EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bolos, dupa intalnirea cu echipa Autoritatii Vamale Romane: Ma intereseaza dotarea punctelor de trecere a frontierei cu sisteme noi de securitate, scanere pentru autovehicule si containere

publicat 2024-01-11 20:00:11 (Money.ro)
Bolos, dupa intalnirea cu echipa Autoritatii Vamale Romane: Ma intereseaza dotarea punctelor de trecere a frontierei cu sisteme noi de securitate, scanere pentru autovehicule si containere "De asemenea, a fost evaluata situatia la zi a procesului de achizitie a scannerelor si finalizarea softului e-sigiliu", mai arata postarea de pe pagina de Facebook a Ministerului Finantelor Publice.   "Doua lucruri urmaresc in mod explicit: Primul este eficientizarea controlului vamal asupra mijloacelor de transport prin dotarea autoritatii vamale, in punctele de trecere a frontierei, cu sisteme de securitate, scanere autovehicule si containere. Al doilea este integrarea sistemelor de... ...continuare.

Tot mai multi romani isi propun sa-si schimbe locul de munca in 2024. Inteligenta Artificiala devine si mai necesara in recrutare

publicat 2024-01-11 20:00:11 (Money.ro)
Tot mai multi romani isi propun sa-si schimbe locul de munca in 2024. Inteligenta Artificiala devine si mai necesara in recrutare "Anul 2023 a adus pe piata muncii noi recorduri in ceea ce priveste dorinta candidatilor de a accesa noi oportunitati profesionale. Peste 12,5 milioane de aplicari au fost inregistrate pe platforma de recrutare online bestjobs anul trecut, cu 45% mai multe decat in 2022. Si numarul candidatilor nou inregistrati pe platforma a depasit asteptarile, cu aproape 700.000 de noi CV-uri adaugate in ultimul an pe bestjobs", anunta platforma.Si anul trecut, industrii precum Ingineria, IT&C si... ...continuare.

Statele Unite afirma ca Romania ramane cea mai importanta ruta alternativa de export pentru cerealele Ucrainei

publicat 2024-01-11 20:00:11 (Mediafax)
Statele Unite afirma ca Romania ramane cea mai importanta ruta alternativa de export pentru cerealele Ucrainei Ucraina este unul dintre cei mai mari exportatori de cereale din lume. Administratia de la Kiev a inceput sa foloseasca portul Constanta dupa ce invazia Rusiei din februarie 2022 a oprit transporturile prin propriile porturi de la Marea Neagra. ...continuare.

Medici din Gorj, retinuti pentru ca luau spaga pentru pensionare anticipata. Unul dintre suspecti si-a cumparat 3 apartamente din mita

publicat 2024-01-11 20:00:09 (Libertatea)
Medici din Gorj, retinuti pentru ca luau spaga pentru pensionare anticipata. Unul dintre suspecti si-a cumparat 3 apartamente din mita Un medic si o asistenta medicala de la Casa de Pensii, o infirmiera de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, precum si un medic oftalmolog de la o clinica din municipiu au fost retinuti de catre procurori intr-un dosar de coruptie in care sunt acuzati ca primeau mita pentru a elibera ilegal acte pentru […] ...continuare.

Alexei Navalnii a contestat regulile din inchisoare la Curtea Suprema a Rusiei

publicat 2024-01-11 20:00:09 (Jurnalul-National)
Alexei Navalnii a contestat regulile din inchisoare la Curtea Suprema a Rusiei Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalny, s-a prezentat joi in fata unui judecator de la Curtea Suprema a Rusiei pentru a contesta conditiile din inchisoare. Audierea a avut prin intermediul unei platforme online, potrivit Reuters. ...continuare.

Alina Gorghiu: 'Romania are o rata de recidiva a detinutilor de aproape 37%'

publicat 2024-01-11 20:00:03 (Bursa)
Alina Gorghiu: 'Romania are o rata de recidiva a detinutilor de aproape 37%' Ministrul Justitiei, Alina Gorgiu, afirma ca Romania are cea mai scazuta rata de recidiva a detinutilor din ultimii 10 ani, Japonia fiind un reper international de excelenta la politici publice privind acest capitol. ...continuare.

Cum si-a escrocat colegii o politista din Craiova: "Mie mi se opreste jumatate din salariu"

publicat 2024-01-11 20:00:03 (Adevarul)
Cum si-a escrocat colegii o politista din Craiova: Mie mi se opreste jumatate din salariu O angajata de la Politia Locala Craiova si-a pus colegii sa-i gireze mai multe imprumuturi, iar acum ei ii platesc datoriile. Femeia spune ca ar fi vorba, de fapt, de un ajutor reciproc. ...continuare.

Descoperirea epocala ascunsa de Lacul Cincis. Locul misterios al dacilor este ocolit de toata lumea VIDEO

publicat 2024-01-11 20:00:03 (Adevarul)
Descoperirea epocala ascunsa de Lacul Cincis. Locul misterios al dacilor este ocolit de toata lumea VIDEO Un loc mai putin cunoscut de pe malul Lacului Cincis pastreaza, ascunse printre buruieni, gunoaie si abori prabusiti, ramasitele unei necropole antice misterioase. Aici au fost descoperite morminte ale minerilor daci, dar si cateva vestigii pretioase. ...continuare.

Impozitarea pe bacsis, un esec in 2023: Suma colectata a fost doar o treime din estimarile Guvernului

publicat 2024-01-11 20:00:03 (Adevarul)
Impozitarea pe bacsis, un esec in 2023: Suma colectata a fost doar o treime din estimarile Guvernului Acum un an, Executivul a introdus o noua impozitare pentru banii primiti sub forma de bacsis, prin care se estima ca se vor colecta 95 de milioane de lei, insa suma reala nu se ridica la asteptari. ...continuare.

Descoperirea facut de anchetatori in cazul adolescentelor care au cazut de pe o cladire dezafectata din Lupeni

publicat 2024-01-11 19:45:15 (ProTV)
Descoperirea facut de anchetatori in cazul adolescentelor care au cazut de pe o cladire dezafectata din Lupeni Cele doua adolescente din Lupeni, care au murit dupa ce s-au prabusit de pe o cladire dezafectata, aveau substante interzise în sânge. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.