EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




STUDIU: 70% dintre romani cunosc cazuri de violenta domestica, insa doar 4% au anuntat autoritatile

publicat 2024-04-24 18:00:09 (Money.ro)
STUDIU: 70% dintre romani cunosc cazuri de violenta domestica, insa doar 4% au anuntat autoritatile "Peste doua treimi dintre romani au auzit de cazuri de violenta domestica in ultimul an, insa doar 4% au actionat in acest sens si au alertat autoritatile", se arata intr-un studiu national realizat la cererea Fundatiei Vodafone despre modul in care este perceput acest fenomen de opinia publica din Romania.Dintre cei chestionati, 10% recunosc ca au fost sau sunt subiectul unui tip de abuz domestic, iar aproape jumatate dintre acestia (46%) sunt sau au fost victime ale unei agresiuni... ...continuare.

Primarul Sectorului 6 a semnat cu viceguvernatorul Bancii de Dezvoltare a Consiliului Europei un grant de peste 1,8 milioane euro pentru spitalul din Sectorul 6 / Ciucu: Va fi unul complex, cu peste 300 de paturi

publicat 2024-04-24 15:00:09 (Money.ro)
Primarul Sectorului 6 a semnat cu viceguvernatorul Bancii de Dezvoltare a Consiliului Europei un grant de peste 1,8 milioane euro pentru spitalul din Sectorul 6 / Ciucu: Va fi unul complex, cu peste 300 de paturi Finantarea vine dupa aproximativ doi ani, mai arata comunicatul de presa al Primariei Sectorului 6."Dupa o munca titanica, iata ca au venit si primele rezultate. Faptul ca am primit acesti bani ne demonstreaza ca proiectul este unul matur si extrem de important, care a indeplineste toate conditiile. BDCE finanteaza doar proiecte bine intocmite. Din partea bancii, primim expertiza in construirea si managementul spitalelor, experti care sa ne indrume pe tot parcursul implementarii. Spitalul... ...continuare.

Termoenergetica: Lucrarile de remediere a avariei, in curs de finalizare / Furnizarea agentului termic pentru apa calda in zonele afectate din Sectorul 1, sistata pana la ora 23.30

publicat 2024-04-24 15:00:09 (Money.ro)
Termoenergetica: Lucrarile de remediere a avariei, in curs de finalizare / Furnizarea agentului termic pentru apa calda in zonele afectate din Sectorul 1, sistata pana la ora 23.30 Potrivit companiei, furnizarea agentului termic pentru apa calda pentru clientii arondati punctelor termice din Sectorul 1 (aproximativ 50 de blocuri) va fi sistata pana in data de 24 aprilie 2024, ora 23.30."Avaria s-a produs in zona Aleii Portocalelor, la iesirea din CTE Grozavesti, pe conducta Magistralei Uranus, cu diametrul de 1200mm si o vechime de 60 de ani si a cauzat oprirea echipamentelor aflate in functiune in CET Bucuresti Vest. Va reamintim ca in cursul noptii a fost reluata... ...continuare.

BNR: Creditul guvernamental a scazut in luna martie cu 1,4% fata de luna februarie, pana la 215,8 miliarde lei

publicat 2024-04-24 15:00:09 (Money.ro)
BNR: Creditul guvernamental a scazut in luna martie cu 1,4% fata de luna februarie, pana la 215,8 miliarde lei "Soldul creditului neguvernamental acordat de institutiile de credit a crescut in luna martie 2024 cu 1,1% fata de februarie 2024 (0,6% in termeni reali), pana la nivelul de 387,979 miliarde lei. Creditul in lei, cu o pondere de 68,9% in volumul total al creditului neguvernamental, s-a majorat cu 1,3%, iar creditul in valuta exprimat in lei, cu o pondere de 31,1% in totalul creditului neguvernamental, a crescut cu 0,4% (evolutie similara in cazul exprimarii indicatorului in euro).... ...continuare.

Garda de Mediu a amendat cu 50.000 de lei o primarie din judetul Constanta pentru ca nu a ridicat deseurile depozitate ilegal pe mai multe terenuri

publicat 2024-04-24 15:00:09 (Money.ro)
Garda de Mediu a amendat cu 50.000 de lei o primarie din judetul Constanta pentru ca nu a ridicat deseurile depozitate ilegal pe mai multe terenuri "In cadrul controlului efectuat de Garda de Mediu Constanta pe raza administrativ-teritoriala a comunei Baraganu, a fost aplicata amenda de 50.000 lei pentru neluarea de catre UAT Baraganu a masurilor de salubrizare a terenurilor de pe raza localitatilor componente. La controlul anterior au fost identificate trei zone unde erau depozitari ilegale de deseuri: o zona in localitatea Baraganu, iesirea spre satul Potarnichea si doua amplasamente in satul Lanurile", au transmis, miercuri,... ...continuare.

Site-urile chinezesti, verificate de ANPC

publicat 2024-04-24 15:00:09 (Money.ro)
Site-urile chinezesti, verificate de ANPC Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat ca verifica site-urile de cumparaturi Temu si Shein, iar comisarii institutiei ii sfatuiesc pe consumatori sa se informeze cu atentie inainte de cumpararea unui produs. "Actiunea se concentreaza asupra posibilelor practici comerciale incorecte ale comerciantilor, in relatia cu consumatorii, susceptibile sa deformeze, in mod esential, comportamentul economic al […]Articolul Site-urile chinezesti, verificate de ANPC apare... ...continuare.

Atena, inghitita de ceata portocalie provocata de furtuna de praf din Sahara

publicat 2024-04-24 13:45:13 (Money.ro)
Atena, inghitita de ceata portocalie provocata de furtuna de praf din Sahara Atena este inghitita de ceata portocalie dupa furtuna de praf din Sahara. Nori de praf adusi din Sahara au acoperit, marti, Atena si alte orase grecesti, acesta fiind unul dintre cele mai grave astfel de incidente care au lovit tara din 2018 incoace, au anuntat autoritatile din Grecia. Concentratiile de praf pot reduce lumina soarelui […]Articolul Atena, inghitita de ceata portocalie provocata de furtuna de praf din Sahara apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Curs valutar BNR, 24 aprilie 2024. Euro scade

publicat 2024-04-24 13:30:12 (Money.ro)
Curs valutar BNR, 24 aprilie 2024.  Euro scade Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat miercuri un curs de referinta de 4,9761 lei pentru un euro, de la un curs de 4,9762 lei inregistrat marti. Dolarul a ajuns la 4.6567 lei, de la un curs de 4,6699 lei.Articolul Curs valutar BNR, 24 aprilie 2024. Euro scade apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Elena Merisoreanu despre pensia sa: "Ne-ar bate Dumnezeu sa ne plangem. Nu ploua dar picura!"

publicat 2024-04-24 13:30:12 (Money.ro)
Elena Merisoreanu despre pensia sa: Ne-ar bate Dumnezeu sa ne plangem. Nu ploua dar picura! Artista inconfundabila de muzica populara, Elena Merisoreanu a intrat in tagma pensionarilor. Asta desi, dupa patru decenii de "horit", artista (77 ani) continua sa dea curs la spectactacole folclorice ori evenimente private. Cat despre pensia artistei care a debutat si cantat decenii in Ansamblul artistic "Ciocarlia" al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), este una de care […]Articolul Elena Merisoreanu despre pensia sa: "Ne-ar bate Dumnezeu sa ne plangem. Nu ploua dar picura!" apare... ...continuare.

Dan Negru a hotarat ce mostenire valoroasa va lasa copiilor sai: "…terenuri agricole luate de stra-bunicii mei!"

publicat 2024-04-24 12:45:11 (Money.ro)
Dan Negru a hotarat ce mostenire valoroasa va lasa copiilor sai: …terenuri agricole luate de stra-bunicii mei! Dan Negru a hotarat ce mostenire de familie va lasa copiilor sai. Dincolo de abilitatile sale anteprenoriale, care l-au transformat intr-una dintre cele mai bogate vedete de televiziune, Negru se ingrijeste cu sfintenie de o valoaroasa succesiune de familie. Pe care o considera sfanta si este hotarat sa o predea urmasilor sai. Tata a doi […]Articolul Dan Negru a hotarat ce mostenire valoroasa va lasa copiilor sai: "…terenuri agricole luate de stra-bunicii mei!" apare prima data in... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.