EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Imi place foarte mult de Lionel Messi". Expozitie de figuri de ceara intr-un centru comercial din Iasi

publicat 2024-03-03 08:15:12 (ProTV)
Imi place foarte mult de Lionel Messi. Expozitie de figuri de ceara intr-un centru comercial din Iasi Vedete ca Robert de Niro, Cristiano Ronaldo sau Justin Bieber si-au dat întâlnire la Iasi. Vorbim de replici din ceara ale starurilor, reunite în cadrul unei expozitii organizate într-un centru comercial din oras.   ...continuare.

Incendiu la un tren care circula pe ruta Iasi-Harlau. Aproximativ 20 de persoane au iesit singure

publicat 2024-03-03 00:15:15 (ProTV)
Incendiu la un tren care circula pe ruta Iasi-Harlau. Aproximativ 20 de persoane au iesit singure Un incendiu a izbucnit, sâmbata dupa-amiaza, la un tren care circula pe ruta Iasi-Hârlau. Aproximativ 20 de persoane au iesit singure din automotor. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale. ...continuare.

Incendiu la un automotor, 20 de persoane s-au autoevacuat

publicat 2024-03-02 19:15:06 (Jurnalul-National)
Un incendiu s-a produs sambata la un automotor in statia Cotnari, din judetul Iasi. 20 de persoane s-au autoevacuat. ...continuare.

Incendiu in Iasi, la un tren aflat in mers. Calatorii s-au autoevacuat

publicat 2024-03-02 17:45:12 (Libertatea)
Incendiu in Iasi, la un tren aflat in mers. Calatorii s-au autoevacuat Un incendiu a izbucnit sambata, 2 martie, la un tren care circula pe ruta Iasi-Harlau, iar aproximativ 20 de persoane au iesit singure, a transmis ISU Iasi. Focul s-a produs la automotor, in statia Cotnari, iar la fata locului au intervenit doua masini de interventie si stingere cu apa si spuma, cu module de descarcerare […] ...continuare.

Incendiu in Iasi, la un tren aflat in mers. Calatorii s-au autoevacuat

publicat 2024-03-02 17:30:08 (Libertatea)
Incendiu in Iasi, la un tren aflat in mers. Calatorii s-au autoevacuat Un incendiu a izbucnit sambata, 2 martie, la un tren care circula pe ruta Iasi-Harlau, iar aproximativ 20 de persoane au iesit singure, a transmis ISU Iasi. Focul s-a produs la automotor, in statia Cotnari, iar la fata locului au intervenit doua masini de interventie si stingere cu apa si spuma, cu module de descarcerare […] ...continuare.

Mircea Rednic, "pont" pentru Adrian Mititelu: "Pune suflet si investeste, ar trebui sa rezolve si problema asta"

publicat 2024-03-02 17:15:14 (Gazeta-Sporturilor)
Mircea Rednic, pont pentru Adrian Mititelu: Pune suflet si investeste, ar trebui sa rezolve si problema asta Dupa ce UTA a invins-o pe FCU Craiova, scor 3-2, in runda #29 din Superliga, antrenorul Mircea Rednic (61 de ani) l-a sfatuit pe Adrian Mititelu, patronul oltenilor, sa rezolve problema instabilitatii pe banca tehnica.Dupa remiza Craiovei din etapa trecuta, 1-1, cu Poli Iasi, Adrian Mititelu a decis sa il demita pe Giovanni Costantino. In partida cu UTA, Valentin David, antrenorul cu portarii, a condus echipa. ... ...continuare.

Incendiu la un automotor in Iasi. Zeci de persoane s-au autoevacuat. Pompierii intervin de urgenta

publicat 2024-03-02 17:15:05 (Antena3)
Incendiu la un automotor in Iasi. Zeci de persoane s-au autoevacuat. Pompierii intervin de urgenta Un incendiu a izbucnit la un automotor in statia Cotnari, din judetul Iasi. Zeci de persoane s-au autoevacuat. ...continuare.

Schimbarea remarcata la Dinamo: "Acolo poate sa puna presiune"

publicat 2024-03-02 10:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Schimbarea remarcata la Dinamo: Acolo poate sa puna presiune La finalul meciului dintre Dinamo si Poli Iasi, terminat 0-0, Mihai Stoica a analizat situatia de la formatia alb-rosie si i-a laudat pe elevii lui Zeljko Kopic.Managerul general de la FCSB considera ca Dinamo se va salva de la retrogradare, avand in vedere prestatiile din ultimele meciuri. Si a remarcat ca echipa alb-rosie e din ce in ce mai puternica pe teren propiu, mai ales ca fanii vin in numar mai mare la meciuri. ... ...continuare.

Burse speciale la o universitate din Iasi. Cum pot studentii sa incaseze cat un salariu minim pe economie

publicat 2024-03-02 10:15:03 (Adevarul)
Burse speciale la o universitate din Iasi. Cum pot studentii sa incaseze cat un salariu minim pe economie Profesorii confirma ca de cand bursele sunt mai multe si mai mari, performantele tinerilor au crescut. Sunt mai motivati sa invete si renunta la joburi in favoarea studiilor. Se intampla la Universitatea de Stiintele Vietii "Ion Ionescu de la Brad" din Iasi (USV). ...continuare.

Si rivalele o lauda pe Dinamo: "La ceea ce a aratat in ultimele meciuri, se va salva"

publicat 2024-03-02 09:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Si rivalele o lauda pe Dinamo: La ceea ce a aratat in ultimele meciuri, se va salva Dupa Poli Iasi - Dinamo 0-0, Cornel Sfaiter, presedintele moldovenilor, a laudat prestatiile din 2024 ale "cainilor".Trupa lui Zeljko Kopic a impresionat in ultimele partide, reusind sa reduca din diferenta fata de echipele din fata. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.