EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ciolacu: Judetul Timis merita si are dreptul sa aiba parte de investitii guvernamentale mari, pe masura contributiei la sale PIB: Demaram procedurile pentru Institutul Regional de Oncologie si constructia noului stadion de fotbal

publicat 2024-04-25 14:30:12 (Money.ro)
Ciolacu: Judetul Timis merita si are dreptul sa aiba parte de investitii guvernamentale mari, pe masura contributiei la sale PIB: Demaram procedurile pentru Institutul Regional de Oncologie si constructia noului stadion de fotbal "Am vrut sa facem aceasta sedinta de Guvern la Timisoara in semn de respect pentru toti locuitorii din Timis. Este un semnal clar pe care Guvernul Romaniei il da astazi. Judetul Timis merita si are dreptul sa aiba parte de investitii guvernamentale mari, pe masura contributiei pe care o are la PIB-ul Romaniei", a spus premierul in sedinta.Seful Executivului a mai spus ca trebuie sa spunem lucrurilor pe nume, ca in Banat Timisul a fost vaduvit mult prea mult timp de proiecte majore, desi este... ...continuare.

Consiliul Judetean Buzau primeste 80 de milioane de euro nerambursabili pentru reabilitarea si modernizarea a 30 de kilometri de drum / Este cea mai mare suma de bani obtinuta de CJ Buzau pentru un singur proiect

publicat 2024-04-25 14:30:12 (Money.ro)
Consiliul Judetean Buzau primeste 80 de milioane de euro nerambursabili pentru reabilitarea si modernizarea a 30 de kilometri de drum / Este cea mai mare suma de bani obtinuta de CJ Buzau pentru un singur proiect Contractul, in valoare de aproximativ 80 de milioane de euro, este cel mai mare obtinut de Consiliul Judetean Buzau si cel mai mare contract accesat de un Consiliul Judetean din regiunea de Sud-Est a tarii."Astazi este o zi importanta pentru Consiliul Judetean pentru ca semnam  un contract de finantare cu care vom intregi DJ 203K, drum reabilitat in mare parte tot prin fonduri europene. |Vor fi reabilitati 30 de kilometri de drum. Este cea mai mare suma de bani pe care CJ Buzau o... ...continuare.

Un nou brand de telefoane se lanseaza pe piata din Romania

publicat 2024-04-25 14:30:07 (Go4IT)
Un nou brand de telefoane se lanseaza pe piata din Romania Infinix se lanseaza si pe piata din Romania. Pentru cei care aud pentru prima data de aceasta companie, Infinix Mobility s-a lansat in 2013, fiind o companie ce se concentreaza pe dezvoltarea de tehnologii de […]Articolul Un nou brand de telefoane se lanseaza pe piata din Romania apare prima data in Go4IT. ...continuare.

ADVERTORIAL Assen Christov, Eurohold: 'CITR vrea sa ia ilegal beneficiile de reasigurare de la EIG Re, prejudiciind partile vatamate ale Euroins Romania'

publicat 2024-04-25 14:15:03 (Bursa)
* 'CITR nu are dreptul legal de a obtine beneficii de reasigurare datorate cetatenilor afectati in accidente de masina' * 'FGA si BAAR sunt singurele parti legitime in dosarul privind contractul de reasigurare, dar pana in momentul de fata nu au solicitat beneficiile de reasigurare de la EIG Re si au evitat propunerile reasiguratorului de a plati aceste fonduri' * 'Lichidatorul companiei Euroins Romania a dublat din pix pretentiile fata de Euroins Romania' * 'Nu exista transfer de active din... ...continuare.

PepsiCo Romania a investit peste 2 milioane de dolari in energie verde

publicat 2024-04-25 14:00:02 (Adevarul)
PepsiCo Romania a investit peste 2 milioane de dolari in energie verde PepsiCo a finalizat cel mai recent proiect de energie verde prin integrarea de panouri fotovoltaice la cele trei fabrici din Romania, mai exact in Dragomiresti, Popesti-Leordeni si Covasna. ...continuare.

Perchezitii la Complexul Energetic Oltenia. Patru persoane sunt suspectate de luare de mita

publicat 2024-04-25 13:00:07 (Libertatea)
Perchezitii la Complexul Energetic Oltenia. Patru persoane sunt suspectate de luare de mita Procurorii DNA au facut, joi, 25 aprilie, sapte perchezitii la Complexul Energetic Oltenia, intr-un dosar de coruptie in care sunt patru suspecti, relateaza Gazeta de Sud. Ancheta ar viza lucrari de modernizare la Rovinari, Isalnita si Turceni. Potrivit Gandul.ro, perchezitii ar avea loc si la domiciliul fostului manager al Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan. Cele […] ...continuare.

In 2024 se vor construi mai putine locuinte. Constructiile de locuinte noi se afla in impas, dar cererea de spatiu de locuit este tot mai mare

publicat 2024-04-25 12:45:17 (Ziarul-Financiar)
In 2024 se vor construi mai putine locuinte. Constructiile de locuinte noi se afla in impas, dar cererea de spatiu de locuit este tot mai mare Piata imobiliara va continua sa se confrunte in 2024 cu dubla constrangere legata de preturile ridicate ale apartamentelor si de ratele mari ale dobanzilor, presiune la care se adauga provocari sistemice sau contextuale, de la lipsa unui cadru de politici publice menit sa asigure dezvoltarea constructiilor rezidentiale, la problema urgenta a deficitului locuintelor de buna calitate. ...continuare.

Perchezitii la Complexul Energetic Oltenia in cadrul unui nou dosar de coruptie

publicat 2024-04-25 12:30:09 (Jurnalul-National)
Perchezitii la Complexul Energetic Oltenia in cadrul unui nou dosar de coruptie Procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) au planificat sa desfasoare sapte perchezitii la Complexul Energetic Oltenia in cadrul unui nou dosar de coruptie. Surse judiciare au dezvaluit ca investigatia este distincta fata de dosarul in care un director de la Electrocentrale Rovinari si alte trei persoane au fost deja deferite justitiei pentru coruptie, inclusiv trafic de influenta. ...continuare.

Zodiile care dupa 1 mai vor avea o revelatie. Vor face multe schimbari in viata lor

publicat 2024-04-25 12:15:04 (Click)
Zodiile care dupa 1 mai vor avea o revelatie. Vor face multe schimbari in viata lor Dupa 1 Mai, mai multe zodii vor avea parte de revelatii si transformari semnificative in viata lor. Fie ca este vorba de schimbari in cariera, relatii sau dezvoltare personala, energia cosmica din aceasta perioada le va oferi oportunitati de crestere si evolutie. ...continuare.

Consiliul Judetean Cluj anunta ca va investi 10 milioane de euro pentru realizarea trenului metropolitan / Asociere a mai multor primarii

publicat 2024-04-25 12:00:10 (Money.ro)
Consiliul Judetean Cluj anunta ca va investi 10 milioane de euro pentru realizarea trenului metropolitan / Asociere a mai multor primarii Un proiect de hotarare care vizeaza asocierea Consiliului Judetean Cluj cu municipiul Cluj-Napoca si cu comunele Floresti, Gilau, Apahida, Baciu, Jucu, Bontida si Garbau, in vederea realizarii obiectivului de investitii: "Tren Metropolitan Gilau - Floresti - Cluj-Napoca - Baciu - Apahida - Jucu - Bontida" va fi supus aprobarii consilierilor in sedinta ordinara din data de 29 aprilie.   Acordul de asociere prevede ca din fondurile accesibile Consiliului Judetean vor fi acoperite... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.