EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Moartea cumplita a unei adolescente de 16 ani. Iubitul ei a invitat-o la o plimbare cu masina, desi era baut VIDEO

publicat 2024-03-04 13:45:03 (Adevarul)
Moartea cumplita a unei adolescente de 16 ani. Iubitul ei a invitat-o la o plimbare cu masina, desi era baut VIDEO O adolescenta de 16 ani a murit, duminica, 3 martie, dupa ce masina in care se afla s-a lovit de mai multi pomi situati pe marginea DJ 211 D, in satul Florica din judetul Braila ...continuare.

Scene socante in Braila. Autorul unui accident mortal isi verifica masina, in timp ce victima zace fara suflare VIDEO

publicat 2024-03-04 13:15:17 (ProTV)
Scene socante in Braila. Autorul unui accident mortal isi verifica masina, in timp ce victima zace fara suflare VIDEO Un sofer care a produs un accident mortal în Braila, în urma caruia adolescenta aflata pe locul din dreapta sa si-a pierdut viata, a fost filmat în timp ce-si verifica masina, în timp ce victima sa zacea fara sulfare lânga el.   ...continuare.

O adolescenta de 16 ani a murit intr-un accident grav, in Braila. Masina in care se afla era condusa de un sofer beat

publicat 2024-03-03 19:45:13 (ProTV)
O adolescenta de 16 ani a murit intr-un accident grav, in Braila. Masina in care se afla era condusa de un sofer beat O adolescenta de 16 ani a murit, duminica, dupa ce masina în care se afla s-a lovit de mai multi pomi situati pe marginea Drumului Judetean 211 D, în satul Florica din judetul Braila. ...continuare.

Ce a mai ramas din tunelurile construite de turci pe sub Braila. Se povesteste ca prin ele se putea mergea calare

publicat 2024-03-02 09:45:03 (Adevarul)
Ce a mai ramas din tunelurile construite de turci pe sub Braila. Se povesteste ca prin ele se putea mergea calare Hrubele care formeaza "orasul de sub oras", din vremea cand Braila era raia turceasca, continua sa fie si in zilele noastre un mister. Legenda spune ca turcii au construit un adevarat oras subteran, iar prin tuneluri se putea mergea calare ...continuare.

Braila inca isi asteapta bazinul olimpic | Autoritatile au uitat de proiect: "Nu avem nimic pentru sport"

publicat 2024-03-01 20:45:03 (Antena3)
Braila inca isi asteapta bazinul olimpic | Autoritatile au uitat de proiect: Nu avem nimic pentru sport Brailenii au uitat ca puteau avea un bazin olimpic de inot, pentru ca lucrarile au inceput de atat de mult timp incat nimeni nu mai stie de ele. Nici macar autoritatile, care au dus proiectul pana la 95% si apoi l-au abandonat. Firma care trebuia sa termine lucrarile a intrat in insolventa si nimeni nu a mai vrut sa ia rolul de constructor. ...continuare.

Podul de la Braila, cu denivelari, suruburi slabite si fisuri in structura, la opt luni de la inaugurare

publicat 2024-03-01 20:15:03 (Antena3)
Podul de la Braila, cu denivelari, suruburi slabite si fisuri in structura, la opt luni de la inaugurare Reparatia podului de la Braila nu s-a incheiat nici acum, la aproape 8 luni de la inaugurarea cu fast si de la aparitia primelor probleme. ...continuare.

Dunarea Braila isi remaniaza lotul pentru sezonul viitor

publicat 2024-03-01 15:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Dunarea Braila isi remaniaza lotul pentru sezonul viitor Dunarea Braila a transferat pentru sezonul viitor jucatoare de la SCM Craiova si Ikast si va mai aduce inca 4 handbaliste.Cu gandul la "dubla" cu Podravka Koprivnica din sferturile de finala ale EHF European League, Dunarea Braila a inceput sa-si intareasca lotul pentru sezonul viitor. Braila s-a inteles cu jucatoarea croata de la SCM Craiova, Dejana Milosavljevic, care va parasi Oltenia dupa un sezon. ... ...continuare.

Reguli noi. Detinutii din Pentitenciarul Braila mai pot primi in pachete doar produse feliate, in folie vidata

publicat 2024-03-01 08:30:24 (Puterea)
Reguli noi. Detinutii din Pentitenciarul Braila mai pot primi in pachete doar produse feliate, in folie vidata O noua restrictie se adauga la lista de interdictii presupuse de executarea unei pedepse in inchisoare, pentru ca detinutii nu vor mai avea dreptul sa primeasca de la familie pachete cu mancare de acasa, ci doar produse alimentare feliate, in folie vidata. In conformitate cu articolul  4, aliniatul (3) si articolul 6, litera (o) din […]The post Reguli noi. Detinutii din Pentitenciarul Braila mai pot primi in pachete doar produse feliate, in folie vidata appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Medlife raporteaza pentru anul trecut o cifra de afaceri consolidata pro-forma mai mare cu 25% fata de 2022

publicat 2024-02-29 11:00:49 (Money.ro)
Medlife raporteaza pentru anul trecut o cifra de afaceri consolidata pro-forma mai mare cu 25% fata de 2022 "MedLife, cea mai mare retea de servicii medicale private din Romania si singura companie cu capital romanesc din topul operatorilor de servicii medicale private, listata la Bursa, raporteaza o cifra de afaceri consolidata pro-forma de 2.24 miliarde RON, in crestere cu 25% fata de anul anterior, mentinand acest trend de crestere de la momentul listarii si pana in prezent. Concomitent, MedLife a reusit sa isi recupereze gradual o mare parte din marginile pierdute datorita investitiilor din... ...continuare.

Imagini socante in Braila. Un paznic de la spital, filmat cand leaga de pat un pacient. Infirmiera: Dus "la nebuni" | VIDEO

publicat 2024-02-28 14:15:24 (ProTV)
Imagini socante in Braila. Un paznic de la spital, filmat cand leaga de pat un pacient. Infirmiera: Dus la nebuni | VIDEO Un paznic de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila a fost filmat în timp ce leaga de pat un pacient, iar o infirmiera afirma ca acesta ar trebui sa fie „la nebuni”.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.