EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ministrul Adrian Vestea va candida pentru Consiliul Judetean Brasov din partea PNL

publicat 2024-03-23 11:30:31 (Puterea)
Ministrul Adrian Vestea va candida pentru Consiliul Judetean Brasov din partea PNL "Candidez pentru presedintia Consiliului Judetean Brasov sub sigla Partidului National Liberal (PNL), asa cum o fac de peste 20 de ani!" a spus Adrian Vestea. Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, isi va depune candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Brasov din partea PNL, partid pentru care a activat de peste 20 de ani, conform […]The post Ministrul Adrian Vestea va candida pentru Consiliul Judetean Brasov din partea PNL appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, candideaza pentru CJ Brasov din partea PNL

publicat 2024-03-23 11:15:07 (Adevarul)
Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, candideaza pentru CJ Brasov din partea PNL Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, a anuntat, sambata, ca va candida pentru presedintia Consiliului Judetean Brasov, din partea PNL, afirmand ca isi doreste sa pozitioneze judetul "printre cele mai dezvoltate si prospere regiuni din Europa". ...continuare.

Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, candideaza la conducerea Consiliului Judetean Brasov

publicat 2024-03-23 10:45:12 (Mediafax)
Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, candideaza la conducerea Consiliului Judetean Brasov "Candidez pentru presedintia Consiliului Judetean Brasov sub sigla Partidului National Liberal (PNL), asa cum o fac de peste 20 de ani! Partidul National Liberal a fost un pilon de incredere si progres in arhitectura politico-sociala a Romaniei moderne. In ultimii 8 ani, am fost implicat in transformarile semnificative prin care a trecut judetul nostru, avand convingerea ferma ca principiile liberalismului reprezinta cheia dezvoltarii sustenabile si incluzive a comunitatii noastre", a scris... ...continuare.

Superlativele montane ale Brasovului, publicate in perioada comunista. Cate dintre ele au ramas

publicat 2024-03-22 18:45:04 (Adevarul)
Superlativele montane ale Brasovului, publicate in perioada comunista. Cate dintre ele au ramas O brosura emisa de Salvamont Brasov in perioada comunista prezenta superlativele judetului in ce priveste muntii. Cenzura comunista a lovit chiar si acest domeniu ...continuare.

Imagini fabuloase cu viitoarea sala polivalenta din Romania! S-au folosit peste 50 de tone de metal

publicat 2024-03-22 09:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Imagini fabuloase cu viitoarea sala polivalenta din Romania! S-au folosit peste 50 de tone de metal Bucurestiul sufera serios la capitolul sali polivalente, dar in tara situatia este cu totul alta. Dupa ce la Brasov se munceste masiv pentru terminarea unui proiect, aceeasi situatie o intalnim si la Tulcea, cel de-al doilea oras care va avea in curand o bijuterie.Pe santierul salii polivalente din Tulcea se munceste in ritm accelerat. Iar in prezent constructorul a anuntat ca se apropie de finalizarea montajului tuturor celor 380 de gradene. ... ...continuare.

Nicolae Ciuca vrea liste comune PNL-PSD in municipiile Timisoara, Brasov si Bacau. "Decizia, doar pe baza de argumente"

publicat 2024-03-21 20:00:04 (Adevarul)
Nicolae Ciuca vrea liste comune PNL-PSD in municipiile Timisoara, Brasov si Bacau. Decizia, doar pe baza de argumente Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, joi, ca varianta listelor comune PNL-PSD pentru alegerile locale din municipiile Timisoara, Brasov si Bacau este in analiza si o decizie va fi luata doar pe baza argumentelor electorale si nu "pe intuitia cuiva anume". ...continuare.

Ciuca: 'Ne propunem liste comune PNL-PSD in municipiile Timisoara, Brasov si Bacau'

publicat 2024-03-21 19:30:03 (Bursa)
Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, joi, ca varianta listelor comune PNL-PSD pentru alegerile locale din municipiile Timisoara, Brasov si Bacau este in analiza si o decizie va fi luata doar pe baza argumentelor electorale si nu 'pe intuitia cuiva anume'. ...continuare.

Bursa. IAR Brasov propune spre distribuire dividende de 11,7 mil. lei, din care statul ar urma sa ia 7,6 mil. lei: randament de 4,6%

publicat 2024-03-21 18:45:20 (Ziarul-Financiar)
Bursa. IAR Brasov propune spre distribuire dividende de 11,7 mil. lei, din care statul ar urma sa ia 7,6 mil. lei: randament de 4,6% Autor: Tibi Oprea Compania IAR Brasov (simbol bursier IARV), care produce si repara piese de schimb pentru elicoptere, a convocat actionarii in data de 26 aprilie pentru aprobarea distribuirii unor dividende de 11,7 mil. lei. ...continuare.

Premiera la Brasov: pomii au inflorit mult mai devreme decat de obicei. Cum explica specialistii fenomenul

publicat 2024-03-21 18:30:02 (Adevarul)
Premiera la Brasov: pomii au inflorit mult mai devreme decat de obicei. Cum explica specialistii fenomenul Desi abia a fost echinoctiul de primavara, multi pomi au inflorit la Brasov. Meteorologii spun ca nu s-au inregistrat temperaturi record, dar media a fost ridicata, in special noaptea ...continuare.

Ninsorile au revenit in centrul tarii. Utilajele de deszapezire, in actiune pe mai multe drumuri nationale

publicat 2024-03-21 10:45:12 (ProTV)
Ninsorile au revenit in centrul tarii. Utilajele de deszapezire, in actiune pe mai multe drumuri nationale Ninsorile au revenit în unele zone din centrul tarii, printre care judetele Brasov si Covasna, unde s-a intervenit cu utilaje de deszapezire si materiale antiderapante pentru fluidizarea traficului rutier. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.