EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Avionul Luton - Chisinau, deviat la Iasi dupa o alerta cu bomba

publicat 2024-04-21 21:30:08 (Jurnalul-National)
Avionul Luton - Chisinau, deviat la Iasi dupa o alerta cu bomba Avionul Luton - Chisinau de duminica seara a fost deviat la Iasi dupa o alerta cu bomba. ...continuare.

Amenintare cu bomba pe Aeroportul din Chisinau. Un avion cu 220 de pasageri, deviat catre Iasi. A fost activat Planul Rosu

publicat 2024-04-21 18:45:13 (ProTV)
Amenintare cu bomba pe Aeroportul din Chisinau. Un avion cu 220 de pasageri, deviat catre Iasi. A fost activat Planul Rosu Activitatea aeroportului Chisinau a fost afectata, duminica seara, în urma unei amenintari cu bomba, cursa aeriana Londra-Chisinau cu 220 de pasageri la bord fiind deviata catre Iasi. ...continuare.

Avionul Luton - Chisinau, deviat la Iasi dupa o alerta cu bomba

publicat 2024-04-21 18:45:11 (Mediafax)
Avionul Luton - Chisinau, deviat la Iasi dupa o alerta cu bomba Avionul a aterizat pe Aeroportul International Iasi, dupa ce a fost deviat din cauza amenintarii cu bomba. ...continuare.

Un avion Wizz Air care zbura de la Luton la Chisinau a aterizat de urgenta la Iasi, dupa o alerta cu bomba

publicat 2024-04-21 18:45:04 (Antena3)
Un avion Wizz Air care zbura de la Luton la Chisinau a aterizat de urgenta la Iasi, dupa o alerta cu bomba Un avion Wizz Air cu 220 de pasageri la bord, care zbura de la Luton la Chisinau, a aterizat de urgenta la Iasi, dupa o alerta cu bomba. ...continuare.

Compania care angajeaza specialisti pentru noul birou din ansamblul Palas Iasi

publicat 2024-04-21 16:45:11 (Money.ro)
Compania care angajeaza specialisti pentru noul birou din ansamblul Palas Iasi O companie specializata in furnizarea unei platforme tehnologice globale de marketing isi extinde prezenta in ansamblul mixed-use Palas Iasi si angajeaza personal pentru mai multe pozitii. Compania Awin Global a fost prezenta la Iasi incepand din 2023, ocupand cladirea de birouri United Business Center 3 (UBC 3), parte din Palas. Compania cauta specialisti in domenii […]Articolul Compania care angajeaza specialisti pentru noul birou din ansamblul Palas Iasi apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Luca Mihai a iesit din spital si are un mesaj pentru Homawoo: "Ma asteptam sa-mi dea mie un mesaj, sa-si ceara scuze" » Cand ar putea reveni pe teren + cine l-a vizitat in spital: "Au ras, au plans impreuna"

publicat 2024-04-21 14:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Luca Mihai a iesit din spital si are un mesaj pentru Homawoo: Ma asteptam sa-mi dea mie un mesaj, sa-si ceara scuze » Cand ar putea reveni pe teren + cine l-a vizitat in spital: Au ras, au plans impreuna Dupa o saptamana in care a fost internat la spitalul Elias, Luca Mihai (20 de ani), mijlocasul celor de la Poli Iasi, accidentat grav de dinamovistul Josue Homawoo in prima jumatate de ora a partidei din 14 aprilie, a ajuns ieri seara acasa.Starea lui e tot mai buna de la zi la zi, dar are inca probleme in urma atacului adversarului sau. A suferit o fisura a timpanului drept, dar si alte multiple traumatisme craniene. ... ...continuare.

USR Iasi cere PNL sa il retraga pe Mihai Chirica din cursa pentru Primarie

publicat 2024-04-21 11:45:03 (Bursa)
USR Iasi le cere liberalilor sa il retraga pe Mihai Chirica din cursa pentru primaria Iasi, dupa ce edilul a fost trimis in judecata intr-un al treilea dosar ...continuare.

Cati bani a incasat Tzanca Uraganu la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia interlopului il chemase si pe Florin Salam

publicat 2024-04-21 11:15:02 (Antena-1)
Cati bani a incasat Tzanca Uraganu la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia interlopului il chemase si pe Florin Salam Liderul interlopilor din Iasi a avut parte de un priveghi de lux, unde au fost prezenti mai multi artisti din lumea manelelor! Iata ce suma a primit Tzanca Uraganu pentru a canta la capul lui Costel Corduneanu! ...continuare.

Colectie de oua incondeiate, la Palatul Culturii din Iasi. Cat este cel mai ieftin

publicat 2024-04-21 08:30:11 (ProTV)
Colectie de oua incondeiate, la Palatul Culturii din Iasi. Cat este cel mai ieftin Mai sunt doua saptamâni pâna la Paste si mesterii populari din Moldova au pregatit deja colectia de oua încondeiate. Vor fi expuse zilele acestea la Iasi, în fata Palatului Culturii, la fel ca în ultimele doua decenii. ...continuare.

Notele GSP, dupa FCU Craiova - Dinamo 1-1 » Doi antrenori cu lipsuri mari si un MVP surpriza

publicat 2024-04-20 21:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Notele GSP, dupa FCU Craiova - Dinamo 1-1 » Doi antrenori cu lipsuri mari si un MVP surpriza FCU Craiova si Dinamo au remizat, scor 1-1, in runda cu numarul 5 din play-out. Un punct care nu ajuta niciuna din combatante pentru a face saltul in clasament, in conditiile in care Poli Iasi a cucerit trei puncte. Daca despre Eugen Trica se poate spune ca nu a adus efectul dorit in Banie, intr-un moment decisiv pentru echipa sa, de partea cealalta, Zeljko Kopic a mizat din nou pe trecerea minutelor si nu i-a iesit. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.