EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Adrian Duta, invitatul lui Alexandru Barbu la GSP Live » 27 februarie

publicat 2024-02-27 09:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Duta, invitatul lui Alexandru Barbu la GSP Live » 27 februarie Alexandru Barbu revine cu o noua editie GSP Live, astazi, de la ora 11:00.Invitatul acestuia este jurnalistul GSP.ro Adrian Duta. Cei doi vor aborda cele mai importante subiecte din fotbalul romanesc: victoria obtinuta cu emotii, luni seara, de Universitatea Craiova, in compania celor de la FC Voluntari, succesul la limita bifat de FCSB in compania "lanternei rosii" FC Botosani, 3-2, dar si despre esecul usturator inregistrat de Dinamo in deplasarea de la Cluj, cu ... ...continuare.

Decizia lui Gigi Becali in privinta lui Nana Antwi

publicat 2024-02-27 08:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Decizia lui Gigi Becali in privinta lui Nana Antwi Gigi Becali s-a hotarat sa continue sa ii acorde incredere lui Nana Antwi (23 de ani), dupa ce fundasul dreapta al ros-albastrilor a gafat grav si a fost eliminat in minutul 18 al meciului FCSB - FC Botosani (3-2).Desi liderul din Liga 1 putea sa piarda puncte importante in lupta pentru titlu pe teren propriu in fata ultimei clasate, in urma erorii lui Antwi, Becali a fost bland in spatiul public cu aparatorul lateral ghanez. ... ...continuare.

Florin Prunea a auzit ce a spus Gigi Becali si a reactionat vehement: "Smecheresc, eu nu pot fi pacalit"

publicat 2024-02-27 03:15:08 (Money.ro)
Florin Prunea a auzit ce a spus Gigi Becali si a reactionat vehement: Smecheresc, eu nu pot fi pacalit Florin Prunea a auzit ce a spus Gigi Becali si a reactionat vehement. Fostul portar al lui Dinamo si al echipei nationale a sustinut ca arbitrajul de la meciul FCSB - FC Botosani 3-2 a fost unul "smecheresc". Prunea considera ca centralul Catalin Ion Busi ar fi luat la acest meci mai multe decizii gresite […]Articolul Florin Prunea a auzit ce a spus Gigi Becali si a reactionat vehement: "Smecheresc, eu nu pot fi pacalit" apare prima data in Money. ...continuare.

Pe cine a remarcat Mihai Stoica in FCSB - Botosani: "Exceptional, cel mai bun de pe teren! Peste Olaru si Coman!" + acuza arbitrajul

publicat 2024-02-26 19:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Pe cine a remarcat Mihai Stoica in FCSB - Botosani: Exceptional, cel mai bun de pe teren! Peste Olaru si Coman! + acuza arbitrajul FCSB a invins-o pe FC Botosani, scor 3-2, in runda cu numarul 27 din Superliga. Mihai Stoica, presedintele Consiliului de Administratie al liderului, crede ca Octavian Popescu (21 de ani) a fost cel mai bun de pe teren.Octavian Popescu a facut cel mai bun meci din anul 2024. A oferit o pasa de gol pentru Florinel Coman, a lovit o data transversala si a primit nota 7 din partea GSP. ... ...continuare.

Femeia

publicat 2024-02-26 17:00:10 (Gazeta-Sporturilor)
Femeia Cristina Trandafir a fost oficial VAR la FCSB-Botosani 3-2 si a contribuit decisiv la corectarea celor mai importante decizii de arbitraj. Potrivit lui Gigi Becali, "sora noastra" si-a depasit atributiile conferite de sexDumnezeu l-a ascultat pe Gigi Becali, dar nu suficient de atent. In loc sa o pedepseasca pe Cristina Trandafir, arbitru in camera VAR la FCSB-FC Botosani 3-2, a dat-o cu capul de camera TV pe numita Guadalupe Porras, asistenta la meciul Betis-Bilbao. ... ...continuare.

A venit verdictul la Comisia de Disciplina! Ce suspendare au primit Antwi, Olaru si Kaprof dupa eliminarile din FCSB - FC Botosani

publicat 2024-02-26 16:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
A venit verdictul la Comisia de Disciplina! Ce suspendare au primit Antwi, Olaru si Kaprof dupa eliminarile din FCSB - FC Botosani La o zi dupa FCSB - FC Botosani 3-2, Comisia de Disciplina din cadrul FRF a judecat cazurile celor trei jucator eliminati de arbitrul Catalin Busi.FCSB a terminat partida de pe Arena Nationala in 9 oameni, dupa ce Nana Antwi si Darius Olaru au primit direct cartonasul rosu, in timp ce Juan Kaprof, atacantul de la FC Botosani, a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene. ... ...continuare.

S-a intors dupa 14 ani si a facut haos! "Centralul" Catalin Busi a mai distrus un meci al FCSB-ului si de atunci n-a mai fost delegat

publicat 2024-02-26 14:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
S-a intors dupa 14 ani si a facut haos! Centralul Catalin Busi a mai distrus un meci al FCSB-ului si de atunci n-a mai fost delegat Meciul dintre FCSB si FC Botosani 3-2 a fost arbitrat de Catalin Busi (43 de ani) # A fost o delegare ciudata pentru ca "centralul" din Ramnicu Valcea a fost la cel de-al treilea sau meci in actuala editie de Superliga # Mai mult, a fost prima partida a FCSB-ului pe care a condus-o dupa 14 ani!, atunci cand a facut praf un Steaua - Astra 2-0Catalin Busi a fost alegerea surpriza pe care presedintele Kyros Vassaras a avut-o pentru meciul FCSB - FC Botosani. ... ...continuare.

Un nou derapaj marca Gigi Becali: "Femeia de la VAR sa se lase de arbitraj"

publicat 2024-02-26 13:45:17 (OnlineSport)
Un nou derapaj marca Gigi Becali: Femeia de la VAR sa se lase de arbitraj Patronul echipei FCSB a comentat pe marginea meciului câstigat greu cu ultima clasata FC Botosani. ...continuare.

Discurs vehement catre FCSB: "E zero! In Europa nu iese din careu daca da de un arbitru sanatos. Olaru intra criminal, dar ei se tipa la orice atingere"

publicat 2024-02-26 13:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Discurs vehement catre FCSB: E zero! In Europa nu iese din careu daca da de un arbitru sanatos. Olaru intra criminal, dar ei se tipa la orice atingere Valeriu Iftime, finantatorul de la FC Botosani, a comentat din nou infrangerea suferita de echipa lui, 2-3 cu FCSB.Dupa ce initial a criticat arbitrajul, Valeriu Iftime a avut acum un discurs dur catre FCSB si a criticat intarea lui Darius Olaru, pentru care mijlocasul a primit cartonasul rosu in minutele de final ale partidei.Valeriu Iftime, dur dupa FCSB - FC Botosani: "E zero in Europa! Olaru e criminal"" Daca nu era VAR, ne tavaleau astia de ne rupeau. ... ...continuare.

Schimbari la FCSB » Cum poate arata echipa cu FC Voluntari: Baluta schimba postul

publicat 2024-02-26 13:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Schimbari la FCSB » Cum poate arata echipa cu FC Voluntari: Baluta schimba postul Dupa 3-2 cu FC Botosani, FCSB se pregateste acum de meciul cu FC Voluntari. Iar pentru acest duel vor aparea schimbari in echipa de start ar ros-albastrilor.FC Voluntari - FCSB se joaca joi, de la ora 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe PrimaSport, OrangeSport si DigiSport.Dupa disputa cu echipa lui Bogdan Andone, FCSB i-a pierdut pe Nana Antwi (fundas dreapta, 23 de ani) si pe Darius Olaru (mijlocas, 25 de ani). ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.