EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




5 milioane de facturi inregistrate in sistemul e-Factura. Ministerul de Finante spune ca asta e dovada ca sistemul functioneaza

publicat 2024-01-11 17:00:15 (Income-Magazine)
5 milioane de facturi inregistrate in sistemul e-Factura. Ministerul de Finante spune ca asta e dovada ca sistemul functioneaza In contextul implementarii cu caracter obligatoriu a sistemului RO e-Factura de la 1 ianuarie 2024 in relatia business-to-business (B2B), MF anunta ca, in primele zile de functionare, peste 5 milioane de facturi au fost expediate cu succes in sistemul e-Factura, in valoare totala de 25 miliarde de lei. "Faptul ca numai in ultimele 24 ore […] ...continuare.

Petrolul - Debrecen, amical in Antalya » Reporterii GSP sunt prezenti la meci

publicat 2024-01-11 17:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Petrolul - Debrecen, amical in Antalya » Reporterii GSP sunt prezenti la meci Petrolul are primul amical al iernii in Antalya, cu maghiarii de la Debrecen. Partida a inceput la ora 16:30, liveTEXT pe GSP.ro. Reporterii GSP sunt la meci si transmit cele mai importante informatii de la fata locului.GSP are 4 reporteri in Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda si Ionut Iordache sunt prezenti pe toata durata cantonamentelor echipelor din SuperligaPetrolul disputa primul amical din seria de doua din Antalya. ... ...continuare.

Avocatul lui Ezequiel Lavezzi: "Nici vorba de supradoza, sufera de hipomanie! S-ar putea rani singur"

publicat 2024-01-11 17:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Avocatul lui Ezequiel Lavezzi: Nici vorba de supradoza, sufera de hipomanie! S-ar putea rani singur Fostul fotbalist argentinian Ezequiel Lavezzi, acum in varsta de 38 de ani, este internat intr-o clinica de psihiatrie. S-a zvonit ca ar fi vorba despre o supradoza, dar avocatul lui Lavezzi sustine ca acesta se confrunta cu o problema de sanatate, hipomania."Va ramane internat 21 de zile pentru tratament, apoi va avea optiunea de a pleca sau a ramane, in functie de starea lui. ... ...continuare.

Cele mai importante momente ale pariurilor sportive din 2023 la Betano

publicat 2024-01-11 17:00:11 (Gazeta-Sporturilor)
Cele mai importante momente ale pariurilor sportive din 2023 la Betano Real Madrid, cea mai populara echipa printre pariori, meciurile din Premier League aduc cele mai mari castiguri, de peste 11 ori mai multe pariuri pe prima liga din Arabia Saudita dupa transferul lui Ronaldo2023 a fost un an al premierelor. Pentru prima data in istorie, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo au evoluat pentru cluburi din afara Europei. Manchester City a castigat primul sau trofeu al Ligii Campionilor. ... ...continuare.

Vladimir Draghia si Kamara, revoltati ca nu au fost chemati si ei la "Survivor All Stars": "E de cocalari, nu te incadrezi"

publicat 2024-01-11 17:00:08 (Click)
Vladimir Draghia si Kamara, revoltati ca nu au fost chemati si ei la Survivor All Stars: E de cocalari, nu te incadrezi Vladimir Draghia si Kamara, suparati ca nu au fost convocati la " Survivor All Stars". ...continuare.

Divele sfideaza iarna! Vedetele au fugit in tarile calde, unde si-au etalat siluetele perfecte la plaja

publicat 2024-01-11 17:00:08 (Click)
Divele sfideaza iarna! Vedetele au fugit in tarile calde, unde si-au etalat siluetele perfecte la plaja Divele de peste Ocean si-au inceput anul 2024 cu vacante exotice in tarile calde! Departe de iarna si zapada, vedetele s-au bronzat in aceste zile la plaja si s-au balacit in mare, etalandu-si siluetele fara cusur in costume de baie minuscule. ...continuare.

Si-a castigat in instanta tratamentul. Povestea unui bolnav de cancer din Romania care a fost pus sa cumpere un medicament ce trebuia decontat de stat

publicat 2024-01-11 17:00:05 (Antena3)
Si-a castigat in instanta tratamentul. Povestea unui bolnav de cancer din Romania care a fost pus sa cumpere un medicament ce trebuia decontat de stat Tot mai multe persoane care sufera de cancer au ajuns sa dea statul roman in judecata, pentru a putea castiga gratuitatea la medicamentele costisitoare de care au nevoie pentru a supravietui. ...continuare.

Ce suma trebuie sa ii plateasca Oana Zavoranu Adelinei Pestritu, dupa ce a pierdut procesul cu ea. Nu e deloc de colo

publicat 2024-01-11 17:00:05 (Antena-1)
Ce suma trebuie sa ii plateasca Oana Zavoranu Adelinei Pestritu, dupa ce a pierdut procesul cu ea. Nu e deloc de colo Oana Zavoranu trebuie sa plateasca o suma impresionanta de bani Adelinei Pestritu, dupa ce a pierdut procesul cu ea. Magistratii au luat o decizie in ceea ce priveste situatia delicata dintre actrita si fosta sotie a lui Liviu Varciu. ...continuare.

Prognoza meteo 12 ianuarie 2024. Cum e vremea in Romania si care sunt previziunile ANM pentru astazi

publicat 2024-01-11 17:00:05 (Antena-1)
Prognoza meteo 12 ianuarie 2024. Cum e vremea in Romania si care sunt previziunile ANM pentru astazi Vineri, 12 ianuarie 2024, vremea va fi una buna, cu sanse minime de precipitatii. Descopera ce anunta meteorologii si la ce temperaturi ar trebui sa ne asteptam. ...continuare.

Riscurile NFC si cum sa faceti platile contactless mai sigure

publicat 2024-01-11 17:00:04 (Adevarul)
Riscurile NFC si cum sa faceti platile contactless mai sigure Cu doua decenii in urma, cardurile cu banda magnetica erau populare, dar prezentau vulnerabilitati de securitate. Autentificarea prin semnatura a titularului aducea adesea dificultati in finalizarea rapida a tranzactiilor, iar lipsa criptarii le expunea la riscuri precum skimming si clonare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.