EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




2.000 de turisti, pe orbita lui Marte: proiectul castigator al elevilor romani la NASA. Elevii, inscrisi in campania "100 de tineri pentru dezvoltarea Romaniei" a Fundatiei Dan Voiculescu

publicat 2024-04-19 17:30:09 (Jurnalul-National)
2.000 de turisti, pe orbita lui Marte: proiectul castigator al elevilor romani la NASA. Elevii, inscrisi in campania 100 de tineri pentru dezvoltarea Romaniei a Fundatiei Dan Voiculescu Marele Premiu al concursului NASA a fost castigat de elevii Colegiului National "Tudor Vianu", a doa scoala din lume care nu atinge o data, ci de doua ori aceasta performanta, alaturi de o institutie de invatamant din SUA. Elevii s-au inscris in campania "100 de tineri pentru dezvoltarea Romaniei", desfasurata de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. ...continuare.

Ministrul Muncii: 'Macar un punct procentual din PIB-ul Romaniei sa fie dat de activitatile desfasurate de intreprinderile sociale'

publicat 2024-04-19 17:30:02 (Bursa)
Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale a elaborat un proiect finantat din fonduri europene, in valoare de 4 milioane de euro, care presupune dezvoltarea unei platforme de vanzari pentru promovarea produselor de economie sociala, dar si un centru de resurse care va facilita activitatea intreprinderilor sociale ...continuare.

Dilema lui Costel Galca » Ce a spus noul antrenor al Universitatii Craiova de accidentarea lui Mitrita

publicat 2024-04-19 16:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Dilema lui Costel Galca » Ce a spus noul antrenor al Universitatii Craiova de accidentarea lui Mitrita Costel Galca (52 de ani), noul antrenor al Universitatii Craiova, a sustinut conferinta de presa premergatoare duelului din deplasare cu Sepsi, in etapa #5 a play-off-ului Superligii. Partida va avea loc duminica, 21 aprilie, de la 19:00 si va consemna debutul tehnicianului pe banca oltenilor.Miercuri, Craiova a anuntat oficial instalarea lui Galca in functia de antrenor. Fostul tehnician de la FCSB a intrat "direct in paine" si va debuta pe terenul lui Sepsi. ... ...continuare.

Un gigant in energie se pregateste sa intre pe piata din Romania

publicat 2024-04-19 15:45:08 (Income-Magazine)
Un gigant in energie se pregateste sa intre pe piata din Romania Compania britanica Lightsource BP, cel mai mare dezvoltator de energie solara din Europa, se pregateste sa intre pe piata din Romania, dupa ce gigantul petrolier britanic BP (fosta British Petroleum) va prelua controlul afacerii in totalitate. Lightsource BP este bratul de energie regenerabila al grupului BP la nivel mondial. La sfarsitul anului trecut, bp a […] ...continuare.

Recunoastere internationala pentru programul gratuit de testare genetica pentru copiii cu cancer dezvoltat de MedLife

publicat 2024-04-19 15:15:04 (Adevarul)
Recunoastere internationala pentru programul gratuit de testare genetica pentru copiii cu cancer dezvoltat de MedLife MedLife, cea mai mare retea de servicii medicale private din Romania, a primit trofeul GOLD Sabre Award, la categoria "Corporate Media Relations", pentru #SperantaNuMoareDeCancer. ...continuare.

Un program de AI le arata patronilor cine sunt angajatii care vor sa-si dea demisia

publicat 2024-04-19 14:30:12 (ProTV)
Un program de AI le arata patronilor cine sunt angajatii care vor sa-si dea demisia Un program informatic bazat pe AI, dezvoltat de japonezi, le va indica celor responsabili care sunt angajatii ce intentioneaza sa-si dea demisia din companie.   ...continuare.

O echipa de avocati si consultanti financiari de la Reff & Asociatii si Deloitte Romania a asistat proprietarii Expo Market Doraly in vanzarea integrala a parcului comercial catre dezvoltatorul imobiliar belgian WDP

publicat 2024-04-19 12:30:18 (Ziarul-Financiar)
O echipa de avocati si consultanti financiari de la Reff & Asociatii si Deloitte Romania a asistat proprietarii Expo Market Doraly in vanzarea integrala a parcului comercial catre dezvoltatorul imobiliar belgian WDP Irina Dimitriu, Partener la Reff & Asociatii I Deloitte Legal si liderul practicii de drept imobiliar O echipa multidisciplinara formata din avocati din cadrul Reff & Asociatii I Deloitte Legal si din consultanti financiari si fiscali din cadrul Deloitte Romania a asistat proprietarii Expo Market Doraly, Gheorghe Iaciu si fondul de investitii imobiliare ARA Europe, in vanzarea integrala a parcului comercial catre dezvoltatorul imobiliar belgian WDP, al doilea cel mai mare proprietar de spatii... ...continuare.

Milioanele de euro din fotbal ajung in proiecte imobiliare. Ansamblurile rezidentiale si-au investit banii Radu Dragusin, Ciprian Marica si Ciprian Tatarusanu

publicat 2024-04-19 12:30:18 (Ziarul-Financiar)
Milioanele de euro din fotbal ajung in proiecte imobiliare. Ansamblurile rezidentiale si-au investit banii Radu Dragusin, Ciprian Marica si Ciprian Tatarusanu Autor: Miruna Diaconu Radu Dragusin, unul dintre cei mai valorosi fotbalisti romani care joaca la Tottehnham, a investit intr-un proiect imobiliar rezidential dezvoltat in zona Colentina din Bucuresti. Proiectul imobiliar se numeste Quartier Azuga, iar Radu Dragusin detine 5,5% din actiunile companiei care dezvolta complexul, potrivit platformei Termene.ro. ...continuare.

Comisia Europeana vrea sa reduca somajul de lunga durata si sa ajute persoanele sa isi gaseasca un loc de munca

publicat 2024-04-19 12:30:09 (Income-Magazine)
Comisia Europeana vrea sa reduca somajul de lunga durata si sa ajute persoanele sa isi gaseasca un loc de munca Comisia Europeana a lansat joi o cerere de propuneri in valoare de 23 de milioane de euro pentru a ajuta statele membre ale UE sa dezvolte noi modalitati de combatere a somajului de lunga durata si sa sprijine revenirea persoanelor pe piata fortei de munca. Aceasta a fost anuntata in recentul plan de actiune pentru remedierea […] ...continuare.

Ciolacu, intrevedere cu reprezentantii DP WORLD: Dezvoltarea capacitatii Portului Constanta este absolut necesara

publicat 2024-04-19 12:30:03 (Adevarul)
Ciolacu, intrevedere cu reprezentantii DP WORLD: Dezvoltarea capacitatii Portului Constanta este absolut necesara Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, dupa intrevederea de la Abu Dhabi cu reprezentantii companiei DP World, ca dezvoltarea capacitatii Portului Constanta este absolut necesara pentru intarirea rolului cheie de platforma logistica. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.