EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Spitalul Judetean Brasov are plati restante si arierate de peste 27 de milioane de lei / Conducerea CJ Brasov solicita alocarea de bani din Fondul de Rezerva al Guvernului

publicat 2024-02-22 20:00:11 (Money.ro)
Spitalul Judetean Brasov are plati restante si arierate de peste 27 de milioane de lei / Conducerea CJ Brasov solicita alocarea de bani din Fondul de Rezerva al Guvernului Reprezentantii Consiliului Judetean Brasov au anuntat, joi, printr-un comunicat de presa, despre situatia financiara dificila a Spitalului Judetean. "Situatia financiara dificila cu care se confrunta Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Brasov, ale carui plati restante si arierate inregistrate la 31 ianuarie 2024 totalizeaza 27.151.460 lei, este in atentia conducerii Consiliului Judetean Brasov", se arata in comunicat Presedintele CJ Brasov, Todorica-Constantin Serban, s-a intalnit... ...continuare.

Elevii din clasa pregatitoare au sarbatorit prima suta de zile de scoala, inainte de vacanta de schi

publicat 2024-02-22 19:45:02 (Adevarul)
Elevii din clasa pregatitoare au sarbatorit prima suta de zile de scoala, inainte de vacanta de schi Clasele pregatitoare de la Scoala Gimnaziala nr. 14 din Brasov au sarbatorit 100 de zile de scoala prin mai multe activitati care au amintit de perioada petrecuta de micuti in uniforma scolii. ...continuare.

Leurda, macrisul si salaul de Dunare, secretele cu care romanii au castigat argintul la Olimpiada de Gastronomie

publicat 2024-02-22 18:45:01 (Adevarul)
Leurda, macrisul si salaul de Dunare, secretele cu care romanii au castigat argintul la Olimpiada de Gastronomie Echipa judetelor Brasov si Prahova care a castigat argintul la Olimpiada de Gastronomie spune ca a folosit leurda si macris, dar si salau de Dunare si calcan de Marea Neagra ca sa castige medaliile ...continuare.

Gabriela Cristea, relatie speciala cu soacra! Prezentatoarea TV i-a facut recent un cadou special

publicat 2024-02-22 15:15:09 (Click)
Gabriela Cristea, relatie speciala cu soacra! Prezentatoarea TV i-a facut recent un cadou special Gabriela Cristea (49 de ani) are o relatie de nota zece cu soacra sa care locuieste in Brasov. ...continuare.

Accident feroviar mortal intre statiile Vladeni Ardeal si Dumbravita Barsei. Traficul feroviar este oprit

publicat 2024-02-22 09:15:06 (Jurnalul-National)
Accident feroviar mortal intre statiile Vladeni Ardeal si Dumbravita Barsei. Traficul feroviar este oprit Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA informeaza ca traficul feroviar este intrerupt temporar pe raza SRCF Brasov, intre statiile Vladeni Ardeal si Dumbravita Barsei, unde in cursul acestei dimineti, la km 26+300, trenul R 2100 (CFR Calatori) a accidentat mortal o persoana. ...continuare.

Trafic perturbat pe DN1, langa Brasov, din cauza unui accident cu trei victime

publicat 2024-02-22 09:00:08 (Jurnalul-National)
Trafic perturbat pe DN1, langa Brasov, din cauza unui accident cu trei victime Traficul rutier este perturbat joi dimineata pe DN1 din cauza unui accident. Acesta s-a produs in apropiere de orasul Brasov. Trei persoane sunnt ranite, anunta autoritatile. ...continuare.

Complexul Sportiv de 7 milioane de euro e aproape gata! Noi detalii despre investitie: "Suntem la 85%"

publicat 2024-02-22 08:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Complexul Sportiv de 7 milioane de euro e aproape gata! Noi detalii despre investitie: Suntem la  85% Complexul Sportiv Carpati, din Brasov, este tot mai aproape de a fi finalizat. Termenul preconizat e mai 2024, iar primarul Allen Coliban a vizitat santierul si a oferit detalii despre proiect.Incepand cu aceasta primavara, un nou complex sportiv va fi disponibil in Romania. Brasovul va avea la dispozitie o baza moderna pentru sport, cu un teren de fotbal cu gazon sintetic, care respecta normele FIFA si UEFA. ... ...continuare.

Pacientii ar putea fi nevoiti sa aduca medicamente de acasa, la Spitalul Judetean Brasov

publicat 2024-02-22 08:30:19 (Puterea)
Pacientii ar putea fi nevoiti sa aduca medicamente de acasa, la Spitalul Judetean Brasov "Pacientii ar putea fi nevoiti sa aduca medicamente si hrana de acasa" iar interventiile chirurgicale sa fie amanate, din cauza situatiei financiare "dezastruoase" in care se afla Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Dar "cel mai grav risc" pentru pacientii spitalului este afectarea activitatii "pe partea de urgente", a declarat managerul unitatii medicale, Emil Mailat […]The post Pacientii ar putea fi nevoiti sa aduca medicamente de acasa, la Spitalul Judetean Brasov appeared... ...continuare.

Marile lanturi hoteliere vin in Romania. Judetul in care isi vor face aparitia sase branduri de renume

publicat 2024-02-21 20:45:13 (ProTV)
Marile lanturi hoteliere vin in Romania. Judetul in care isi vor face aparitia sase branduri de renume Marile lanturi hoteliere internationale cred ca este momentul sa se extinda în România. Un exemplu elocvent vine din Brasov, unde îsi vor face aparitia nu mai putin de sase branduri de renume. ...continuare.

Proiect european de 12,7 mil. lei pentru dotarea cu echipamente medicale performante a maternitatii din Brasov

publicat 2024-02-21 18:00:16 (Ziarul-Financiar)
Proiect european de 12,7 mil. lei pentru dotarea cu echipamente medicale performante a maternitatii din Brasov Autor: Laurentiu Cotu Consiliul Judetean Brasov a accesat un proiect european de peste 12,7 mil. lei (aproximativ 2,5 mil. euro), in cadrul Planului National de Redresare si Rezilienta (PNRR) pe Componenta 12 - Sanatate, pentru dotarea cu echipamente medicale performante a maternitatii Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie ''Dr. A.I. Sbarcea'', unitate sanitara aflata in subordinea forului administrativ judetean. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.