EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bataie generala la un meci de hochei intre copii. Nici la meciurile de seniori nu se vede asa ceva

publicat 2024-03-26 13:45:05 (Adevarul)
Bataie generala la un meci de hochei intre copii. Nici la meciurile de seniori nu se vede asa ceva La finalul unui meci de hochei de la Brasov, juniorii U15 de la Carta (Harghita) au navalit spre echipa-gazda si au inceput sa loveasca in stanga si in dreapta, plini de furie pentru ca pierdusera meciul. ...continuare.

Coliban, tun la final de mandat. Primaria Brasov, disperata sa dea peste un mil. euro pe un imobil in litigiu

publicat 2024-03-26 13:15:27 (Puterea)
Primarul municipiului Brasov, Allen Coliban (USR), se grabeste sa incheie o afacere imobiliara profitabila pentru controversata femeie de afaceri Carmen Palade, ale caror firme au obtinut contracte cu ministerul controlat de oameni ai liderului USR Dan Barna. Peste un milion de euro vrea sa plateasca Primaria Municipiului Brasov pentru achizitionarea unui imobil aflat in litigiu […]The post Coliban, tun la final de mandat. Primaria Brasov, disperata sa dea peste un mil. euro pe un... ...continuare.

Un barbat si-a construit o casa pe acoperisul unui bloc cu opt etaje din Brasov. Proprietarul a primit toate avizele

publicat 2024-03-26 13:15:06 (Antena3)
Un barbat si-a construit o casa pe acoperisul unui bloc cu opt etaje din Brasov. Proprietarul a primit toate avizele Romania arata inca o data ca este tara tuturor posibilitatilor. Un brasovean a reusit performanta de a-si construi o casa pe un bloc. Si pentru ca tabloul sa fie complet, proprietarul are toate actele in regula. ...continuare.

In statiunea miliardarilor Courchevel, "anul acesta au fost mai multi romani ca niciodata, zici ca erai pe partie la Brasov"

publicat 2024-03-26 13:01:19 (ProTV)
In statiunea miliardarilor Courchevel, anul acesta au fost mai multi romani ca niciodata, zici ca erai pe partie la Brasov Lidia Buble obisnuieste sa mearga în vacante exclusiviste, mai putin accesibile oamenilor de rând, precum: Saint-Tropez, Courchevel, Sri Lanka. ...continuare.

Bataie generala intre copii de 15 ani, la un meci de hochei in Brasov | VIDEO

publicat 2024-03-26 12:00:17 (Libertatea)
Bataie generala intre copii de 15 ani, la un meci de hochei in Brasov | VIDEO Patinoarul Olimpic din Brasov a fost scena unei batai generale, la finalul meciului de duminica din Campionatul National de hochei sub 15 ani disputat intre Corona Brasov si Carta din Harghita, informeaza Radio Romania Brasov. Bataia generala a izbucnit intre jucatorii celor doua echipe, de la Corona Brasov si Carta, judetul Harghita, la finalul partidei. […] ...continuare.

Un brasovean si-a construit legal o "vila" pe un bloc cu 8 etaje: "Exista contract de vanzare cumparare din anul 2013"

publicat 2024-03-26 12:00:17 (Libertatea)
Un brasovean si-a construit legal o vila pe un bloc cu 8 etaje: Exista contract de vanzare cumparare din anul 2013 Imaginile video distribuite in ultimele zile pe retelele sociale cu o vila construita pe un bloc din brasov s-au viralizat si au atras atentia Politiei Locale din Brasov, care a verificat imobilul, scrie site-ul local de stiri Biz Brasov. Constructia ridicata pe un imobil cu 8 etaje din cartierul Racadau, vizavi de Parcul Trandafirilor l-a […] ...continuare.

Accident grav pe o sosea din Covasna. Doua autoturisme si un microbuz de elevi s-au ciocnit

publicat 2024-03-26 10:45:20 (ProTV)
Accident grav pe o sosea din Covasna. Doua autoturisme si un microbuz de elevi s-au ciocnit Un accident în care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz scolar în care se aflau 15 elevi s-a produs, marti dimineata, în judetul Covasna, pe DN11 Brasov-Târgu Secuiesc.   ...continuare.

Microbuz scolar in care se aflau 15 elevi, implicat intr-un accident in Covasna. Trafic oprit pe DN 11

publicat 2024-03-26 10:45:16 (Libertatea)
Microbuz scolar in care se aflau 15 elevi, implicat intr-un accident in Covasna. Trafic oprit pe DN 11 Un accident in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz scolar in care se aflau 15 elevi s-a produs marti dimineata, in judetul Covasna, pe DN11 Brasov-Targu Secuiesc, informeaza News.ro. Accidentul intre doua autoturisme si un microbuz scolar, in care se aflau 15 elevi, a avut loc pe DN 11 Brasov-Targu Secuiesc, in […] ...continuare.

Un microbuz plin cu elevi, implicat intr-un accident rutier cu alte doua vehicule, in Covasna

publicat 2024-03-26 10:30:05 (Antena3)
Un microbuz plin cu elevi, implicat intr-un accident rutier cu alte doua vehicule, in Covasna Un accident in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz scolar s-a produs in judetul Covasna, pe DN11 Brasov-Targu Secuiesc. ...continuare.

Un brasovean i-a luat-o inainte milionarului indian: a construit o casa pe un bloc VIDEO

publicat 2024-03-26 10:15:08 (Adevarul)
Un brasovean i-a luat-o inainte milionarului indian: a construit o casa pe un bloc VIDEO Presa a facut valva cu cazul unui indian care si-a construit o vila de lux pe un zgarie-nori. La Brasov, ideea a fost pusa in practica, cu acte in regula, in urma cu mai bine de zece ani ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.