EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




CNAS evita blocarea centrelor de permanenta prin decontarea serviciilor medicale

publicat 2024-01-30 12:30:13 (Puterea)
CNAS evita blocarea centrelor de permanenta prin decontarea serviciilor medicale CNAS anunta ca vor fi decontat serviciile medicale realizate de medicii de familie in centrele de permanenta din toata tara, pana la 31 decembrie anul trecut. "Ca urmare a eforturilor depuse de echipa CNAS si de casele de asigurari de sanatate, platile pentru serviciile medicale care s-au acordat in centrele de permanenta vor ajunge la […]The post CNAS evita blocarea centrelor de permanenta prin decontarea serviciilor medicale appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Armata Romana angajeaza luptatori de comando. Ce conditii trebuie sa indeplinesti?

publicat 2024-01-30 10:45:20 (Puterea)
Armata Romana angajeaza luptatori de comando. Ce conditii trebuie sa indeplinesti? Unitatea Militara 01983 Bacau, Batalionul 53 Comando "Smaranda Braescu" recruteaza soldati si gradati, baieti si fete, pentru a deveni luptatori profesionisti. Posturile puse la bataie sunt pentru trupele de parasutisti, dar si pentru alte arme. In total, sunt scoase la concurs 4159 de posturi in 34 de judete si in Municipiul Bucuresti. Lista cu posturile […]The post Armata Romana angajeaza luptatori de comando. Ce conditii trebuie sa indeplinesti? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fermierii romani se pregatesc de proteste la Bruxelles. Haos in Franta

publicat 2024-01-30 10:45:20 (Puterea)
Fermierii romani se pregatesc de proteste la Bruxelles. Haos in Franta Nemultumirea fermierilor din UE creste de la o zi la alta, iar protestele se extind in tot mai multe tari. In scurt timp, va fi organizata o manifestatie de protest in fata sediului Comisiei Europene, daca autoritatile de la Bruxelles nu tin cont de revendicarile fermierilor. Ionel Arion, presedintele federatiei Pro Agro, membra a Aliantei […]The post Fermierii romani se pregatesc de proteste la Bruxelles. Haos in Franta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Lipa refuza sa justifice cheltuirea a 62.000.000 de lei

publicat 2024-01-30 09:45:11 (Puterea)
Lipa refuza sa justifice cheltuirea a 62.000.000 de lei De aproape trei luni de zile, presedintele Agentie Nationale pentru Sport (ANS), chestorul pensionar de politie Elisabeta "Uta" Lipa, refuza sa justifice public cum s-a cheltuit suma de 62.000.000 de lei, adica circa 12.500.000 de euro, alocata de Guvernul Romaniei. Cabinetul Marcel Ciolacu a suplimentat anul trecut, prin doua hotarari de Guvern, bugetul ANS cu suma […]The post Lipa refuza sa justifice cheltuirea a 62.000.000 de lei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Casa Alba: planuri de represalii impotriva grupurilor sustinute de Iran

publicat 2024-01-30 09:45:11 (Puterea)
Casa Alba este in alerta, elaborand planuri pentru un atac de represalii impotriva grupurilor sustinute de Iran in Orientul Mijlociu, dupa un atac cu drona care a ucis trei militari americani. Presedintele Joe Biden a avut doua intalniri private cu echipa sa de securitate nationala pentru a discuta despre acest atac „inacceptabil”, iar oficialii promit […]The post Casa Alba: planuri de represalii impotriva grupurilor sustinute de Iran appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Finul lui Ionel Arsene, Gheorghe Vlasie zis Ginel, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala de peste 90.000 de euro

publicat 2024-01-30 09:45:11 (Puterea)
Finul lui Ionel Arsene, Gheorghe Vlasie zis Ginel, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala de peste 90.000 de euro Tribunalul Neamt a decis pedeapsa in prima instanta, iar motivarea arata implicarea intr-o schema evazionista cu un excavator majorat artificial in scopul deducerii TVA si reducerii bazei impozabile. Gheorghe Vlasie, cunoscut si sub numele de Ginel si finul fostului baron PSD de Neamt, Ionel Arsene, a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru evaziune […]The post Finul lui Ionel Arsene, Gheorghe Vlasie zis Ginel, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala de peste... ...continuare.

Sucevean luat la bataie de interlopii lui Simion VIDEO

publicat 2024-01-30 09:45:11 (Puterea)
Sucevean luat la bataie de interlopii lui Simion VIDEO Un video socant surprinde momentul in care liderul AUR, George Simion, bruscheaza un sucevean la un protest organizat in oras, escaladand ulterior intr-o confruntare fizica cu interlopii locali care sunt membrii AUR. Un protest organizat la Suceava de catre AUR a luat o turnura violenta, dupa ce liderul partidului, George Simion, a fost implicat intr-un […]The post Sucevean luat la bataie de interlopii lui Simion VIDEO appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Autoritatea pentru Reforma Feroviara da 4 miliarde lei pe rame electrice de la polonezi

publicat 2024-01-30 09:45:11 (Puterea)
Autoritatea pentru Reforma Feroviara da 4 miliarde lei pe  rame electrice de la polonezi Autoritatea pentru Reforma Feroviara (ARF) cumpara de la producatorul polonez de material rulant Pojazdy Szynowe Pesa Bydgoszcz Spolka Akcyjna (PESA) 62 de rame electrice regionale (RE-R), valoarea contractului fiind estimata la aproximativ 4 miliarde lei, fara TVA. Contractul ARF va fi semnat, marti, la sediul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI) in prezenta ministrului de resort, […]The post Autoritatea pentru Reforma Feroviara da 4 miliarde lei pe rame electrice de... ...continuare.

Grecia, fortata de americani sa vanda Ucrainei sistemele antiaeriene de productie sovietica

publicat 2024-01-30 08:45:12 (Puterea)
Grecia, fortata de americani sa vanda Ucrainei sistemele antiaeriene de productie sovietica Secretarul de stat american Antony Blinken a solicitat Greciei sa vanda "armamentul in exces" Ucrainei, dupa ce SUA au autorizat vanzarea de avioane F-35 catre Grecia. Recomandarea lui Blinken se refera, in special, la sistemele antiaeriene rusesti aflate in dotarea armatei elene. Blinken si-a aratat "interesul" pentru capacitatile antiaeriene de care dispune Grecia care ar […]The post Grecia, fortata de americani sa vanda Ucrainei sistemele antiaeriene de productie sovietica appeared... ...continuare.

In martie se reiau lucrarile la Canalul Siret-Baragan. 700 ha irigate gravitational, cu costuri minime

publicat 2024-01-30 07:30:10 (Puterea)
In martie se reiau lucrarile la Canalul Siret-Baragan. 700 ha irigate gravitational, cu costuri minime Va fi reluata construirea Canalului Siret – Baragan, al carui principal avantaj este ca va asigura irigarea gravitationala a 700.000 ha din Baragan, adica fara grupuri de pompare, deci fara costuri energetice. Sorin Moise, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, a anuntat ca in luna martie vor fi reluate, in baza unei finantari europene, lucrarile […]The post In martie se reiau lucrarile la Canalul Siret-Baragan. 700 ha irigate gravitational, cu costuri minime appeared first... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.