EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum se imparte turismul in Romania? Marile orase atrag cei mai multi turisti, dar Mangalia si Eforie sunt preferatele de pe litoral, Sinaia si Predeal, pentru vacantele la munte, Calimanesti si Baile Herculane, pentru concediile la bai

publicat 2024-01-17 17:00:19 (Ziarul-Financiar)
Cum se imparte turismul in Romania? Marile orase atrag cei mai multi turisti, dar Mangalia si Eforie sunt preferatele de pe litoral, Sinaia si Predeal, pentru vacantele la munte, Calimanesti si Baile Herculane, pentru concediile la bai Marile orase, aici fiind incluse Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Sibiu si Timisoara, au atras mereu cei mai multi turisti dintre toate destinatiile din tara. Unele dintre aceste orase atrag multi turisti de business, care reprezinta de fapt motorul de crestere al hotelurilor din aceste destinatii. ...continuare.

FOTO. Atac mafiot in Cluj. Un om de afaceri a fost torturat pentru un cod secret de criptomonede

publicat 2024-01-17 15:15:09 (Click)
FOTO. Atac mafiot in Cluj. Un om de afaceri a fost torturat pentru un cod secret de criptomonede Incident socant in Cluj. Un om de afaceri a fost torturat de mai multi indivizi. Agresorii l-au dus pe barbat intr-o hala de la marginea municipiulu ...continuare.

Postul de Politie cu geamuri din lemn, batute in cuie, exista. Sindicatul Europol: "Un mediu putin superior unei grote"

publicat 2024-01-17 14:30:02 (Adevarul)
Postul de Politie cu geamuri din lemn, batute in cuie, exista. Sindicatul Europol: Un mediu putin superior unei grote Postul de Politie Comunal Fizesul Gherlii, din judetul Cluj, arata putin mai bine decat o grota. Sindicatul Europol prezinta intr-o postare cladirea jalnica in care isi desfasoara activitatea trei politisti. ...continuare.

Cum arata un sediu de politie din Cluj: Geamuri de lemn, vechi de 30 de ani, batute in cuie pentru a tine frigul departe

publicat 2024-01-17 14:00:18 (Mediafax)
Cum arata un sediu de politie din Cluj: Geamuri de lemn, vechi de 30 de ani, batute in cuie pentru a tine frigul departe "Fotografiile pe care le vedeti nu sunt ale unei case parasite, sunt ale Postului de Politie Comunal Fizesul Gherlii, situat la doar 5 km de municipiul Gherla. In ciuda promisiunilor repetate si solicitarilor facute pe toate canalele posibile, aceasta structura de politie se confrunta in continuare cu conditii de ev mediu, incaperi insalubre, degradate substantial, nu doar ca pun in pericol sanatatea a celor trei politisti care isi desfasoara aici activitatea ori a cetatenilor care ii trec... ...continuare.

MDLPA: 'ANL a receptionat 60 de locuinte pentru tineri in municipiul Dej'

publicat 2024-01-17 14:00:02 (Bursa)
MDLPA: 'ANL a receptionat 60 de locuinte pentru tineri in municipiul Dej' Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), institutie aflata sub autoritatea Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA), a receptionat, in municipiul Dej (jud. Cluj), 60 de locuinte pentru tineri, destinate inchirierii. ...continuare.

L-au trimis in Liga 2 dupa 8 meciuri in 2 ani! "Va avea oportunitatea de a evolua mai mult"

publicat 2024-01-17 12:30:19 (Gazeta-Sporturilor)
L-au trimis in Liga 2 dupa 8 meciuri in 2 ani! Va avea oportunitatea de a evolua mai mult Albert Hofman (20 de ani) a fost imprumutat de Universitatea Cluj la divizionara secunda Unirea Dej. Atacantul a fost pariul lui Erik Lincar cand "studentii" jucau la matineu, dar o data cu promovarea in Superliga n-a mai avut prea multe sanse. 8 meciuri in 2 ani si-a fost luata decizia de a pleca de la ClujIoan Ovidiu Sabau nu mai tine la echipa jucatorii care nu au sanse mari sa joace odata cu reluarea Superligii. ... ...continuare.

Craiova l-a cedat pe Alexandru Isfan din a treia incercare » "Contract pe un an si jumatate. E un «deal» foarte bun pentru noi"

publicat 2024-01-17 11:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Craiova l-a cedat pe Alexandru Isfan din a treia incercare » Contract pe un an si jumatate. E un «deal» foarte bun pentru noi Alexandru Isfan (23 de ani) va pleca de la Universitatea Craiova si va continua in Superliga. Dupa ce U Cluj si Hermannstadt au refuzat sa-l transfere pe jucatorul oltenilor, acesta va merge la Petrolul sub forma de imprumut.Extrema dreapta de 23 de ani a bifat 11 meciuri pentru olteni, insa nu a impresionat, iar acum va merge la Petrolul. Exista un acord pentru un imprumut pe un an si jumatate, cu optiune de cumparare. ... ...continuare.

Blocul de garsoniere in care a locuit Andreea Esca inainte sa devina vedeta! "Aveam un pat si doua noptiere"

publicat 2024-01-17 11:30:16 (Money.ro)
Blocul de garsoniere in care a locuit Andreea Esca inainte sa devina vedeta! Aveam un pat si doua noptiere Astazi una dintre cele mai bogate vedete de televiziune, inainte sa devina proprietara cu mai multe imobilie in Bucuresti, Snagov, Cluj si Sibiu, Andreea Esca a locuit cu chirie. Din primele salarii, reporterita la inceput de cariera de acum cu mai bine de 30 de ani s-a mutat cu chirie intr-o garsoniera cat o cutie […] ...continuare.

27 de kilograme de flori de mina, posibil din patrimoniul national, la Aeroport Cluj-Napoca

publicat 2024-01-17 11:30:14 (Jurnalul-National)
27 de kilograme de flori de mina, posibil din patrimoniul national, la Aeroport Cluj-Napoca 27 de kilograme de flori de mina care ar putea face parte din patrimoniul cultural national au fost gasite intr-un colet care urma sa plece spre China, la Aeroport Cluj-Napoca. ...continuare.

FOTO | Ce au gasit vamesii in bagajul unei romance, pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Este a doua descoperire de acest fel

publicat 2024-01-17 10:15:13 (ProTV)
FOTO | Ce au gasit vamesii in bagajul unei romance, pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Este a doua descoperire de acest fel Politistii de frontiera din Aeroportul Cluj-Napoca au mai descoperit 14 minerale de colectie (flori de mina) susceptibile a face parte din patrimoniul national.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.