EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 537 538 Pag. urm. »

Cel mai mare campus educational din Estul Europei, in judetul Ilfov! Are 27 de hectare si dotari de top

publicat 2024-04-25 00:15:14 (Puterea)
Cel mai mare campus educational din Estul Europei, in judetul Ilfov! Are 27 de hectare si dotari de top Vin vesti foarte bune pentru elevii din judetul Ilfov, aduse chiar de presedintele Consiliului Judetean, Hubert Thuma, care a spus "educatia de inalta calitate a fost si ramane prioritatea mea". Acesta a facut public un mesaj postat pe Facebook de Partidul National Liberal, care a prezentat cel mai nou proiect administrativ de amploare. Asadar, Hubert […]The post Cel mai mare campus educational din Estul Europei, in judetul Ilfov! Are 27 de hectare si dotari de top appeared first on... ...continuare.

Saptamana Europeana a Vaccinarii. Atentie! Rujeola ucide!

publicat 2024-04-25 00:15:14 (Puterea)
Saptamana Europeana a Vaccinarii. Atentie! Rujeola ucide! In perioada 24-30 aprilie 2024 are loc Saptamana Europeana a Vaccinarii, in cadrul careia atentie este concentrata asupra  rujeolei, care poate provoca chiar decese. Avertismentul vine pe fondul cresterii numarului de cazuri de rujeola, infectie ce poate fi prevenita prin vaccinare. Medicul Hervé Hass, seful sectiei de Neonatologie Pediatrica din cadrul Centrului Spitalului Princess Grace, […]The post Saptamana Europeana a Vaccinarii. Atentie! Rujeola ucide! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Iulian Dumitrescu, candidat fara acord de la centru! Bode: Am sesizat Curtea de Arbitraj a PNL

publicat 2024-04-24 23:00:11 (Puterea)
Iulian Dumitrescu, candidat fara acord de la centru! Bode: Am sesizat Curtea de Arbitraj a PNL Iulian Dumitrescu si-a depus in mod oficial candidatura pentru un nou mandat in fruntea Consiliului Judetean Prahova, desi este suspendat din functie si cercetat pentru luare de mita. Se pare ca baronul de Prahova a facut-o fara acordul de la centru. Asadar, Iulian Dumitrescu si-a depus candidatura pentru Consiliul Judetean Prahova, fara acordul de la […]The post Iulian Dumitrescu, candidat fara acord de la centru! Bode: Am sesizat Curtea de Arbitraj a PNL appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marcel Ciolacu lanseaza critici dure la adresa jocului politic: o noua viziune sau eterna ipocrizie?

publicat 2024-04-24 23:00:11 (Puterea)
Marcel Ciolacu lanseaza critici dure la adresa jocului politic: o noua viziune sau eterna ipocrizie? La lansarea candidaturii primarului Sectorului 4, Daniel Baluta, Marcel Ciolacu a facut declaratii care au starnit dezbateri asupra modului in care politica influenteaza administrarea si bunastarea cetatenilor. In discursul sau, Ciolacu a sugerat ca jocul politic si antagonismul au contribuit la slabirea performantei administrative si la polarizarea societatii romanesti. Una dintre observatiile esentiale facute de […]The post Marcel Ciolacu lanseaza critici dure la adresa jocului... ...continuare.

Alimentarea cu apa potabila, sistata in cateva zone din Moara Vlasiei

publicat 2024-04-24 23:00:11 (Puterea)
Alimentarea cu apa potabila, sistata in cateva zone din Moara Vlasiei Alimentarea cu apa potabila va fi sistata in cateva zone din localitatea Moara Vlasiei, dupa cum a anuntat Apa Ilfov, operatorul regional al serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare din Judetul Ilfov. Asadar, unii dintre locuitorii din Moara Vlasiei trebuie sa se pregateasca deoarece vor ramane fara apa potabila pentru cateva ore. […]The post Alimentarea cu apa potabila, sistata in cateva zone din Moara Vlasiei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Apararii din Taiwan respinge temerile unor posibile atacuri aeriene chineze asupra Biroului Prezidential

publicat 2024-04-24 23:00:11 (Puterea)
Ministrul Apararii din Taiwan respinge temerile unor posibile atacuri aeriene chineze asupra Biroului Prezidential In urma rapoartelor conform carora un avion militar chinez a fost observat la 76 de kilometri de Keelung, iar timpul necesar pentru a ajunge la sediul Prezidential este de doar 5 minute, ministrul Apararii, Chiu Kuo-cheng, a respins miercuri temerile ca militarii nu ar avea timp sa reactioneze. Pe data de 21 aprilie, Taiwan a […]The post Ministrul Apararii din Taiwan respinge temerile unor posibile atacuri aeriene chineze asupra Biroului Prezidential appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

SUA critica in termeni duri Romania, care tolereza violurile. Si cazul lui Catalin Chereches i-a revoltat pe americani

publicat 2024-04-24 22:15:11 (Puterea)
SUA critica in termeni duri Romania, care tolereza violurile. Si cazul lui Catalin Chereches i-a revoltat pe americani Ultimul raport venit de la Departamentul de Stat al SUA critica in termeni duri Romania. Americanii vorbesc despre cazul lui Catalin Chereches, dar trag un semnal de alarma si in privinta violurilor si a abuzurilor…tolerate de autoritatile din tara noastra. Asadar, SUA dau de pamant cu partenerul strategic Romania in ultimul raport al Departamentului de […]The post SUA critica in termeni duri Romania, care tolereza violurile. Si cazul lui Catalin Chereches i-a revoltat pe... ...continuare.

George Simion a devenit tata! Sotia sa, Ilinca, a nascut un baietel

publicat 2024-04-24 22:15:11 (Puterea)
George Simion a devenit tata! Sotia sa, Ilinca, a nascut un baietel George Simion este in al nouale cer, dupa ce a primit vestea mult asteptata! Liderul AUR a devenit tata si chiar unul de baiat! Sotia sa, Ilianca, a nascut un baietel de nota 10. Asadar, George Simion a devenit tata pentru prima data, dupa ce sotia sa a adus pe lume un baietel de nota […]The post George Simion a devenit tata! Sotia sa, Ilinca, a nascut un baietel appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Implicarea activa a lui Cristian Popescu Piedone in dezvoltarea comunitatii: promisiuni pentru un viitor mai bun

publicat 2024-04-24 22:15:11 (Puterea)
Implicarea activa a lui Cristian Popescu Piedone in dezvoltarea comunitatii: promisiuni pentru un viitor mai bun Cristian Popescu Piedone continua sa se implice in comunitate pentru a aduce schimbari pozitive. Intr-o postare recenta pe Facebook, Piedone a subliniat eforturile depuse pentru a ajuta locuitorii sai. In urma cu cinci ani, a intervenit pentru a salva zece blocuri afectate si a reusit sa le redea cetatenilor intr-o stare imbunatatita. In clipul video, […]The post Implicarea activa a lui Cristian Popescu Piedone in dezvoltarea comunitatii: promisiuni pentru un viitor mai bun appeared... ...continuare.

Sectorul 4, unul dintre motoarele dezvoltarii Capitalei. 5 miliarde euro absorbite din fonduri europene

publicat 2024-04-24 21:30:12 (Puterea)
Sectorul 4, unul dintre motoarele dezvoltarii Capitalei. 5 miliarde euro absorbite din fonduri europene Sectorul 4 este unul dintre sectoarele campioane in ceea ce priveste realizarile din ultimii ani. Indiferent cat ai fi de carcotas, multe dintre ele se vad pe strada si au efecte in viata de zi cu zi! Sectorul 4 este campion la absorbtia fondurilor europene. "Incepand din 2016 si pana acum am absorbit peste un […]The post Sectorul 4, unul dintre motoarele dezvoltarii Capitalei. 5 miliarde euro absorbite din fonduri europene appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 537 538 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.