EMAG

Otelul - Hermannstadt 1-0 » Stefan Bodisteanu, dupa victoria cu sibienii: "Am avut o reactie de echipa mare, dupa infrangerea de la UTA"

publicat 2024-04-28 16:30:05 (Gazeta-Sporturilor)

Otelul - Hermannstadt 1-0 » Stefan Bodisteanu, dupa victoria cu sibienii: Am avut o reactie de echipa mare, dupa infrangerea de la UTA

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Pe ce loc se afla Simona Halep in clasamentul WTA, in saptamana revenirii pe zgura
Mircea Rednic s-a dezvaluit la conferinta » Ataca un dinamovist: "Salariu de nesimtit!"
Lui Zeljko Kopic i s-a facut rau pe banca » Imagini ingrijoratoare pe Arcul de Triumf + detaliul observat la croat in conferinta
Ioan Ovidiu Sabau, mesaj categoric pentru sefii lui U Cluj: "De la anul nu mai gandesc asa!"
Cum a aparut MM Stoica in direct dupa ce FCSB a devenit campioana: "Am vrut sa vin in ros-albastru, dar am venit in alb-rosu"
Fostul capitan al lui Dinamo, revoltat dupa ce a vazut bucuria de pe teren: "De asta esti in situatia actuala"
Danut Lupu nu s-a ferit de cuvintele dure! Mesaj acid catre sefii lui Dinamo: "Cand vrei sa-ti faci o casa, nu iei gunoieri"
Dezolare in vestiar la FC Voluntari » Ce au surprins reporterii GSP dupa retrogradarea ilfovenilor
Adrian Mititelu aratat cu degetul dupa ce FCU Craiova a picat in Liga 2: "Cand esti cel mai destept om din lume si toti de pe langa tine sunt prosti..."
FC Voluntari - U Cluj 0-1. Florin Pirvu, socat de faptul ca ilfovenii au retrogradat: "Eram la mana noastra! Acela a fost momentul in care s-a rupt tot"
Adrian Mititelu a rabufnit dupa ce FCU Craiova a retrogradat: "M-am saturat sa tin echipa pentru 1500 de oameni care vin la stadion"
Adrian Mititelu isi toarna cenusa in cap dupa retrogradarea lui FCU Craiova: "Sunt principalul vinovat! Am simtit ca asta e ultimul meci in Liga 1"
Otelul - FC Botosani 2-0. Romario Benzar, declaratii la final: "Nu am facut cel mai bun joc, am comis multe greseli"
Otelul - FC Botosani 2-0. Ioan Filip, declaratii la finalul meciului de la Galati: "Nu am avut cea mai buna atitudine azi"
Dinamo - UTA Arad 2-0. Hakim Abdallah, relaxat dupa ce dinamovistii au evitat retrogradarea directa: "Nu am reusit un miracol, este doar fotbal"



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.