EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Au gasit prapad! Firma care face produsele de patiserie "Camara Noastra" pentru Lidl, inchisa temporar de ANPC

publicat 2024-01-10 20:00:17 (Money.ro)
Au gasit prapad! Firma care face produsele de patiserie Camara Noastra pentru Lidl, inchisa temporar de ANPC   Reprezentantii ANPC au anuntat, miercuri, ca in primele zile ale acestui an comisarii institutiei au inceput derularea unei ample campanii de verificare a modului in care brandurile proprii, declarate a fi romanesti, ale marilor lanturi de magazine respecta exigentele impuse de brandul ales si de semnificatia acestuia.   Actiunile de control au inceput cu "Gusturi romanesti", brand propriu al lantului de magazine Mega Image. si "Camara Noastra - Pofta de Romania", care apartine... ...continuare.

Aeroporturile Baneasa si Otopeni, pregatite pentru operarea in spatiul Schengen

publicat 2024-01-10 20:00:16 (Money.ro)
Aeroporturile Baneasa si Otopeni, pregatite pentru operarea in spatiul Schengen "Cele doua aeroporturi care deservesc Capitala - Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu, ambele gestionate de catre Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), sunt pregatite pentru operarea pe fluxuri separate Sehengen / non-Schengen. CNAB a luat din timp toate masurile necesare pentru ca infrastructura sa asigure o operare fara neconformitati si in colaborare cu institutiile abilitate, in special cu Inspectoratul... ...continuare.

Regulament privind aprovizionarea spatiilor comerciale din Bucuresti - Se ia in calcul un alt interval decat cel propus initial, pentru a nu deranja populatia si pentru a nu genera costuri suplimentare

publicat 2024-01-10 19:00:11 (Money.ro)
Regulament privind aprovizionarea spatiilor comerciale din Bucuresti - Se ia in calcul un alt interval decat cel propus initial, pentru a nu deranja populatia si pentru a nu genera costuri suplimentare "Proiectul privind aprovizionarea in Capitala, decis impreuna cu antreprenorii! Am primit astazi noi propuneri legate de aprovizionarea din Bucuresti, in cadrul unei dezbateri publice la care i-am invitat pe reprezentantii marilor retaileri. Impreuna cu colegii mei Andrei Badiu, Razvan Mitu, Silviu Vaduva si Melciu Florin, care mi-au fost alaturi la dezbatere, ii asigur pe bucuresteni si pe antreprenori ca, in final, vom avea un cadru legal complex, cu reguli clare, care va fluidiza traficul,... ...continuare.

Hunedoara: Autoritatile nu au determinat cauza degajarilor de dioxid de sulf din Vulcan / Masuratorile nu au aratat depasiri ale valorilor normale / Nu au existat persoane care sa necesite ajutor medical

publicat 2024-01-10 19:00:11 (Money.ro)
Hunedoara: Autoritatile nu au determinat cauza degajarilor de dioxid de sulf din Vulcan / Masuratorile nu au aratat depasiri ale valorilor normale / Nu au existat persoane care sa necesite ajutor medical "Degajarile de Dioxid de Sulf (SO2), care au determinat, la orele amiezii, in municipiul Vulcan, prezenta in aer a unui miros specific, s-au incadrat in limitele normale, insa persistenta si intensitatea mirosului puternic a fost cauzata de conditiile meteo, mai precis de presiunea atmosferica. Precizam, totodata, ca nu au fost inregistrate persoane care sa fi solicitat ajutor medical, in urma degajarilor in atmosfera a acestui tip de gaz", au transmis, miercuri seara, oficialii ISU... ...continuare.

ANALIZA Frames: Tichetele de masa au ajuns un colac de salvare pentru angajati in fata inflatiei. Piata tichetelor are sanse sa marcheze un record istoric in acest an, de peste 7 miliarde de euro

publicat 2024-01-10 19:00:11 (Money.ro)
ANALIZA Frames: Tichetele de masa au ajuns un colac de salvare pentru angajati in fata inflatiei. Piata tichetelor are sanse sa marcheze un record istoric in acest an, de peste 7 miliarde de euro "Tichetele de masa au ajuns sa reprezinte, in 2024, unul dintre putinele instrumente eficiente in lupta cu inflatia, care erodeaza tot mai mult puterea de cumparare. Pe acest fond, piata tichetelor are sanse sa marcheze, un 2024, un record istoric, de peste 7 miliarde de euro, cu conditia ca statul sa ofere predictibilitate fiscala, sa sustina dreptul firmelor de a le oferi angajatilor fara sa le impuna noi taxe si impozite", arata analiza Frames.Incepand cu 1 ianuarie 2024, valoarea... ...continuare.

Kazahstanul a eliminat taxele locale si nationale pe care turistii le aveau de platit

publicat 2024-01-10 18:30:13 (Money.ro)
Kazahstanul a eliminat taxele locale si nationale pe care turistii le aveau de platit Decizia a fost luata ca urmare a modificarilor aduse reglementarilor din data de 27 decembrie 2023, de catre ministrul Turismului si Sportului."Incepand de luni, 9 ianuarie 2024, turistii nu mai au de platit si taxele locale sau nationale de turism, care erau de 1-5% din tariful unei nopti de cazare, asa cum se practica in cele mai multe dintre tarile turistice ale lumii. In ultimii 3 ani, industria turismului din Kazakhstan a atras investitii de peste 4 miliarde de dolari, perioada in care... ...continuare.

Transportatorii protestatari au pornit in coloana catre Bucuresti. Ce schimbari invoca

publicat 2024-01-10 18:15:19 (Money.ro)
Transportatorii protestatari au pornit in coloana catre Bucuresti. Ce schimbari invoca Transportatori din toata tara participa, miercuri, la o actiune de protest, coloane de camioane formandu-se pe mai multe tronsoane rutiere, in zona Bucurestiului, dar si in Cluj si Buzau. Din unele judete, angajatii operatorilor din transport au pornit catre Capitala. Transportatorii sunt nemultumiti de tarifele politelor obligatorii de raspundere civila si cer mai multe modificari […] ...continuare.

Scandalul continua! Vasile Banescu, facut praf de IPS Teodosie

publicat 2024-01-10 18:15:19 (Money.ro)
Scandalul continua! Vasile Banescu, facut praf de IPS Teodosie Arhiepiscopia Tomisului a reactionat, miercuri, in urma afirmatiilor facute de purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, cel care l-a contrazis pe Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care sustinea ca o persoana care fumeaza sau femeile "intr-o perioada de necuratie" nu pot bea agheasma. Arhiepiscopia ii transmite "talentatului scriitor Vasile Banescu" ca "juisarea […] ...continuare.

Kazahstanul a eliminat taxele locale si nationale pe care turistii le aveau de platit. Anul acesta sunt asteptati 1,4 milioane de turisti straini

publicat 2024-01-10 18:00:18 (Money.ro)
Kazahstanul a eliminat taxele locale si nationale pe care turistii le aveau de platit. Anul acesta sunt asteptati 1,4 milioane de turisti straini Decizia a fost luata ca urmare a modificarilor aduse reglementarilor din data de 27 decembrie 2023, de catre ministrul Turismului si Sportului."Incepand de luni, 9 ianuarie 2024, turistii nu mai au de platit si taxele locale sau nationale de turism, care erau de 1-5% din tariful unei nopti de cazare, asa cum se practica in cele mai multe dintre tarile turistice ale lumii. In ultimii 3 ani, industria turismului din Kazakhstan a atras investitii de peste 4 miliarde de dolari, perioada in care... ...continuare.

Aproximativ 10.600 de pasageri au calatorit cu DAN AIR, de la Bacau, in prima luna de cand compania opereaza de pe acest aeroport/ 89% din zboruri, fara intarzieri/ Noi destinatii in programul de vara

publicat 2024-01-10 18:00:18 (Money.ro)
Aproximativ 10.600 de pasageri au calatorit cu DAN AIR, de la Bacau, in prima luna de cand compania opereaza de pe acest aeroport/ 89% din zboruri, fara intarzieri/ Noi destinatii in programul de vara Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de companie, DAN AIR a inceput oficial operarea pe Aeroportul International "George Enescu" din Bacau in 11 decembrie. In prima luna, DAN AIR a transportat aproximativ 10.600 de pasageri, dintre care peste 4.700 au calatorit din Bacau in strainatate, iar 5.900 au calatorit din strainatate in Bacau.Toate zborurile planificate au fost operate, astfel ca nu au existat anulari operationale. De asemenea, 89% dintre zboruri au fost operate la... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.