EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Se va plati taxa de trecere pe Autostrada dintre Brasov si Comarnic

publicat 2024-03-19 08:00:13 (Money.ro)
Se va plati taxa de trecere pe Autostrada dintre Brasov si Comarnic Vom avea autostrada, dar platim trecerea. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat ca Autostrada Comarnic-Brasov s-ar putea face in parteneriat public-privat, iar pe aceasta autostrada va exista taxa de acces. "Exista o lista de proiecte, toate eligibile pe programe europene, toate, doar ca n-ajung banii europeni. Care se termina vor avea finantare. Daca se termina […]Articolul Se va plati taxa de trecere pe Autostrada dintre Brasov si Comarnic apare prima data in Money. ...continuare.

Tanara din Brasov care s-a urcat pe un tren pentru a-si face selfie-uri si care s-a electrocutat, transferata in Belgia

publicat 2024-03-18 17:30:13 (ProTV)
Tanara din Brasov care s-a urcat pe un tren pentru a-si face selfie-uri si care s-a electrocutat, transferata in Belgia Tânara de 20 de ani care s-a electrocutat dupa ce s-a urcat pe un tren sa faca fotografii va fi transferata în Belgia. Fata este în stare stabila si se afla într-un spital din Timisoara. ...continuare.

Mai rapid, dar mai scump. Se va plati o taxa de trecere pe Autostrada dintre Brasov si Comarnic

publicat 2024-03-18 15:45:06 (Click)
Mai rapid, dar mai scump. Se va plati o taxa de trecere pe Autostrada dintre Brasov si Comarnic Circulatia pe autostrada Comarnic - Brasov se va face doar cu taxa. A fost anuntul ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu. Daca autoritatile nu semneaza, in 2024, finantarea europeana, acest proiect se va putea pune in aplicare doar printr-un sistem public-privat. ...continuare.

De ce a starnit controverse importante pledoaria unui medic pentru ca toti mortii sa fie incinerati

publicat 2024-03-18 12:30:02 (Adevarul)
De ce a starnit controverse importante pledoaria unui medic pentru ca toti mortii sa fie incinerati In anul 1892, un profesor medic aradean a declarat la Brasov, in fata societatii medicale din toata tara, ca este nevoie ca toti mortii sa fie arsi. Acesta argumenta faptul ca asa se vor opri epidemiile de holera si alte boli infectioase mortale ...continuare.

Autostrada Ploiesti-Brasov: Consitrans-ul lui Hanganu nu mai are bani pentru studiul de fezabilitate

publicat 2024-03-18 12:15:12 (Puterea)
Autostrada Ploiesti-Brasov: Consitrans-ul lui Hanganu nu mai are bani pentru studiul de fezabilitate CNAIR a prelungit cu 500 de zile, pana la 15 ianuarie 2025 termenul pentru studiul de fezabilitate pentru autostrada Ploiesti-Brasov. Proiectantul Autostrazii Ploiesti-Brasov, Consitrans, compania lui Eduard Hanganu, a anuntat ca nu poate suporta costurile suplimentare din teren pentru efectuarea studiului de fezabilitate. Recent, CNAIR a prelungit cu 500 de zile, pana la 15 ianuarie […]The post Autostrada Ploiesti-Brasov: Consitrans-ul lui Hanganu nu mai are bani pentru studiul de... ...continuare.

Cushman & Wakefield Echinox: Bucuresti este printre orasele europene cu cele mai scazute preturi ale locuintelor si cu cele mai ridicate niveluri ale accesibilitatii achizitionarii acestora

publicat 2024-03-18 12:15:11 (Money.ro)
Cushman & Wakefield Echinox: Bucuresti este printre orasele europene cu cele mai scazute preturi ale locuintelor si cu cele mai ridicate niveluri ale accesibilitatii achizitionarii acestora "Bucuresti este printre orasele europene cu cele mai scazute preturi ale locuintelor si cu cele mai ridicate niveluri ale accesibilitatii achizitionarii acestora", dupa cum arata datele companiei de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox, potrivit careia, cresterile preconizate ale salariilor pe fondul unei evolutii economice pozitive, dar si a relaxarii conditiilor de finantare, vor favoriza majorarea preturilor locuintelor in perioada urmatoare, tendinta pe care o vom vedea... ...continuare.

Taxa de trecere pe Autostrada dintre Brasov si Comarnic. Explicatiile lui Sorin Grindeanu

publicat 2024-03-18 11:15:03 (Adevarul)
Taxa de trecere pe Autostrada dintre Brasov si Comarnic. Explicatiile lui Sorin Grindeanu Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat ca Autostrada Comarnic-Brasov s-ar putea face in parteneriat public-privat, iar pe aceasta autostrada va exista taxa de acces. ...continuare.

Trafic inchis marti si miercuri pe DN1, in zona Campina, pentru demolarea unui pasaj de cale ferata care supratraverseaza drumul / Rute alternative

publicat 2024-03-18 09:00:17 (Money.ro)
Trafic inchis marti si miercuri pe DN1, in zona Campina, pentru demolarea unui pasaj de cale ferata care supratraverseaza drumul / Rute alternative "In perioada 19.03.2024, ora 00.00 - 20.03.2024, ora 24.00, circulatia rutiera va fi inchisa pe DN 1, pe tronsonul kilometric 89+450 metri - 94+650 metri, in zona localitatii Campina, judetul Prahova, pentru efectuarea lucrarilor de demolare a pasajului de cale ferata, care supratraverseaza DN 1 la kilometrul 93+120 metri", anunta luni Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.Traficul rutier se va desfasura deviat pe categorii de vehicule, astfel:- autovehiculele... ...continuare.

Preturile locuintelor continua sa creasca. Apartamentele vechi, mai scumpe decat cele noi

publicat 2024-03-17 21:15:03 (Adevarul)
Preturile locuintelor continua sa creasca. Apartamentele vechi, mai scumpe decat cele noi Bucurestiul ocupa locul trei intr-un clasament al pretului pe metru patrat al apartamentelor, fiind depasit de Cluj-Napoca si de Brasov. Luna februarie s-a remarcat cu o crestere spectaculoasa a interesului pentru apartamentele de vanzare. ...continuare.

Festivalul Massif 2024 a umplut Poiana Brasov. Inceputul timid, compensat de weekendul full VIDEO

publicat 2024-03-17 16:15:01 (Adevarul)
Festivalul Massif 2024 a umplut Poiana Brasov. Inceputul timid, compensat de weekendul full VIDEO Dupa ce joi, 14 martie 2024, doar 4.000 de spectactori au fost in Poiana Brasov la Festivalul Massif, in urmatoarele seri nu mai era loc de alti fani. Atat spectatorii, cat si artistii care au urcat pe scena s-au distrat grozav. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.