EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pacient legat de pat de un paznic. Infirmiera: "Trebuia sa va duca la nebuni, nu aici sa ne innebuniti pe noi!" VIDEO

publicat 2024-02-28 13:30:03 (Adevarul)
Pacient legat de pat de un paznic. Infirmiera: Trebuia sa va duca la nebuni, nu aici sa ne innebuniti pe noi! VIDEO Imagini revoltatoare la Unitatea de Primiri Urgenta (UPU) Braila: un paznic si o infirmirea au fost filmati in timp ce leaga mainile unui pacient, aflat pe un pat. Ea spune ca pacientul ar fi trebuit dus "la nebuni": "Nu aici sa ne innebuniti pe noi!" ...continuare.

Barbat legat de patul de spital de un paznic, in Braila. Reactia incredibila a asistentei: "Trebuia sa va duca la nebuni, domnule, nu aici sa ne innebuniti pe noi"

publicat 2024-02-28 12:15:04 (Antena3)
Barbat legat de patul de spital de un paznic, in Braila. Reactia incredibila a asistentei: Trebuia sa va duca la nebuni, domnule, nu aici sa ne innebuniti pe noi Imagini socante au fost surprinse intr-un spital din Braila. Un paznic si o asistenta au fost filmati in timp ce leaga mainile unui batran aflat pe un pat mobil. In plus, cadrul medical tipa la pacient si se plange ca acesta trebuia dus la psihiatrie. ...continuare.

Cod galben de ceata, miercuri dimineata, in 14 judete

publicat 2024-02-28 07:45:17 (Mediafax)
Cod galben de ceata, miercuri dimineata, in 14 judete Potrivit ANM, sunt vizate judetele Braila, Ialomita, Prahova, Buzau, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Dambovita, Teleorman, Suceava, Bacau, Vrancea, Tulcea si Constanta. ...continuare.

Un sofer care a intrat cu masina intr-un santier din orasul Braila a lovit un buldoexcavator

publicat 2024-02-26 14:00:29 (Jurnalul-National)
Un sofer care a intrat cu masina intr-un santier din orasul Braila a lovit un buldoexcavator Un sofer care a intrat cu masina intr-un santier a lovit un buldoexcavator. Accidentul s-a produs luni in orasul Braila. O femeie a fost ranita si a ajuns la spital. ...continuare.

Sofer intrat cu masina intr-un santier din Braila. A trecut de balizele de semnalizare si s-a izbit de un buldoexcavator

publicat 2024-02-26 13:45:03 (Adevarul)
Sofer intrat cu masina intr-un santier din Braila. A trecut de balizele de semnalizare si s-a izbit de un buldoexcavator Un sofer a intrat cu masina intr-un santier de pe o strada din Braila. Acesta a trecut printre balizele de semnalizare si s-a izbit de un buldoexcavator. O femeie a fost ranita si a ajuns la spital. ...continuare.

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din Romania prezinta Vertiges - cea de-a 28-a editie a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, intre 21 si 31 martie la Bucuresti si in alte 12 orase

publicat 2024-02-24 06:30:06 (Jurnalul-National)
La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din Romania prezinta Vertiges - cea de-a 28-a editie a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, intre 21 si 31 martie la Bucuresti si in alte 12 orase In anul centenarului sau, Institutul Francez din Romania organizeaza cea de-a 28-a editie a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se va desfasura in perioada 21-31 martie la Bucuresti si in alte 12 orase din tara: Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Arad, Brasov, Braila, Constanta, Craiova, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Suceava si Targu Mures. ...continuare.

Soferul beat si posibil drogat din Braila, care avea o avere in portbagaj, este fiul unui milionar in euro

publicat 2024-02-23 08:30:22 (ProTV)
Soferul beat si posibil drogat din Braila, care avea o avere in portbagaj, este fiul unui milionar in euro O avere au gasit politistii din Braila în masina unui barbat de 38 de ani pe care l-au tras pe dreapta. În portbagaj avea patru sute de mii de euro si patru kilograme de aur. ...continuare.

S-a "reinventat" fostul baron de Braila, Gh. Bunea Stancu. Acum face afaceri pe bani publici ca "antreprenor"

publicat 2024-02-23 00:00:14 (Puterea)
S-a reinventat fostul baron de Braila, Gh. Bunea Stancu. Acum face afaceri pe bani publici ca antreprenor Fostul presedinte al PSD si CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, arestat in 2014 de DNA si judecat in 3 dosare de coruptie, a executat un an si cateva luni din condamnarile la 6 ani si 8 luni de inchisoare, a fost eliberat conditionat si s-a relansat in afacerile pe bani publici, de aceasta data ca […]The post S-a "reinventat" fostul baron de Braila, Gh. Bunea Stancu. Acum face afaceri pe bani publici ca "antreprenor" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Condamnat la 18 luni de inchisoare pentru ca a furat mancare de 360 de lei

publicat 2024-02-22 17:15:10 (Puterea)
Condamnat la 18 luni de inchisoare pentru ca a furat mancare de 360 de lei Magistratii Judecatoriei Braila l-au condamnat la o pepdepsã de 1 an si 6 luni de inchisoare cu executare pe un tanar cu antecedente penale, acuzat cã a furat de sapte ori mancare din diverse hypermarket-uri. Conform informatiilor de la dosarul cauzei, individul, care avea doar studii primare, "a recunoscut sincer cã a furat de pe […]The post Condamnat la 18 luni de inchisoare pentru ca a furat mancare de 360 de lei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un sofer din Braila a fost prins beat, cu o adevarata avere in masina. Surpriza din portbagaj

publicat 2024-02-22 17:15:09 (ProTV)
Un sofer din Braila a fost prins beat, cu o adevarata avere in masina. Surpriza din portbagaj O adevarata avere au gasit aseara politistii din Braila în masina unui barbat de 38 de ani, pe care l-au tras pe dreapta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.