EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Campanie electorala pentru "Comuna Saraciei". Primarul: "80 la suta din oameni ma vad ca Dumnezeu pe pamant!"

publicat 2024-04-01 07:30:11 (Jurnalul-National)
Campanie electorala pentru Comuna Saraciei. Primarul: 80 la suta din oameni ma vad ca Dumnezeu pe pamant! La 100 de kilometri de Bucuresti inspre Rosiorii de Vede, intre niste parloage fara sanse sa mai vada plugul vreodata, sta aproape pustie o asezare cu renume: Necsesti de Teleorman. Comuna -  compusa din trei sate: Necsesti, Gardesti si Belciug - a intrat in istorie dupa ce, prin 2013, intr-o statistica a Ministerului Dezvoltarii, a fost pusa pe primul loc in clasamentul localitatilor sarace din Romania. De atunci, asezarea parca trage si mai tare  in competitie: e an de an intr-un play-off... ...continuare.

Perchezitii la traficantii de tigari: Tone de tutun confiscate si fabrici clandestine desfiintate

publicat 2024-03-26 07:45:15 (Mediafax)
Perchezitii la traficantii de tigari: Tone de tutun confiscate si fabrici clandestine desfiintate Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Timisoara impreuna cu politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR si ai Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din IPJ Arad, pun in aplicare 79 de mandate de perchezitie domiciliara pe raza judetelor Arad, Suceava, Dolj, Calarasi, Sibiu, Iasi, Teleorman, Mehedinti, Timis, Brasov, Covasna, Arges, Ilfov, Constanta si a municipiului... ...continuare.

Depasire periculoasa, filmata din elicopterul Politiei. Ce a patit soferul – VIDEO

publicat 2024-03-23 20:45:07 (Libertatea)
Depasire periculoasa, filmata din elicopterul Politiei. Ce a patit soferul – VIDEO Un sofer care a depasit un TIR pe linie continua si intr-o curba a fost amendat cu aproape 500 de lei, dupa ce a fost filmat din elicopterul Politiei Romane facand manevra interzisa in trafic, anunta institutia intr-un comunicat. Depasirea periculoasa a avut loc pe DN6, in judetul Teleorman, in timp ce, in zona, era […] ...continuare.

Casa Verde, Videle: Turismul din jurul Bucurestiului se dezvolta

publicat 2024-03-21 13:30:04 (Bursa)
Stim bine ca in sudul tarii si in particular in judetul Teleorman, termenul de 'atractie turistica' nu te duce cu gandul direct la o zona turistica, dar cu siguranta ca acel inedit exista si aici. ...continuare.

(P) PUBLICATIE DE VANZARE

publicat 2024-03-21 08:15:42 (Ziarul-Financiar)
(P) PUBLICATIE DE VANZARE Autor: Publicitate Subscrisa, SIERRA QUADRANT FILIALA BUCURESTI SPRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Traian nr.2, Ans.Unirii, bl.F1, tronson 3, et.1, ap.3, sector 3, nr. inregistrare RFO II-0393, CUI RO 25852407, e-mail office.bucuresti@sierraquadrant.ro, in calitate de lichidator judiciar al societatii DONAU CHEM SRL, cu sediul social in Turnu Magurele, strada Portului nr.1, jud. Teleorman, inmatriculata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J34/568/2004, CIF 16958124, desemnat prin... ...continuare.

Cod galben de ceata si ghetus in opt judete. Vizibilitatea va fi redusa la 50 de metri

publicat 2024-03-20 07:45:15 (Libertatea)
Cod galben de ceata si ghetus in opt judete. Vizibilitatea va fi redusa la 50 de metri Meteorologii anunta cod galben de gheata si ghetus in opt judete in urmatoarele ore, vizibilitatea fiind redusa. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), este cod galben in judetele Giurgiu, Teleorman, Olt, Gorj, Dolj, Arges, Dambovita si Valcea, anunta News.ro. Avertizarile sunt valabile pana la ora 09.00.  De asemenea, sunt vizate de avertizari zonele: Judetul Gorj: […] ...continuare.

PSD si PNL se intrec in racolarea de primari. Majoritatea plecarilor, de la liberali la social-democrati ANALIZA

publicat 2024-03-15 17:30:02 (Adevarul)
PSD si PNL se intrec in racolarea de primari. Majoritatea plecarilor, de la liberali la social-democrati ANALIZA In ultimele zile zeci de primari au trecut de la PNL la PSD, in judete ca Teleorman, Mehedinti, Valcea sau Olt, insa au fost si plecari din randul social-democratilor in formatiunea liberala, dar intr-un ritm mult mai scazut. ...continuare.

Teleorman: Trei primari PNL si singurul primar USR din judet vor candida din partea PSD - surse

publicat 2024-03-15 13:45:13 (Mediafax)
Teleorman: Trei primari PNL si singurul primar USR din judet vor candida din partea PSD - surse "Inca patru primari din Teleorman au trecut la PSD. Trei de la PNL si singurul primar USR au anuntat ca vor candida din partea PSD la alegerile locale in judetul Teleorman. Chisac Cristian, primarul comunei Bragadiru, Gherghe Sorin, primarul Comunei Brinceni, Lucian Stoicea, primarul comunei Ciuperceni, toti trei de la PNL Teleorman si Marius Stanciu, primarul comunei Draganesti de Vede, singurul primar USR din Teleorman, au participat la o intalnire de lucru organizata de presedintele PSD... ...continuare.

Politist recent pensionat din Teleorman, ridicat pentru coruptie. Ce a promis pentru 6.000 de euro

publicat 2024-03-10 20:17:11 (ProTV)
Politist recent pensionat din Teleorman, ridicat pentru coruptie. Ce a promis pentru 6.000 de euro Un politist recent pensionat din Teleorman si un complice au fost arestati preventiv dupa ce procurorii DNA i-au prins, în flagrant, la Turnu Magurele. ...continuare.

Cod galben de ceata in 8 judete

publicat 2024-03-09 08:00:15 (Mediafax)
Cod galben de ceata in 8 judete Pana la ora 9.00 sunt vizate judetele Dolj, Giurgiu si localitati din judetele Gorj, Olt, Mehedinti, Calarasi, Ilfov si Teleorman. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.