EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mai multe persoane au fost acuzate ca au vrut sa perturbe Bursa de Valori din Londra

publicat 2024-01-15 13:00:13 (Mediafax)
Mai multe persoane au fost acuzate ca au vrut sa perturbe Bursa de Valori din Londra Barbatul, de 31 de ani, din Liverpool, a fost acuzat de conspiratie. Ceilalti cinci au fost retinuti duminica la Londra, Liverpool si Brighton. ...continuare.

Porturile Constanta si Galati pot deveni platforme importante de hub si tranzit la Marea Neagra

publicat 2024-01-15 13:00:13 (Mediafax)
Porturile Constanta si Galati pot deveni platforme importante de hub si tranzit la Marea Neagra Datele reies dintr-un studiu realizat de Consiliul de Supraveghere din Domeniul Naval (CSDN) din Consiliul Concurentei. ...continuare.

Premierul a cerut ministrilor de linie urgentarea actelor normative care sa rezolve problemele transportatorilor si fermierilor protestatari

publicat 2024-01-15 13:00:11 (Income-Magazine)
Premierul a cerut ministrilor de linie urgentarea actelor normative care sa rezolve problemele transportatorilor si fermierilor protestatari Premierul Marcel Ciolacu le-a cerut luni ministrilor de linie sa urgenteze elaborarea actelor normative care sa rezolve problemele semnalate de fermierii si transportatorii care protesteaza. Potrivit unui comunicat al Guvernului, scopul discutiilor de la Palatul Victoria a fost urgentarea elaborarii de acte normative care sa transpuna in practica solutiile convenite de cele doua parti prin […] ...continuare.

O tara din Oceania rupe legaturile diplomatice cu Taiwan

publicat 2024-01-15 13:00:11 (Jurnalul-National)
O tara din Oceania rupe legaturile diplomatice cu Taiwan Nauru va rupe relatiile diplomatice cu Taiwan si va recunoaste China, a anuntat luni guvernul micii natiuni din Oceanul Pacific intr-un comunicat. In urma deciziei, Taiwanul va mai avea relatii diplomatice formale cu doar 12 tari, potrivit Reuters. ...continuare.

Romania nu scapa de iarna si temperaturi scazute! Care sunt cele mai afectate regiuni

publicat 2024-01-15 13:00:06 (Click)
Romania nu scapa de iarna si temperaturi scazute! Care sunt cele mai afectate regiuni Luni, 15 ianuarie, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de vreme rea. Meteorologii anunta precipitatii moderate, depuneri de polei si intensificari ale vantului. Atentionarea este valabila in intreaga tara, pana marti seara. ...continuare.

Conflict armat in Marea Rosie. China anunta oficial ca "este ingrijorata de escaladarea tensiunilor"

publicat 2024-01-12 13:45:15 (ProTV)
Conflict armat in Marea Rosie. China anunta oficial ca este ingrijorata de escaladarea tensiunilor China a cerut vineri tuturor partilor sa dea dovada de retinere dupa mai multe lovituri lansate de Statele Unite si Marea Britanie împotriva rebelilor houthi din Yemen, relateaza dpa, potrivit Agerpres. ...continuare.

Avertizare de ger pentru toata tara, cu -21 de grade in Transilvania. A fost emis cod galben de vant pentru mai multe zone

publicat 2024-01-09 10:30:11 (ProTV)
Avertizare de ger pentru toata tara, cu -21 de grade in Transilvania. A fost emis cod galben de vant pentru mai multe zone Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare de ger pentru toata tara, dar si un cod galben de vânt pentru mai multe zone. ...continuare.

Ciclonul polar a lovit Romania. Mai multe drumuri sunt inchise, iar temperaturile vor scadea pana la -20 de grade

publicat 2024-01-08 12:15:21 (Money.ro)
Ciclonul polar a lovit Romania. Mai multe drumuri sunt inchise, iar temperaturile vor scadea pana la -20 de grade Ciclonul polar a lovit Romania. Drum inchis in Buzau, soferi inzapeziti. Meteorologii spun ca temperaturile vor scadea spre -20 grade Este dezastru pe sosele din cauza ciclonului polar care a lovit tara noastra. Vorbim despre soferi inzapeziti si circulatie ingreunata de polei, in judetele aflate sub cod galben de ninsori si viscol. Sase milioane de […] ...continuare.

Ipoteza anchetatorilor in cazul fostului ofiter SRI jefuit de pistolul Glock si de bijuteriile din propria casa | A fost gasit tocul armei

publicat 2024-01-08 09:00:05 (Antena3)
Ipoteza anchetatorilor in cazul fostului ofiter SRI jefuit de pistolul Glock si de bijuteriile din propria casa | A fost gasit tocul armei Dupa aproape trei zile de la lovitura, hotii care au furat pistolul si bijuteriile din casa unui fost ofiter SRI sunt in continuare liberi si au o arma letala asupra lor. ...continuare.

Infotrafic: Se circula in conditii de iarna pe mai multe drumuri din 12 judete

publicat 2024-01-08 08:45:14 (ProTV)
Infotrafic: Se circula in conditii de iarna pe mai multe drumuri din 12 judete Se circula în conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Covasna, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Neamt, Vaslui si Vrancea. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.