EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 32 33 Pag. urm. »

Am aflat secretele pietei imobiliare. La Palatul Parlamentului isi prezinta ofertele cele mai mari firme din domeniu

publicat 2024-04-26 20:15:04 (Click)
Am aflat secretele pietei imobiliare. La Palatul Parlamentului isi prezinta ofertele cele mai mari firme din domeniu Salonul Imobiliar Bucuresti, cea mai importanta intalnire a dezvoltatorilor si agentilor din domeniu in 2024. Manifestarea are loc la Palatul Parlamentului intre 26-28 aprilie. Click! iti spune care sunt superlativele pietei imobiliare din Bucuresti si principalele cinci orase ale tarii. ...continuare.

Imobiliare.ro: Cat poti negocia pretul in functie de oras? Compromisul celui mai mic pret si alte tendinte pe piata rezidentiala

publicat 2024-04-26 18:00:03 (Bursa)
Romanii isi doresc sa fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei fac eforturi considerabile. Negocierile facute 'la sange' sau tentatia compromisului celui mai mic pret sunt cateva dintre aspectele cu care se confrunta acestia in procesul de achizitie a unei locuinte ...continuare.

Bursa. Socep Constanta a respins propunerea actionarului Sammarina Imobiliare de distribuire a unor dividende de 50 mil. lei

publicat 2024-04-26 14:15:19 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Socep Constanta a respins propunerea actionarului Sammarina Imobiliare de distribuire a unor dividende de 50 mil. lei Autor: Eduard Ivanovici Actionarii operatorului portuar Socep Constanta (simbol bursier SOCP) au respins propunerea actionarului Sammarina Imobiliare SA privind alocarea unor dividende in valoare de 50 de milioane de lei din profitul net de anul trecut, potrivit BVB. ...continuare.

"Atentie la compromisul pretului". Radiografia pietei rezidentiale din Romania si sfaturi pentru cei care cauta o locuinta

publicat 2024-04-26 13:15:11 (Libertatea)
Imobiliare.ro a facut o radiografie completa a pietei rezidentiale in cel mai nou raport de piata si vine cu detalii in premiera despre realitatile la care ar trebui sa-si ajusteze cumparatorii asteptarile pentru a lua cele mai bune decizii. Interesul cumparatorilor se mentine la un nivel bun la inceputul acestui an, oferta de case si […] ...continuare.

Colliers: Numarul locuintelor vandute in Bucuresti, in primul trimestru din 2024, a fost cu 18% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut. Se prognozeaza o scadere a numarului de locuinte livrate atat in acest an, cat si anul viitor

publicat 2024-04-25 18:45:17 (Money.ro)
Colliers: Numarul locuintelor vandute in Bucuresti, in primul trimestru din 2024, a fost cu 18% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut. Se prognozeaza o scadere a numarului de locuinte livrate atat in acest an, cat si anul viitor "Piata rezidentiala a inceput anul 2024 in forta, cu un prim trimestru incheiat cu o crestere de 18% a numarului tranzactiilor cu apartamente in Bucuresti, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent", potrivit datelor Colliers.In restul tarii, cererea pe piata rezidentiala a marcat cresteri si mai mari, de 19%. Intentia de cumparare se mentine in continuare ridicata, observa consultantii Colliers, explicand ca detensionarea pietelor financiare va stimula cererea de locuinte. In orasele... ...continuare.

Tranzactiile de pe pietele imobiliare din Europa au atins un minim al ultimilor 13 ani

publicat 2024-04-25 18:45:09 (Bursa)
Investitorii au asteptat o revenire a pietelor imobiliare din Europa in prima parte a acestui an, dupa o evolutie anemica a tranzactiilor in 2023. Realitatea a fost cu totul alta. Declinul a continuat, pe fondul cresterii costurilor de finantare si refinantare. ...continuare.

Companiile imobiliare din Europa Centrala se asteapta la o crestere a investitiilor

publicat 2024-04-25 00:15:10 (Jurnalul-National)
Companiile imobiliare din Europa Centrala se asteapta la o crestere a investitiilor Jumatate dintre companiile imobiliare din Europa Centrala estimeaza ca investitiile in domeniu vor creste in acest an si doar 19% se asteapta la o scadere, fata de 51% in 2023. ...continuare.

Deloitte: companiile imobiliare din Europa Centrala se asteapta la o crestere a investitiilor si la imbunatatirea activitatii

publicat 2024-04-24 19:45:07 (Income-Magazine)
Deloitte: companiile imobiliare din Europa Centrala se asteapta la o crestere a investitiilor si la imbunatatirea activitatii Jumatate dintre companiile imobiliare din Europa Centrala (49%) estimeaza ca investitiile in domeniu vor creste in acest an si doar 19% se asteapta la o scadere (fata de 51% in 2023), pe fondul imbunatatirii perceptiei cu privire la potentialul de crestere din aceasta piata, potrivit studiului Deloitte Real Estate Confidence Survey for Central Europe 2024. […] ...continuare.

Studiu Deloitte: companiile imobiliare din Europa Centrala se asteapta la o crestere a investitiilor si la imbunatatirea activitatii pe piata in acest an

publicat 2024-04-24 18:00:03 (Bursa)
Jumatate dintre companiile imobiliare din Europa Centrala (49%) estimeaza ca investitiile in domeniu vor creste in acest an si doar 19% se asteapta la o scadere (fata de 51% in 2023), pe fondul imbunatatirii perceptiei cu privire la potentialul de crestere din aceasta piata, potrivit studiului Deloitte Real Estate Confidence Survey for Central Europe 2024. De altfel, 40% din participantii la studiu anticipeaza o crestere a activitatii pe piata in acest an, fata de 15% cu un an in urma, iar... ...continuare.

Investitii in tine: Cum sa-ti dezvolti abilitatile pentru a-ti creste veniturile

publicat 2024-04-24 17:45:07 (Jurnalul-National)
Investitii in tine: Cum sa-ti dezvolti abilitatile pentru a-ti creste veniturile In lumea financiara, investitiile sunt adesea asociate cu achizitionarea de actiuni, imobiliare sau alte active, cu scopul de a-ti creste portofoliul si, implicit, veniturile. Cu toate acestea, exista o forma de investitie adesea subestimata, dar extrem de valoroasa: investitia in propria persoana. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 32 33 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.