EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Burduja: Lansam un apel pentru strangerea de fonduri necesare modernizarii sistemului de termoficare

publicat 2024-01-11 16:15:04 (Adevarul)
Burduja: Lansam un apel pentru strangerea de fonduri necesare modernizarii sistemului de termoficare Ministerul Energiei va deschide, de la 1 februarie, din Fondul pentru Modernizare, un apel de 590 milioane euro pentru modernizarea sistemelor de termoficare. ...continuare.

Transferul lui Dragusin, "patat" de niste declaratii bizare: Hagi, adus in discutie fara sens

publicat 2024-01-11 16:15:04 (Adevarul)
Transferul lui Dragusin, patat de niste declaratii bizare: Hagi, adus in discutie fara sens Avem "talentul" de a crea scandal din nimic, inclusiv dupa o reusita sportiva. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, analizat de un general roman: "Nici americanii in Irak nu s-au confruntat cu asa fortificatii"

publicat 2024-01-11 16:15:04 (Adevarul)
Razboiul din Ucraina, analizat de un general roman: Nici americanii in Irak nu s-au confruntat cu asa fortificatii Controfensiva ucraineana din 2023 a esuat, insa persista totusi intrebarea daca Ucraina putea mai mult in fata unor linii fortificate nemaivazute, dar si ce se va intampla in 2024, cand ucrainenii vor primi noi arme. ...continuare.

Marturia "mamei" angajarilor trucate din Primaria Timisoara. Cum a demonstrat fostul primar ca nu e implicat

publicat 2024-01-11 16:15:04 (Adevarul)
Marturia mamei angajarilor trucate din Primaria Timisoara. Cum a demonstrat fostul primar ca nu e implicat Acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de fosta sefa a Resurselor Umane din Primaria Timisoara, Rodica Aurelian, pentru o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul angajarilor trucate, scoate la iveala marturia depusa la DNA de Rodica Aurelian. ...continuare.

Cercetatorii au descoperit o metoda non-invaziva care ar putea prezice cu exactitate rezultatele fertilizarilor in vitro

publicat 2024-01-11 16:15:04 (Adevarul)
Cercetatorii au descoperit o metoda non-invaziva care ar putea prezice cu exactitate rezultatele fertilizarilor in vitro Oamenii de stiinta ar putea fi pe punctul de a realiza o descoperire medicala care sa creasca "probabilitatea" implicata in fertilizarea in vitro. ...continuare.

Hezbollah afirma ca si-a facut cunoscuta, pana acum, doar o mica parte din forta sa combativa

publicat 2024-01-11 16:15:04 (Adevarul)
Hezbollah afirma ca si-a facut cunoscuta, pana acum, doar o mica parte din forta sa combativa Miscarea siita pro-iraniana Hezbollah din Liban a declarat ca a aratat doar o mica parte din capacitatile sale armate de la izbucnirea razboiului in Fasia Gaza. ...continuare.

Iadul din iarna lui 1943: "Am mancat carne de cal, de la caii inghetati de ger. Am dezbracat un soldat rus mort caruia i-am luat pufoaica, pantalonii si un cojocel"

publicat 2024-01-11 16:15:04 (Adevarul)
Iadul din iarna lui 1943: Am mancat carne de cal, de la caii inghetati de ger. Am dezbracat un soldat rus mort caruia i-am luat pufoaica, pantalonii si un cojocel In urma cu opt decenii, Divizia 2 Munte care se retragea de pe frontul de est a avut de indurat temperaturi de minus 40 de grade Celsius, dar si foamete si paduchi. ...continuare.

Carambol pe Valea Oltului. Traficul se desfasoara cu dificultate in zona Calinesti

publicat 2024-01-11 16:00:18 (ProTV)
Carambol pe Valea Oltului. Traficul se desfasoara cu dificultate in zona Calinesti Un carambol în care au fost implicate doua autoturisme si un TIR a avut loc, joi, pe DN 7, în localitatea Calinesti.   ...continuare.

WizzAir a pierdut razboiul cu Tarom pe 36,66 milioane de euro. CJUE a dat dreptate romanilor

publicat 2024-01-11 16:00:18 (ProTV)
WizzAir a pierdut razboiul cu Tarom pe 36,66 milioane de euro. CJUE a dat dreptate romanilor WizzAir a pierdut procesul cu Tarom, prin care contesta un ajutor de stat de 36,66 de milioane de euro primit de compania de stat în perioada pandemiei. Curtea de Justitie a Uniunii Europene a dat dreptate partii române. ...continuare.

Wizz Air a pierdut procesul la Curtea de Justitie a UE prin care contesta un ajutor de aproape 40 de milioane de euro acordat TAROM de statul roman in timpul pandemiei

publicat 2024-01-11 16:00:17 (Money.ro)
Wizz Air a pierdut procesul la Curtea de Justitie a UE prin care contesta un ajutor de aproape 40 de milioane de euro acordat TAROM de statul roman in timpul pandemiei Comisia Europeana a aprobat ajutoare de stat in valoare de miliarde de euro pentru companiile aeriene europene in timpul pandemiei de COVID-19, o mare parte dintre acestea fiind ulterior contestate de rivali in instanta.Romania a acordat un imprumut pentru a finanta nevoile de lichiditati ale TAROM, rambursabil dupa sase luni.Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE), cu sediul la Luxemburg, a declarat ca autoritatea de supraveghere a concurentei din UE a avut dreptate sa aprobe... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.