EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum avanseaza lucrarile la sectiunea 5 a autostrazii Sibiu-Pitesti. "Anul acesta se va circula pe inca 30 de km" VIDEO

publicat 2024-03-30 16:15:01 (Adevarul)
Cum avanseaza lucrarile la sectiunea 5 a autostrazii Sibiu-Pitesti. Anul acesta se va circula pe inca 30 de km VIDEO Lotul 5 al Autostrazii Sibiu Pitesti ar putea fi finalizat la sfarsitul acestui an, inainte de termen, sustin reprezentanti ai Ministerului Transporturilor. In santier a fost pusa in functiune o noua statie de asfalt ...continuare.

Ultimul Paste prezidential al lui Iohannis. Relaxare pe terenul de golf in Sambata Mare a catolicilor

publicat 2024-03-30 12:45:03 (Antena3)
Ultimul Paste prezidential al lui Iohannis. Relaxare pe terenul de golf in Sambata Mare a catolicilor Presedintele Iohannis este asteptat in aceasta seara la Biserica Sfanta Treime din Sibiu, acolo unde va participa la slujba de Inviere alaturi de credinciosii catolici. Inainte sa ajunga insa la lacasul de cult din Piata Mare, presedintele a facut o escala la Alba, acolo unde a profitat de vremea buna si s-a relaxat la o partida de golf. ...continuare.

Povestea romancei din Sibiu care si-a deschis afacere cu o investitie de 100 de lei: "De cand eram mica, mama m-a invatat"

publicat 2024-03-29 23:00:08 (Antena3)
Povestea romancei din Sibiu care si-a deschis afacere cu o investitie de 100 de lei: De cand eram mica, mama m-a invatat Mihaela Fleaca, o tanara din Sibiu, isi transforma pasiunea pentru hand-made intr-o afacere de succes. ...continuare.

Stadiul lucrarilor de la primul tunel forat in stanca pe autostrada Sibiu-Pitesti. Drumul va avea 123 de km

publicat 2024-03-29 19:30:15 (ProTV)
Stadiul lucrarilor de la primul tunel forat in stanca pe autostrada Sibiu-Pitesti. Drumul va avea 123 de km Lucrarile avanseaza la primul tunel forat în stânca pe viitoarea autostrada Sibiu-Pitesti. Constructorul foloseste o tehnologie moderna si a ajuns la un stadiu de aproximativ 40 la suta pe ambele fire. ...continuare.

Auchan lanseaza conceptul caruciorului surpriza

publicat 2024-03-29 19:30:06 (Bursa)
Sub titlul 'Descopera comoara din carucior' Auchan a oferit astazi, 29 martie, clientilor sai din hipermarketurile Auchan Sibiu, Craiova Electroputere si Targu Mures Plaza Mall, posibilitatea de a cumpara produse nealimentare cu preturi reduse cu -65% fata de pretul de la raft, puse de angajatii Auchan in carucioare inchise. O actiune comerciala cu castig garantat pentru clienti care s-au dovedit foarte incantati sa descopere ce produse au fost ascunse in cosurile 'misterioase' ...continuare.

DIICOT a retinut 13 persoane pentru trafic de droguri. 27 de perchezitii, efectuate in Sibiu si Hunedoara, inclusiv intr-un penitenciar

publicat 2024-03-29 18:00:41 (Libertatea)
DIICOT a retinut 13 persoane pentru trafic de droguri. 27 de perchezitii, efectuate in Sibiu si Hunedoara, inclusiv intr-un penitenciar Treisprezece persoane au fost retinute pentru trafic de droguri de mare risc, dupa ce oamenii legii au efectuat 27 de perchezitii in judetele Sibiu si Hunedoara, inclusiv intr-un penitenciar, informeaza Politia Romana. Politisti Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Sibiu, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infractionala a mai multor persoane, cercetate pentru trafic […] ...continuare.

Care sunt cele mai apreciate orase si cartiere evaluate de romanii din toata tara

publicat 2024-03-29 18:00:27 (Bursa)
Orasele Sibiu, Brasov si Arad sunt cel mai bine clasate orase din Romania, din punctul de vedere al standardelor de locuit, in timp ce la capitolul cartierelor, cel mai bine evaluate sunt cartierele: 'Bancilor' din Arad, 'Valea Aurie' si 'Trei Stejari' din Sibiu ...continuare.

Traditia e ADN-ul poporului

publicat 2024-03-29 15:45:35 (Ziarul-Financiar)
Magiunul de prune de Topoloveni, Telemeaua de Sibiu, Carnatii de Plescoi, Salamul de Sibiu si Placinta Dobrogeana sunt doar cateva dintre produsele traditionale cu care Romania se mandreste si care au dainuit in timp. Si totusi, ce importanta au produsele traditionale? ...continuare.

Un afacerist din Sibiu a dat in judecata publicatia Context.ro si cere daune de 3,4 milioane de euro. Dezvaluirile despre care sustine ca i-au "tulburat pacea interioara"

publicat 2024-03-29 09:45:21 (Libertatea)
Un afacerist din Sibiu a dat in judecata publicatia Context.ro si cere daune de 3,4 milioane de euro. Dezvaluirile despre care sustine ca i-au tulburat pacea interioara Sibianul Jurgen Faff, patronul companiei romanesti de curse charter Fly Lili, ii acuza pe jurnalistii site-ului de investigatii ca i-au „tulburat pacea interioara” prin publicarea unor articole pe tema modului in care a accesat fonduri europene pentru dezvoltarea unui teren de golf la Sibiu, apoi n-a construit nimic. Libertatea arata in ce alte dosare civile […] ...continuare.

Povestea statuii lui Gheorghe Lazar din Avrig: Facuta din donatii si platita cu doua vieti

publicat 2024-03-28 11:46:46 (Jurnalul-National)
Povestea statuii lui Gheorghe Lazar din Avrig: Facuta din donatii si platita cu doua vieti Se implinesc 88 de ani de cand Gheorghe Lazar are statuie in localitatea sa natala, Avrig, la doar 200 de metri de locul in care este inmormantat. Consiliul Judetean Sibiu prezinta istoria acestui bust, platit din donatii si cu vieti omenesti. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.