EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




HC Dunarea Braila, pas mare catre Final Four in EHF European League! » S-a impus cu 32-26 in deplasarea cu Podravka Koprivnica

publicat 2024-03-16 20:30:14 (Gazeta-Sporturilor)
HC Dunarea Braila, pas mare catre Final Four in EHF European League! » S-a impus cu 32-26 in deplasarea cu Podravka Koprivnica Victorie importanta pentru Dunarea Braila in prima mansa a sferturilor de finala din EHF European League, 32-26 in fata croatelor de la Podravka Koprivnica. Returul care va pecetlui calificarea in Final Four va avea loc duminica, 24 martie, in sala "Romeo Iamandi" din Buzau. ... ...continuare.

Parc de caprioare si cerbi lopatari, un proiect inedit la Braila. Vizitatorii vor putea hrani si fotografia animalele

publicat 2024-03-16 14:30:03 (Adevarul)
Parc de caprioare si cerbi lopatari, un proiect inedit la Braila. Vizitatorii vor putea hrani si fotografia animalele Primaria Braila a lansat licitatia publica pentru proiectarea unui parc de caprioare pe o suprafata de 5,5 hectare in zona adiacenta Muzeului de Stiinte ale Naturii din oras, care va fi modernizat de Consiliul Judetean. ...continuare.

Lipovenii sarbatoresc "Maslenita", sarbatoarea primaverii, a iubirii si a luminii

publicat 2024-03-16 07:30:17 (Puterea)
Lipovenii sarbatoresc Maslenita, sarbatoarea primaverii, a iubirii si a luminii In acest sfarsit de saptamana, credinciosii Bisericii Ortodoxe de Rit Vechi din cartierul "Pisc" din Braila, dar si cei din Dobrogea sau Bucovina, sarbatoresc "Maslenita" marcand astfel sfarsitul "Saptamanii branzei" si lasatul secului pentru Postul Pastelui. "Maslenita" este sarbatoarea prin care rusii lipoveni celebreaza Soarele si venirea primaverii. Denumita si "Saptamana Branzei" sau "Saptamana Alba", […]The post Lipovenii sarbatoresc "Maslenita", sarbatoarea primaverii, a iubirii... ...continuare.

Nationala masculina de handbal a Romaniei a invins Macedonia de Nord in primul amical de la Braila

publicat 2024-03-15 23:15:18 (Gazeta-Sporturilor)
Nationala masculina de handbal a Romaniei a invins Macedonia de Nord in primul amical de la Braila Nationala masculina a Romaniei va intalni sambata, de la ora 17:30, la Braila, pentru a doua oara reprezentativa Macedoniei de Nord intr-o partida amicala. Vineri, fara spectatori, "tricolorii" s-au impus cu 32-27. Romania-Macedonia de Nord va fi transmisa sambata de Pro Arena de la 17:30Romania se pregateste pentru barajul cu Cehia, iar primul popas este la Braila contra Macedoniei de Nord. ... ...continuare.

Dunarea Braila forteaza istoria si vrea in semifinalele EHF European League

publicat 2024-03-15 17:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Dunarea Braila forteaza istoria si vrea in semifinalele EHF European League Dunarea Braila joaca sambata de la ora 17:00, in deplasare, meciul tur cu Podravka Koprivnica in "sferturile" EHF European League.Partida va fi televizata in direct de Digi Sport, Prima Sport si Orange Sport. Dunarea Braila a plecat joi in Croatia, pe ruta Bucuresti-Belgrad-Zagreb si din capitala croata aproximativ o ora si jumatate cu autocarul spre Koprivnica. ... ...continuare.

Dosar penal pentru fiul milionarului din Braila prins conducand baut si drogat. Avea o adevarata avere in portbagaj

publicat 2024-03-14 18:15:03 (Adevarul)
Dosar penal pentru fiul milionarului din Braila prins conducand baut si drogat. Avea o adevarata avere in portbagaj Fiul unui milionar din Braila, prins cu 45 de lingouri de aur si peste 400.000 de euro in masina pe care o conducea beat si sub influenta drogurilor, este anchetat pentru spalare de bani, conducere fara permis de conducere si conducere sub influenta alcoolului sau al substantelor interzise ...continuare.

Dunarea Braila a transferat cea mai dorita jucatoare din Romania! » Diana Lixandroiu a avut oferte si de la CSM Bucuresti, Rapid, Bistrita sau Valcea

publicat 2024-03-14 16:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dunarea Braila a transferat cea mai dorita jucatoare din Romania! » Diana Lixandroiu a avut oferte si de la CSM Bucuresti, Rapid, Bistrita sau Valcea Dunarea Braila a reusit sa obtina semnatura tinerei Diana Lixandroiu (18 ani), liderul nationalei de tineret, medaliata cu bronz la Campionatul European din 2023.Inca de anul trecut, dupa terminarea Campionatului European de tineret care s-a desfasurat la Pitesti si Mioveni, conducatorii cluburilor importante din handbalul romanesc au dorit s-o transfere pe Diana Lixandroiu. ... ...continuare.

Fiu de milionar din Braila, care conducea baut si drogat, a fost prins cu zeci de lingouri de aur si sute de mii de euro in portbagaj

publicat 2024-03-14 14:15:03 (Antena3)
Fiu de milionar din Braila, care conducea baut si drogat, a fost prins cu zeci de lingouri de aur si sute de mii de euro in portbagaj Fiul de milionar din Braila, prins cu 45 de lingouri de aur si cu peste 400.000 de euro in masina pe care o conducea beat si sub influenta drogurilor, s-a ales cu dosar penal pentru spalare de bani si i-a fost confiscata averea din portbagaj. ...continuare.

Situatie incredibila in sportul romanesc! HC Zalau si-a notificat adversarii cu cateva ore inainte de disputarea partidei din sferturile Cupei Romaniei la handbal ca nu se prezinta la meci

publicat 2024-03-13 17:45:12 (Puterea)
Situatie incredibila in sportul romanesc! HC Zalau si-a notificat adversarii cu cateva ore inainte de disputarea partidei din sferturile Cupei Romaniei la handbal ca nu se prezinta la meci Echipele de handbal feminin HC Dunarea Braila si HC Zalau ar fi trebuit sa infrunte astazi, de la ora 17:30, la sala Dunarea din Braila, pentru un loc in semifinalele Cupei Romaniei. Cu cateva ore inainte de meci, echipa condusa de Gheorghe Tadici si-a notificat adversarii ca nu va putea face deplasarea din motive "obiective". […]The post Situatie incredibila in sportul romanesc! HC Zalau si-a notificat adversarii cu cateva ore inainte de disputarea partidei din sferturile Cupei... ...continuare.

HC Zalau nu se prezinta la meci si a anuntat la 8 dimineata! » "Motive obiective, ne cerem scuze"

publicat 2024-03-13 14:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
HC Zalau nu se prezinta la meci si a anuntat la 8 dimineata! » Motive obiective, ne cerem scuze HC Zalau a anuntat astazi federatia si pe Dunarea Braila ca din "motive obiective", formatia ardeleana nu se va prezenta dupa-amiaza la partida din Cupa Romaniei, care trebuia sa se dispute de la ora 17:30, la Braila. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.