivelari majore in asfalt. Ce spune CNAIR VIDEO La 8 luni de la inaugurarea podului suspendat peste Dunare de la Braila, au aparut noi portiuni de asfalt care sunt lasate, la rampa de urcare de pe malul brailean. Denivelarile masoara acum peste 10 centimetri ...continuare.

Noi probleme la "Golden Gate-ul Romaniei". Au reaparut tasarile la rampa de acces pe pod

publicat 2024-03-11 19:00:16 (ProTV)
Noi probleme la Golden Gate-ul Romaniei. Au reaparut tasarile la rampa de acces pe pod Rampa de acces spre viaductul care duce spre Podul peste Dunare prezinta din nou tasari pe malul din Braila, dupa ce, în septembrie 2023, CNAIR a mai semnalat o astfel de problema. ...continuare.

Asfaltul de pe podul de la Braila se scufunda

publicat 2024-03-11 17:15:11 (Puterea)
Asfaltul de pe podul de la Braila se scufunda Problemele de la Golden Gate-ul de Romania, podul de la Braila, se tin lant. Acum asfaltul de batai de cap constructorului. O sectiune de asfalt de pe una dintre rampele podului peste Dunare de la Braila s-a surpat, iar constructorul a incercat sa aplice mai multe straturi de asfalt pentru a restabili nivelul suprafetei drumului, […]The post Asfaltul de pe podul de la Braila se scufunda appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Noi probleme pe Podul de la Braila, s-a lasat asfaltul. Cum explica CNAIR

publicat 2024-03-11 15:15:09 (Libertatea)
Noi probleme pe Podul de la Braila, s-a lasat asfaltul. Cum explica CNAIR La 8 luni de la inaugurarea podului suspendat peste Dunare de la Braila, au fost observate noi portiuni de asfalt care sunt lasate, la rampa de urcare de pe malul brailean, iar aceste denivelari au peste 10 centimetri, a relatat Monitorul de Braila. Desi a fost inaugurat cu mult fast in iulie 2023, Podul de […] ...continuare.

Motivul pentru care adolescentul din Braila l-a injunghiat pe fiul unui om de afaceri sirian. "Suntem din familie cunoscuta"

publicat 2024-03-11 14:00:13 (ProTV)
Motivul pentru care adolescentul din Braila l-a injunghiat pe fiul unui om de afaceri sirian. Suntem din familie cunoscuta Individul care a înjunghiat un tânar, pe o strada din Braila, este cercetat în stare de libertate. Ar fi comis atacul din cauza unei fete. Victima este fiul unui om de afaceri sirian, stabilit în România de 12 ani. ...continuare.

Incident uluitor in Braila! Un barbat beat a aruncat cu o lopata si caramizi in jandarmi. VIDEO

publicat 2024-03-10 16:15:04 (Click)
Incident uluitor in Braila! Un barbat beat a aruncat cu o lopata si caramizi in jandarmi. VIDEO Un incident socant a avut loc chiar astazi in Braila! Un jandarm a fost lovit cu poarta de catre un barbat beat, care a aruncat si cu caramazi si cu o lopata echipajul de interventie. Acesta i-a amenintat pe jandarmii sositi la fata locului cu moartea. ...continuare.

Jandarmi atacati cu lopata si caramizi de un barbat bautt din Braila. Cum s-a sfarsit scandalul cu fortele de ordine

publicat 2024-03-10 15:45:10 (Libertatea)
Un echipaj de jandarmi a fost atacat cu lopata si caramizi cand au intervenit la un barbat reclamat pentru ca asculta muzica prea tare. Incidentul a avut loc sambata, in cartierul Chercea, anunta IJJ Braila, intr-un comunicat. Echipajul de jandarmerie s-a deplasat sambata, in urma unui apel la 112, la un imobil din cartierul Chercea, […] ...continuare.

Blocaj in traficul national. Circulatia pe soseaua care leaga Braila si Galati, oprita

publicat 2024-03-10 15:30:21 (Mediafax)
Blocaj in traficul national. Circulatia pe soseaua care leaga Braila si Galati, oprita Incendiul a izbucnit duminica la pranz. Este vorba despre un incendiu de vegetatie uscata si stuf care s-a produs pe DN 2B, intre orasul Braila si localitatea galateana Sendreni. ...continuare.

Incendiu de vegetatie. Circulatia rutiera oprita intre Braila si Galati

publicat 2024-03-10 15:00:54 (Jurnalul-National)
Incendiu de vegetatie. Circulatia rutiera oprita intre Braila si Galati Un incendiu de vegetatie a provocat oprirea circulatiei rutiere intre Braila si Galati. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.