EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Schimbare la "Survivor All Stars", care incepe pe 16 ianuarie. Anuntul facut de Pro TV inainte de startul competitiei

publicat 2024-01-11 16:00:16 (Libertatea)
Schimbare la Survivor All Stars, care incepe pe 16 ianuarie. Anuntul facut de Pro TV inainte de startul competitiei O schimbare are loc la „Survivor All Stars”, inainte de inceputul competitiei, pe 16 ianuarie, la Pro TV. Soarta concurentilor va fi doar in mainile lor, nu la votul telespectatorilor, cum era pana acum. Din 16 ianuarie, in fiecare marti, miercuri si joi, de la ora 21:30, Daniel Pavel apara la Pro TV cu show-ul […] ...continuare.

In saptamana 1 - 7 ianuarie - 4.168 de cazuri de gripa clinica la nivel national

publicat 2024-01-11 16:00:15 (Jurnalul-National)
In saptamana 1 - 7 ianuarie - 4.168 de cazuri de gripa clinica la nivel national Institutul National de Sanatate Publica informeaza ca in saptamana 1 - 7 ianuarie au fost raportate 72.734 de cazuri de infectii respiratorii (gripa clinica, IACRS si pneumonii), inregistrandu-se cu 29,3% mai putine cazuri comparativ cu aceeasi saptamana a sezonului precedent (102.884) si cu 35% mai multe cazuri comparativ cu saptamana anterioara (53.870). ...continuare.

Vestas va produce in Polonia palele pentru noile sale turbine eoliene uriase

publicat 2024-01-11 16:00:15 (Income-Magazine)
Vestas va produce in Polonia palele pentru noile sale turbine eoliene uriase Grupul danez Vestas Wind Systems A/S va construi o uzina in Polonia pentru a produce palele utilizate de noile sale turbine eoliene uriase, un pas important in strategia companiei de a indeplini comenzile care ii vor asigura revenirea la profitabilitate, transmite Bloomberg. Vestas, cel mai mare producator european de turbine eoliene, intentioneaza sa produca palele […] ...continuare.

Greseala fatala comisa de FCSB? » Un nume mare din fotbalul romanesc: "Si-ar sabota posibilitatea de a castiga titlul"

publicat 2024-01-11 16:00:14 (Gazeta-Sporturilor)
Greseala fatala comisa de FCSB? » Un nume mare din fotbalul romanesc: Si-ar sabota posibilitatea de a castiga titlul Costel Orac, 64 de ani, unul dintre cei mai importanti atacanti din istoria fotbalului romanesc, crede ca Gigi Becali ar sabota-o pe FCSB daca ar lasa-o fara niciun atacant veritabil in lot.Plecand de la dorinta lui Becali de a scapa de Andrea Compagno, Orac nu concepe ca o echipa precum FCSB sa reinceapa sezonul fara un atacant central in efectiv.VIDEO. ... ...continuare.

Dragusin o scapa pe Genoa de o parte din datorii! Ce profit au realizat italienii de pe urma lui Radu

publicat 2024-01-11 16:00:14 (Gazeta-Sporturilor)
Dragusin o scapa pe Genoa de o parte din datorii! Ce profit au realizat italienii de pe urma lui Radu Transferul lui Radu Dragusin (21 de ani) la Tottenham ii aduce lui Genoa un plus net de aproape 18 milioane de euro, bani pe care ii va folosi pentru a lichida o parte din datoria clubului de 70 de milioane de euro avuta la stat. Grifonul risca o penalizare intre unul si trei puncte daca nu plateste!Teoria ca Genoa nu avea nevoie de bani ca sa-l vanda acum pe Radu Dragusin e demontata de presa din Genova. ... ...continuare.

Zelenski: 'Va fi dificil pentru Ucraina sa supravietuiasca fara ajutor financiar de la UE'

publicat 2024-01-11 16:00:10 (Bursa)
Zelenski: 'Va fi dificil pentru Ucraina sa supravietuiasca fara ajutor financiar de la UE' Va fi dificil pentru Ucraina sa supravietuiasca in cazul in care nu primeste un pachet de sprijin financiar de la Uniunea Europeana, a avertizat joi, la Tallinn, presedintele ucrainean Volodimir Zelenski. ...continuare.

VTEX, premiat drept cel mai bun portal pentru dezvoltarea interfetelor la DevPortal Awards 2023

publicat 2024-01-11 16:00:10 (Bursa)
VTEX, premiat drept cel mai bun portal pentru dezvoltarea interfetelor la DevPortal Awards 2023 VTEX, platforma enterprise de comert digital cu ajutorul careia brandurile si retailerii isi gestioneaza operatiunile de comert la nivel global, a fost desemnata castigatoare la categoria 'Best Interface Developer Portal' in cadrul DevPortal Awards 2023. ...continuare.

Lider al Opozitiei din Serbia, paralizat intr-un scaun cu rotile, dupa ce a fost retinut de autoritati. Familia lui Nikola Sandulovic spune ca acesta a fost torturat de serviciile secrete

publicat 2024-01-11 16:00:07 (Antena3)
Lider al Opozitiei din Serbia, paralizat intr-un scaun cu rotile, dupa ce a fost retinut de autoritati. Familia lui Nikola Sandulovic spune ca acesta a fost torturat de serviciile secrete Familia unui lider al Opozitiei politice sarbe acuza faptul ca acesta a ramas partial paralizat, dupa ce ar fi fost batut de membri ai fortelor de securitate. ...continuare.

Descoperire socanta in Sibiu: Barbat ucis de un animal salbatic pe un camp din comuna Alma

publicat 2024-01-11 16:00:05 (Adevarul)
Descoperire socanta in Sibiu: Barbat ucis de un animal salbatic pe un camp din comuna Alma Un tragic incident a avut loc in apropierea localitatii Alma, din judetul Sibiu, unde un barbat in varsta de 68 de ani a fost descoperit mort pe un camp. Autoritatile presupun ca a fost ucis de un animal salbatic. ...continuare.

Filmul tragediei de la Iasi. Detalii ingrozitoare dupa moartea bebelusului aruncat de la etaj in timpul unui incendiu: "Data viitoare te scot in sicriu"

publicat 2024-01-11 16:00:05 (Adevarul)
Filmul tragediei de la Iasi. Detalii ingrozitoare dupa moartea bebelusului aruncat de la etaj in timpul unui incendiu: Data viitoare te scot in sicriu Detalii ingrozitoare ies la iveala in urma tragediei de la Iasi, in care un bebelus a murit dupa ce a fost aruncat de mama sa de la etajul al treilea in incercarea de a-l salva de incendiul care cuprinsese imobilul. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.