EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un sofer a condus beat, fara permis, a fugit de politisti si a facut un accident urmat de incendiu, in Brasov. Barbatul a fost arestat

publicat 2024-02-17 16:30:15 (Libertatea)
Un sofer a condus beat, fara permis, a fugit de politisti si a facut un accident urmat de incendiu, in Brasov. Barbatul a fost arestat Un barbat de 29 de ani din Brasov a fost arestat preventiv pentru conducerea unui vehicul fara a avea permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si furt, dupa ce a sustras o masina, a fugit de politisti si a produs un accident urmat de un incendiu, relateaza agentia […] ...continuare.

Un barbat din Brasov a condus beat si fara permis o masina furata si a facut accident urmat de incendiu

publicat 2024-02-17 14:15:20 (ProTV)
Un barbat din Brasov a condus beat si fara permis o masina furata si a facut accident urmat de incendiu Un barbat de 29 de ani din Brasov a fost arestat preventiv dupa ce a furat o masina, a fugit de politisti si a produs un accident urmat de un incendiu. ...continuare.

UPDATE Atentie, SOFERI! Cod GALBEN de ceata densa in judetele Covasna, Brasov si Harghita, sambata dimineata

publicat 2024-02-17 10:00:09 (Jurnalul-National)
UPDATE Atentie, SOFERI! Cod GALBEN de ceata densa in judetele Covasna, Brasov si Harghita, sambata dimineata Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata densa in zone din judetele Brasov si Harghita, valabila in urmatoarele ore. ...continuare.

Accident urmat de incendiu, in Brasov. Ce alcoolemie avea un tanar care a refuzat sa opreasca la filtrul politiei

publicat 2024-02-16 17:30:18 (ProTV)
Accident urmat de incendiu, in Brasov. Ce alcoolemie avea un tanar care a refuzat sa opreasca la filtrul politiei A fost agitatie mare joi noapte în centrul Brasovului din cauza unui tânar care, baut zdravan si fara permis de conducere, a provocat un accident urmat de incendiu. ...continuare.

Colonelul Benoit Chrissement preia comenda Grupului de lupta al NATO din Romania, la Cincu

publicat 2024-02-16 16:15:12 (Mediafax)
Colonelul Benoit Chrissement preia comenda Grupului de lupta al NATO din Romania, la Cincu Ministerul Apararii Nationale a transmis, vineri, ca ceremonia de schimbare a comenzii Grupului de lupta al NATO dislocat in Romania va avea loc miercuri, 21 februarie, incepand cu ora 11.00, in Centrul National de Instruire Intrunita "Getica" din Cincu, judetul Brasov. ...continuare.

Un hotel de renume din Brasov va functiona sub celebra marca Hyatt. Este singurul din Romania

publicat 2024-02-16 10:00:08 (Click)
Un hotel de renume din Brasov va functiona sub celebra marca Hyatt. Este singurul din Romania Hotelul e construit in 1939, are 256 de camere si este un simbol al orasului Brasov. Hotelul Aro Palace va fi prima unitate din Romania ...continuare.

Aro Palace face primul pas catre incheierea unui acord de franciza cu grupul hotelier international Hyatt

publicat 2024-02-15 19:15:19 (Ziarul-Financiar)
Aro Palace face primul pas catre incheierea unui acord de franciza cu grupul hotelier international Hyatt Autor: Miruna Diaconu Aro Palace SA, care administreaza hoteluri in Brasov, anunta primul pas catre incheierea unui acord de franciza cu grupul international Hyatt pentru hotelul Aro Palace. Compania a semnat scrisoarea de intentie pentru a intra intr-un acord de franciza cu Hyatt Hotel Corporation. ...continuare.

Primaria Brasov vrea sa acopere cladirile din oras cu zone verzi. Sunt vizate si parcarile

publicat 2024-02-15 18:30:02 (Adevarul)
Primaria Brasov vrea sa acopere cladirile din oras cu zone verzi. Sunt vizate si parcarile Primaria Brasov a elaborat un proiect de Strategie verde a Brasovului, in care prevede acoperisuri verzi pe cladirile care se vor construi de acum inainte. Pe cladirile publice ar fi obligatorii. ...continuare.

Solutia traficului infernal catre munte: Investitiile liberalilor din Brasov in infrastructura de transport

publicat 2024-02-15 17:15:04 (Antena3)
Solutia traficului infernal catre munte: Investitiile liberalilor din Brasov in infrastructura de transport Pana cand va fi gata autostrada catre Brasov, o solutie a traficului infernal catre munte, pe DN 1, prin Valea Prahovei, este reprezentata de investitiile facute de liberalii din Brasov in infrastructura de transport. ...continuare.

Irinel Columbeanu a plecat de la azil si a mers la Poiana Brasov. Cu cine s-a distrat fostul milionar: "Acum e singur si nu mai are pe nimeni"

publicat 2024-02-15 11:15:10 (Libertatea)
Irinel Columbeanu a plecat de la azil si a mers la Poiana Brasov. Cu cine s-a distrat fostul milionar: Acum e singur si nu mai are pe nimeni Irinel Columbeanu locuieste de luni de zile la azil, insa, cu ajutorul prietenilor lui, acesta iese des din centru si socializeaza, cea mai recenta iesire fiind la Poiana Brasov, unde a mers alaturi de un vechi amic. In octombrie 2023 s-a aflat ca Irinel Columbeanu s-a mutat la azil. Impins de problemele financiare si medicale, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.