EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vladimir Draghia si Kamara, revoltati ca nu au fost chemati si ei la "Survivor All Stars": "E de cocalari, nu te incadrezi"

publicat 2024-01-11 17:00:08 (Click)
Vladimir Draghia si Kamara, revoltati ca nu au fost chemati si ei la Survivor All Stars: E de cocalari, nu te incadrezi Vladimir Draghia si Kamara, suparati ca nu au fost convocati la " Survivor All Stars". ...continuare.

Divele sfideaza iarna! Vedetele au fugit in tarile calde, unde si-au etalat siluetele perfecte la plaja

publicat 2024-01-11 17:00:08 (Click)
Divele sfideaza iarna! Vedetele au fugit in tarile calde, unde si-au etalat siluetele perfecte la plaja Divele de peste Ocean si-au inceput anul 2024 cu vacante exotice in tarile calde! Departe de iarna si zapada, vedetele s-au bronzat in aceste zile la plaja si s-au balacit in mare, etalandu-si siluetele fara cusur in costume de baie minuscule. ...continuare.

Si-a castigat in instanta tratamentul. Povestea unui bolnav de cancer din Romania care a fost pus sa cumpere un medicament ce trebuia decontat de stat

publicat 2024-01-11 17:00:05 (Antena3)
Si-a castigat in instanta tratamentul. Povestea unui bolnav de cancer din Romania care a fost pus sa cumpere un medicament ce trebuia decontat de stat Tot mai multe persoane care sufera de cancer au ajuns sa dea statul roman in judecata, pentru a putea castiga gratuitatea la medicamentele costisitoare de care au nevoie pentru a supravietui. ...continuare.

Ce suma trebuie sa ii plateasca Oana Zavoranu Adelinei Pestritu, dupa ce a pierdut procesul cu ea. Nu e deloc de colo

publicat 2024-01-11 17:00:05 (Antena-1)
Ce suma trebuie sa ii plateasca Oana Zavoranu Adelinei Pestritu, dupa ce a pierdut procesul cu ea. Nu e deloc de colo Oana Zavoranu trebuie sa plateasca o suma impresionanta de bani Adelinei Pestritu, dupa ce a pierdut procesul cu ea. Magistratii au luat o decizie in ceea ce priveste situatia delicata dintre actrita si fosta sotie a lui Liviu Varciu. ...continuare.

Prognoza meteo 12 ianuarie 2024. Cum e vremea in Romania si care sunt previziunile ANM pentru astazi

publicat 2024-01-11 17:00:05 (Antena-1)
Prognoza meteo 12 ianuarie 2024. Cum e vremea in Romania si care sunt previziunile ANM pentru astazi Vineri, 12 ianuarie 2024, vremea va fi una buna, cu sanse minime de precipitatii. Descopera ce anunta meteorologii si la ce temperaturi ar trebui sa ne asteptam. ...continuare.

Riscurile NFC si cum sa faceti platile contactless mai sigure

publicat 2024-01-11 17:00:04 (Adevarul)
Riscurile NFC si cum sa faceti platile contactless mai sigure Cu doua decenii in urma, cardurile cu banda magnetica erau populare, dar prezentau vulnerabilitati de securitate. Autentificarea prin semnatura a titularului aducea adesea dificultati in finalizarea rapida a tranzactiilor, iar lipsa criptarii le expunea la riscuri precum skimming si clonare. ...continuare.

Doua companii aeriene din Rusia folosesc in continuare avioane vechi de peste 50 de ani

publicat 2024-01-11 17:00:04 (Adevarul)
Doua companii aeriene din Rusia folosesc in continuare avioane vechi de peste 50 de ani Doua companii aeriene din Siberia au cerut Guvernului rus permisiunea de a prelungi durata de functionare a avioanelor Antonov din epoca sovietica, dintre care multe au o vechime de peste 50 de ani. ...continuare.

Mafia pensiilor pe caz de boala. Patru persoane arestate sub acuzatia ca pensionau oameni perfect sanatosi VIDEO

publicat 2024-01-11 17:00:04 (Adevarul)
Mafia pensiilor pe caz de boala. Patru persoane arestate sub acuzatia ca pensionau oameni perfect sanatosi VIDEO Doi medici, o asistenta medicala si o femeie de serviciu au fost retinute pentru 24 de ore de catre procurorii din Gorj, pentru ca scoteau persoane la pensie pe caz de boala, fara ca acestea sa sufere de afectiunile respective. ...continuare.

Care sunt cele mai puternice si cele mai slabe pasapoarte din lume: Patru tari europene sunt pe primul loc al clasamentului

publicat 2024-01-11 17:00:04 (Adevarul)
Care sunt cele mai puternice si cele mai slabe pasapoarte din lume: Patru tari europene sunt pe primul loc al clasamentului Patru tari europene impart prima pozitie cu statul Singapore, in ceea ce priveste cele mai puternice pasapoarte din lume. ...continuare.

Analiza ZF. Noul val al antreprenorilor din industria hoteliera este condus de catre cei care au construit blocuri pana acum. "Pentru multi ospitalitatea este un business secundar".

publicat 2024-01-11 16:45:18 (Ziarul-Financiar)
Analiza ZF. Noul val al antreprenorilor din industria hoteliera este condus de catre cei care au construit blocuri pana acum. Pentru multi ospitalitatea este un business secundar. Cristi Moga, head of capital markets in cadrul Cushman & Wakefield Echinox: Fata de rezidential, piata hoteliera ofera un alt model de business. In Romania, in peste 95% din cazuri dezvoltatorii de rezidential vand apartamentele dupa care incep un alt proiect sau o alta faza. Cand dezvolta un hotel, majoritatea investitorilor il fac cu gandul de a-l pastra pentru a le aduce un venit constant pe termen mediu si lung. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.