EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Leonard Doroftei a spus cati bani castiga in Canada. Unicul motiv pentru care fostul boxer s-ar intoarce in Romania

publicat 2024-01-11 16:45:02 (Antena-1)
Leonard Doroftei a spus cati bani castiga in Canada. Unicul motiv pentru care fostul boxer s-ar intoarce in Romania Leonard Doroftei duce o viata linistita in Canada, unde a reusit sa isi deschida propria sala de box. Iata cati bani castiga peste Ocean! ...continuare.

Europa in lupta dintre asa-zisul suveranism si adevaratele valori. Ce va alege Romania?

publicat 2024-01-11 16:45:02 (Adevarul)
Exista in randul partidelor din Romania o iluzie conform careia cea mai usoara modalitate de a castiga alegeri ar fi copierea mesajelor de tip AUR sau Sosoaca. ...continuare.

Mici "miracole" pentru nevoiasii din Timis si Caras-Severin. Fapte de bine ale celor de la "Acasa in Banat" FOTO

publicat 2024-01-11 16:45:02 (Adevarul)
Mici miracole pentru nevoiasii din Timis si Caras-Severin. Fapte de bine ale celor de la Acasa in Banat FOTO Pe langa interventiile de reparatii, zugraveli, dotari cu cele necesare, cei de la Acasa in Banat au pus la dispozitia nevoiasilor veritabile locuinte, realizate din containere. Totul a inceput in 2019. ...continuare.

Accident in Buzau. Un Logan a ajuns cu rotile in sus dupa impactul cu o masina electrica VIDEO

publicat 2024-01-11 16:45:02 (Adevarul)
Accident in Buzau. Un Logan a ajuns cu rotile in sus dupa impactul cu o masina electrica VIDEO Un accident spectaculos a avut loc, joi dupa-amiaza, in municipiul Buzau, pe fondul unei neacordari de prioritate. Unul dintre autoturismele implicate s-a dat de mai multe ori peste cap. Coliziunea s-a produs pe strada Caraiman, la intersectie cu strada Mihai Eminescu ...continuare.

Caz socant in Maramures: un barbat a fost gasit decapitat in curtea unei case. Capul era la 10 metri distanta

publicat 2024-01-11 16:45:02 (Adevarul)
Caz socant in Maramures: un barbat a fost gasit decapitat in curtea unei case. Capul era la 10 metri distanta Imaginea socanta a unui barbat decapitat a fost in satul Romanesti din Maramures, apartinand comunei Boiu Mare. Politistii au fost alertati miercuri dimineata cu privire la descoperirea cadavrului. ...continuare.

Adrian Garofeanu, Knauf Insulation, cu o investitie de 130 mil. euro in derulare: "Santierul a luat deja forma, se pot observa primele structuri ridicate ale noii fabrici. A fost si este foarte important sa nu depasim bugetele si termenele

publicat 2024-01-11 16:30:18 (Ziarul-Financiar)
Adrian Garofeanu, Knauf Insulation, cu o investitie de 130 mil. euro in derulare: Santierul a luat deja forma, se pot observa primele structuri ridicate ale noii fabrici. A fost si este foarte important sa nu depasim bugetele si termenele Adrian Garofeanu, director general al Knauf Insulation Romania si Bulgaria: In ciuda contextului dificil din ultimii ani, exista o nevoie urgenta de a stimula renovarea cladirilor din Romania. ...continuare.

Dumitru Nancu, Fondul de Garantare pentru IMM: Schemele de ajutor de stat atasate programelor IMM Invest si IMM Invest Plus au sustinut acordarea a 84.547 de garantii in perioada 2020-2023, in valoare de 54,3 mld lei, care au atras finantari de peste 63,8 mld. lei

publicat 2024-01-11 16:30:18 (Ziarul-Financiar)
Dumitru Nancu, Fondul de Garantare pentru IMM: Schemele de ajutor de stat atasate programelor IMM Invest si IMM Invest Plus au sustinut acordarea a 84.547 de garantii in perioada 2020-2023, in valoare de 54,3 mld lei, care au atras finantari de peste 63,8 mld. lei Dumitru Nancu, directorul general al FNGCIMM Schemele de ajutor de stat atasate programelor IMM Invest si IMM Invest Plus au sustinut acordarea unui numar de 84.547 de garantii in perioada 2020-2023, in valoare de 54,3 mld lei, care au atras finantari de peste 63,8 mld. lei, reprezentat un record european, spune Dumitru Nancu, directorul general al FNGCIMM. ...continuare.

ANPC a inchis Patisgal, jucator din industria alimentara cu afaceri de 80 mil. lei, in urma gasirii "unor ingrediente expirate si a rozatoarelor". Patisgal: "Materiile prime nu erau folosite in procesul de fabricatie si soarecele era intr-un perete, nu se afla in zona de contact cu produsele"

publicat 2024-01-11 16:30:18 (Ziarul-Financiar)
ANPC a inchis Patisgal, jucator din industria alimentara cu afaceri de 80 mil. lei, in urma gasirii unor ingrediente expirate si a rozatoarelor. Patisgal: Materiile prime nu erau folosite in procesul de fabricatie si soarecele era intr-un perete, nu se afla in zona de contact cu produsele Autor: Florentina Nitu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), condusa de Horia Constantinescu, a oprit temporar activitatea companiei Patisgal, in sectia de produse de patiserie, in urma gasirii "unor ingrediente expirate si a rozatoarelor". Reprezentantii Patisgal, jucator din industria alimentara cu o cifra de afaceri de 80 de milioane de lei si 200 de angajati, din Galati, spun ca "materiile prime nu erau folosite in procesul de fabricatie si soarecele era intr-un... ...continuare.

Ajutoare de stat de 126 milioane euro pentru porturile din Romania. Comisia Europeana a dat unda verde

publicat 2024-01-11 16:30:13 (ProTV)
Ajutoare de stat de 126 milioane euro pentru porturile din Romania. Comisia Europeana a dat unda verde Comisia Europeana a aprobat joi o schema notificata de România în valoare de 126 de milioane euro pentru a sprijini investitiile în porturile care se confrunta cu o crestere a fluxurilor comerciale ca urmare a razboiului din Ucraina. ...continuare.

Blinken: Solutia unui stat palestinian poate izola Iranul

publicat 2024-01-11 16:30:12 (Mediafax)
Blinken: Solutia unui stat palestinian poate izola Iranul Discutand deopotriva cu oficialitatile din Israel si din statele arabe, Blinken a facut presiuni pentru a se gasi o cale de iesire din razboiul dintre Israel si Hamas, asta in timp ce conflictul ameninta sa se extinda si mai mult, in Liban, Irak si pe rutele de navigatie din Marea Rosie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.