EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vin nori negri peste economie! Oamenii de afaceri sunt tot mai ingrijorati

publicat 2024-01-29 14:30:15 (Puterea)
Vin nori negri peste economie! Oamenii de afaceri sunt tot mai ingrijorati Multi oameni de afaceri estimeaza ca economia Romaniei ar putea sa paseasca in recesiune tehnica in prima jumatate a acestui an. Perspectivele anului 2024 sunt incarcate de ingrijorare pentru oamenii de afaceri, pe fondul unei cresteri a costurilor operationale si a unei inflatii persistent ridicate. Potrivit celei de-a cincea editii a barometrului anual al opiniei […]The post Vin nori negri peste economie! Oamenii de afaceri sunt tot mai ingrijorati appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Legendarul Fatih Terim l-a jignit pe Razvan Lucescu: "Nenorocitul dracului"

publicat 2024-01-29 14:30:15 (Puterea)
Legendarul Fatih Terim l-a jignit pe Razvan Lucescu: Nenorocitul dracului Fatih Terim nu s-a mai abtinut si l-a injurat pe Razvan Lucescu in timpul derby-ului PAOK - Panathinaikos, scor 2-1, din etapa a 20-a a campionatului Greciei. Un incident de proportii a izbucnit la derby-ul dintre PAOK Salonic si Panathinaikos dupa ce gazdele au marcat golul de 2-1, atunci cand Fatih Terim, antrenorul echipei oaspete, […]The post Legendarul Fatih Terim l-a jignit pe Razvan Lucescu: "Nenorocitul dracului" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Suspiciune de botulism: Opt copii internati la Spitalul "Victor Babes" din Timisoara

publicat 2024-01-29 14:30:15 (Puterea)
Suspiciune de botulism: Opt copii internati la Spitalul Victor Babes din Timisoara Opt copii cu varste intre trei si sapte ani, dintr-o localitate din judetul Timis, simptomatici, cu suspiciune de botulism, se afla sub tratament in Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie "Dr. Victor Babes" din Timisoara.  "Copiii internati au fost simptomatici. Sase dintre ei au dificultati la inghitire si ptoza palpebrala (caderea pleoapei), iar alti doi […]The post Suspiciune de botulism: Opt copii internati la Spitalul "Victor Babes" din Timisoara appeared first on... ...continuare.

Suntem dependenti de import pentru mancarea zilnica: de la rosii, ceapa, varza, pana la carnea de porc

publicat 2024-01-29 14:30:15 (Puterea)
Suntem dependenti de import pentru mancarea zilnica: de la rosii, ceapa, varza, pana la carnea de porc Trebuie sa importam rosii, ceapa, varza.., dar si carne de porc pentru acoperirea cererii, deoarece doar necesarul de oua si carne de oaie si capra este asigurat din productia proprie, arata INS.    Datele oferite de Institutul National de Statistica  (INS) arata ca productia a scazut cu aproximativ 12% in 2022 comparativ cu 2021, la  legume, […]The post Suntem dependenti de import pentru mancarea zilnica: de la rosii, ceapa, varza, pana la carnea de porc appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Primar din Buzau condamnat pentru coruptie intr-un caz de lucrari neautorizate

publicat 2024-01-29 14:30:15 (Puterea)
Primar din Buzau condamnat pentru coruptie intr-un caz de lucrari neautorizate Primarul comunei Cochirleanca din jud. Buzau, Nicolae Stancu, membru al Partidului Social Democrat (PSD), a fost condamnat pe acord de recunoastere de catre magistratii Judecatoriei Ramnicu Sarat intr-un caz de coruptie legat de efectuarea unor lucrari neautorizate de asfaltare in zona drumului public. Conform hotararii judecatoresti, Nicolae Stancu a fost amendat cu suma de 18.000 […]The post Primar din Buzau condamnat pentru coruptie intr-un caz de lucrari neautorizate appeared first... ...continuare.

Ciuca, adversar declarat al extremismului! Cum va transforma vorbele in fapte?

publicat 2024-01-29 14:30:15 (Puterea)
Ciuca, adversar declarat al extremismului! Cum va transforma vorbele in fapte? Liderul Senatului si al PNL, Nicolae Ciuca, a inceput lupta, cel putin la nivel declarativ, impotriva extremismului politic. Intr-un discurs care s-a dorit ferm si hotarat, presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, a lansat un apel public impotriva extremismului politic, subliniind necesitatea de a trimite partidele extremiste la marginea scenei politice. Ciuca a denuntat ascensiunea ideologiilor radicale […]The post Ciuca, adversar declarat al extremismului! Cum va transforma vorbele in... ...continuare.

Perchezitii si dosar de delapidare in cazul a doi ofiteri de la IPJ Cluj si al unui functionar de la Primaria Turda  

publicat 2024-01-29 14:30:15 (Puterea)
Perchezitii si dosar de delapidare in cazul a doi ofiteri de la IPJ Cluj si al unui functionar de la Primaria Turda   DGA Cluj efectueaza perchezitii intr-un dosar penal in care doi ofiteri din cadrul IPJ Cluj, dar si un functionar al Primariei din Turda sunt acuzati de "fals material in inscrisuri oficiale si delapidare". Sunt efectuate perchezitii la imobilele detinute de doi sefi de politie din IPJ Cluj, care si-ar fi insusit fraudulos pavaje de la […]The post Perchezitii si dosar de delapidare in cazul a doi ofiteri de la IPJ Cluj si al unui functionar de la Primaria Turda   appeared first on... ...continuare.

Hellvig, despre Tarziu: Face declaratii idioate si se joaca cinic cu o tema fierbinte

publicat 2024-01-29 14:30:15 (Puterea)
Hellvig, despre Tarziu: Face declaratii idioate si se joaca  cinic cu o tema fierbinte Fostul director SRI Eduard Hellvig il acuza pe liderul AUR Claudiu Tarziu ca se coordoneaza cu politicieni maghiari pentru a servi interesele lui Putin. Intr-o declaratie facuta pe Twitter, fostul director al Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, a calificat declaratiile senatorului AUR Claudiu Tarziu despre necesitatea de a avea bune relatii de cooperare cu […]The post Hellvig, despre Tarziu: Face declaratii idioate si se joaca cinic cu o tema fierbinte appeared first on... ...continuare.

Colapsul Evergrande: instanta din Hong Kong ordona lichidarea gigantului imobiliar din China

publicat 2024-01-29 11:00:13 (Puterea)
Colapsul Evergrande: instanta din Hong Kong ordona lichidarea gigantului imobiliar din China Tribunalul a spus „stop” in fata impasului financiar al Evergrande, care nu a reusit sa gaseasca o solutie viabila pentru a-si achita datoria de 300 de miliarde de dolari. Dezvoltatorul chinez Evergrande va fi lichidat conform deciziei unui tribunal din Hong Kong, dupa o audiere care a durat 18 luni. Evergrande, care detine tristul titlu […]The post Colapsul Evergrande: instanta din Hong Kong ordona lichidarea gigantului imobiliar din China appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

David Popovici: Nou record la 100 m liber si de doua ori aur la Euro Meet. Pregatiri pentru o medalie la JO 2024

publicat 2024-01-29 11:00:13 (Puterea)
David Popovici: Nou record la 100 m liber si de doua ori aur la Euro Meet. Pregatiri pentru o medalie la JO 2024 David Popovici a stabilit un nou record la proba de 100 de metri liber si a obtinut doua medalii de aur, la competitia Euro Meet de la Luxemburg. Cu 48 de secunde 01/100 (recordul la Euro Meet), inotatorul nostru (19 ani) a ocupat primul loc, urmat de Ribeiro din Portugalia (48 sec 67/100) si de […]The post David Popovici: Nou record la 100 m liber si de doua ori aur la Euro Meet. Pregatiri pentru o medalie la JO 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.