EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




27 de kilograme de flori de mina, posibil din patrimoniul national, la Aeroport Cluj-Napoca

publicat 2024-01-17 10:00:11 (Mediafax)
27 de kilograme de flori de mina, posibil din patrimoniul national, la Aeroport Cluj-Napoca Politistii de frontiera au fost solicitati de lucratorii vamali, marti, care au sesizat ca in magazia cargo se afla un colet de aproximativ 30 kg in care se afla mai multe obiecte interzise. ...continuare.

Basarab Panduru a analizat transferurile de la varful Superligi » Cine l-a dezamagit: "La ce declaratii au fost, ma asteptam la un altfel de fotbal"

publicat 2024-01-17 09:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Basarab Panduru a analizat transferurile de la varful Superligi » Cine l-a dezamagit: La ce declaratii au fost, ma asteptam la un altfel de fotbal Basarab Panduru a analizat mutarile facute de primele trei clasate din Superliga: FCSB, CFR Cluj si Universitatea Craiova.Fostul international a laudat-o pe FCSB pentru transferul extremei braziliene Luis Phelipe (23 de ani) si a apreciat faptul ca Universitatea Craiova a adus jucatori pe pozitiile pe care avea nevoie. In schimb, spune ca se astepta mai mult de la CFR Cluj, ca urmare a declaratiilor facute de finantatorul Nelu Varga. ... ...continuare.

Afaceri de la Zero. Diana Campean a creat brandul Diafan Cosmetics, sub care produce, intr-un laborator din Alba Iulia, dermatocosmetice naturale si multifunctionale, care asigura o rutina rapida de ingrijire a tenului

publicat 2024-01-17 00:30:21 (Ziarul-Financiar)
Afaceri de la Zero. Diana Campean a creat brandul Diafan Cosmetics, sub care produce, intr-un laborator din Alba Iulia, dermatocosmetice naturale si multifunctionale, care asigura o rutina rapida de ingrijire a tenului Diana Campean a terminat Facultatea de Farmacie la Cluj-Napoca, a lucrat pentru companii din domeniul farmaceutic la Bucuresti timp de trei ani, iar in 2022 a facut pasul catre antreprenoriat, creand propriul brand de dermato-cosmetice. ...continuare.

Campanie ZF Scoala intr-un singur schimb in Bucuresti. Clujul a gasit solutia: nu are scoli care invata in trei schimburi, iar cand apar lucrari de reabilitare pregateste spatii in care copiii pot merge la scoala la program normal

publicat 2024-01-17 00:30:21 (Ziarul-Financiar)
Campanie ZF Scoala intr-un singur schimb in Bucuresti. Clujul a gasit solutia: nu are scoli care invata in trei schimburi, iar cand apar lucrari de reabilitare pregateste spatii in care copiii pot merge la scoala la program normal In anul scolar 2023 - 2024, in total, in Cluj sunt 130 de crese, gradinite si scoli de stat si un numar de 53 de astfel de unitati private "Nu este o problema in Cluj. In cazul in care sunt lucrari de reabilitare, copiii au alte spatii in care sa invete. Am reusit ca tot ceea ce a intrat in reabilitare si in modernizare sa capacitam in alte spatii pregatite in prealabil si elevii sa desfasoare activitati la fel, in program de dimineata, cum era initial in scoala care a intrat in reabilitare." ...continuare.

ZF Investiti in Romania! Retailerul Ototo a lansat un magazin online la finalul anului 2023, iar in 2024 va deschide cel putin o locatie noua in Cluj, Sibiu sau Brasov. Cifra de afaceri s-a ridicat la 3 mil. euro in 2023, comparativ cu peste 1 mil. euro in 2022, conform reprezentantilor companiei

publicat 2024-01-17 00:30:21 (Ziarul-Financiar)
ZF Investiti in Romania! Retailerul Ototo a lansat un magazin online la finalul anului 2023, iar in 2024 va deschide cel putin o locatie noua in Cluj, Sibiu sau Brasov. Cifra de afaceri s-a ridicat la 3 mil. euro in 2023, comparativ cu peste 1 mil. euro in 2022, conform reprezentantilor companiei Retailerul Ototo a lansat un magazine online la finalul anului trecut, iar in 2024 vrea sa deschida cel putin o locatie noua in Cluj, Sibiu sau Brasov, in timp ce lucreaza la pla­nu­rile de extindere internationala, a explicat Sonia Micu, partener si di­rector operational Ototo, in emisiu­nea ZF Investiti in Romania!, reali­zata in parteneriat cu CEC Bank. ...continuare.

Muzeul Farmaciei din Cluj-Napoca s-a redeschis

publicat 2024-01-17 00:00:02 (Bursa)
Muzeul Farmaciei din Cluj-Napoca s-a redeschis Farmaciile si medicamentele fac parte din viata noastra, uneori mai mult decat ne dorim sau decat ar fi recomandat. ...continuare.

The Pharmacy Museum in Cluj-Napoca Reopens

publicat 2024-01-17 00:00:02 (Bursa)
The Pharmacy Museum in Cluj-Napoca Reopens Pharmacies and medicines are part of our lives, sometimes more than we desire or would recommend. ...continuare.

Ce mister ascunde statuia sfinxului antic gasita intr-o fosta asezare din Dacia. Mesajul enigmatic a fost descifrat

publicat 2024-01-16 22:30:04 (Click)
Ce mister ascunde statuia sfinxului antic gasita intr-o fosta asezare din Dacia. Mesajul enigmatic a fost descifrat Descoperit la inceputul secolulul al XIX-lea, mesajul misterios al unei insciptii de pe un sfinx de broz a fost elucidat un secol mai tarziu. Statuia dateaza din secolul al III-lea si a fost gasita in Potaissa, fosta asezare dacica, in prezent orasul Turda din judetul Cluj. ...continuare.

Bani pe jos? Ce cota are acum FCSB la castigarea campionatului » CFR Cluj e departe, Craiova si Rapid nu exista!

publicat 2024-01-16 20:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Bani pe jos? Ce cota are acum FCSB la castigarea campionatului » CFR Cluj e departe, Craiova si Rapid nu exista! FCSB e mare favorita la castigarea campionatului, aspect confirmat si de cotele oferite in acest moment de bookmakeri. Cu un avans de 11 puncte fata de CFR Cluj, ros-albastrii sunt excelent pozitionati pentru a-si adjudeca titlul pentru prima oara dupa noua ani."Seceta" bucurestenilor, care n-au mai castigat campionatul din 2015, de pe vremea lui Costel Galca, s-ar putea incheia vara aceasta. ... ...continuare.

Lockheed Martin prelungeste parteneriatul cu UTCN pentru cercetare in domeniul inteligentei artificiale

publicat 2024-01-16 20:30:04 (Bursa)
Lockheed Martin prelungeste parteneriatul cu UTCN pentru cercetare in domeniul inteligentei artificiale Compania globala aerospatiala si de securitate, Lockheed Martin, a prelungit astazi un acord de colaborare intre Laboratorul sau de Cercetare si Leadership in domeniul Stiintei, Tehnologiei si Ingineriei (STELaRLab) si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) in domeniul inteligentei artificiale. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.