EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Patania unei familii care s-a intors in Romania si si-a cumparat o casa in Sibiu. "Nu vor romi langa ei"

publicat 2024-03-14 12:15:26 (ProTV)
Patania unei familii care s-a intors in Romania si si-a cumparat o casa in Sibiu. Nu vor romi langa ei O familie, care si-a cumparat anul trecut o casa în Jina, Sibiu, s-a confruntat cu o situatie revoltatoare la întoarcerea în tara.   ...continuare.

Cine a fost muza lui George Cosbuc: o sasoaica frumoasa din Sibiu a dat numele unei poteci din Paltinis

publicat 2024-03-14 10:45:12 (Jurnalul-National)
Cine a fost muza lui George Cosbuc: o sasoaica frumoasa din Sibiu a dat numele unei poteci din Paltinis Una dintre cele cele mai cautate poteci din Paltinis, judetul Sibiu, poarta numele celei care i-a fost muza lui George Cosbuc si pentru care a scris poezia "Numai una". Familia lui Gretchen construia poteci si refugii montane si promova turismul in Muntii Carpati. ...continuare.

Muza lui George Cosbuc: o sasoaica frumoasa din Sibiu a dat numele unei poteci de la munte

publicat 2024-03-14 08:00:07 (Mediafax)
Muza lui George Cosbuc: o sasoaica frumoasa din Sibiu a dat numele unei poteci de la munte Putini sunt cei care stiu ca exista o legatura intre una din cele mai cautate poteci de munte din judetul Sibiu si creatia poetului George Cosbuc. Iar aceasta legatura a fost Gretchen, care a fost muza lui Cosbuc in poezia "Numai una" si femeia care a dat numele potecii care leaga Paltinisul de Poiana Gaujoara. ...continuare.

Zapada de aproape doi metri la Balea Lac. Cel mai mare strat inregistrat in judetul Sibiu

publicat 2024-03-13 20:45:03 (Adevarul)
Zapada de aproape doi metri la Balea Lac. Cel mai mare strat inregistrat in judetul Sibiu Cel mai mare strat de zapada de la o statie meteo din Sibiu este de 180 de cm la Balea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, potrivit meteorologilor, scrie Agerpres. ...continuare.

Cand incep lucrarile la Lotul 2 al Autostrazii TransCarpati. Este cea mai complexa sectiune de drum, intre Sibiu si Valcea VIDEO

publicat 2024-03-13 16:15:01 (Adevarul)
Cand incep lucrarile la Lotul 2 al Autostrazii TransCarpati. Este cea mai complexa sectiune de drum, intre Sibiu si Valcea VIDEO In urma unei intalniri organizata de autoritatile judetului Valcea cu turcii de la Mapa - Cengiz, a reiesit ca in curand vor demara primele lucrari la Lotul 2 Boita-Cornetu al Autostrazii Sibiu-Pitesti. ...continuare.

Avertizare ANM de vreme severa imediata. Cod galben de ninsori in doua judete

publicat 2024-03-13 14:00:09 (ProTV)
Avertizare ANM de vreme severa imediata. Cod galben de ninsori in doua judete Zonele montane din judetele Brasov si Sibiu sunt vizate de o noua avertizare nowcasting Cod galben de ninsori, valabila pe durata orelor urmatoare, conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM). ...continuare.

Turcii promit ca incep cat de curand lucrarile la cel mai greu segment din autostrada Sibiu-Pitesti

publicat 2024-03-13 10:15:12 (Puterea)
Turcii promit ca incep cat de curand lucrarile la cel mai greu segment din autostrada Sibiu-Pitesti Companiile Mapa si Cengiz au dat asigurari autoritatilor locale ca in aceasta primavara incep lucrarile la sectorul de autostrada Boita-Cornetu, cel mai dificil pe de Sibiu-Pitesti. Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Valcea, Constantin Radulescu, a comunicat ca s-a intalnit cu reprezentantii companiilor responsabile cu lotul 2 al autostrazii Sibiu – Pitesti si ca acestia au confirmat […]The post Turcii promit ca incep cat de curand lucrarile la cel mai greu segment din... ...continuare.

Se construieste la cel mai dificil lot de autostrada din Romania. Va avea sapte tuneluri si zeci de poduri

publicat 2024-03-13 10:00:18 (ProTV)
Se construieste la cel mai dificil lot de autostrada din Romania. Va avea sapte tuneluri si zeci de poduri Lucrarile la lotul 2 al autostrazii Sibiu - Pitesti vor începe în aceasta primavara, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Vâlcea, Constantin Radulescu, dupa o întâlnire cu reprezentantii constructorului.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.