EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mai multi romani au cumparat valuta in bancnote de 50 euro, atrasi de cursul avantajos, in Vrancea si Buzau. Ulterior, au regretat

publicat 2024-04-18 16:00:02 (Antena3)
Mai multi romani au cumparat valuta in bancnote de 50 euro, atrasi de cursul avantajos, in Vrancea si Buzau. Ulterior, au regretat Un aparent chilipir s-a transformat intr-o sursa de regrete pentru mai multe persoane din Buzau si Vrancea. ...continuare.

Toni Grebla a musamalizat incompatibilitatea grava a candidatului PSD la sefia CJ Vrancea

publicat 2024-04-18 14:15:12 (Puterea)
Toni Grebla a musamalizat incompatibilitatea grava a candidatului PSD la sefia CJ Vrancea Candidatul PSD la sefia Consiliului Judetean Vrancea este la ora actuala intr-o stare de incompatibilitate grava, dar, din pacate, oarecum surprinzator, presedintele Autoritatii Electorale Permanente (AEP), Toni Grebla, refuza sa clarifice acest caz. PUTEREA a semnalat in urma cu vreo doua saptamani ca unul dintre cei patru candidati la sefia Consiliului Judetean Vrancea se afla […]The post Toni Grebla a musamalizat incompatibilitatea grava a candidatului PSD la sefia CJ Vrancea... ...continuare.

Frauda cu bancnote false de 50 de euro. Barbati implicati in inselaciuni in Buzau si Vrancea VIDEO

publicat 2024-04-18 12:30:02 (Adevarul)
Frauda cu bancnote false de 50 de euro. Barbati implicati in inselaciuni in Buzau si Vrancea VIDEO Doi barbati din Sibiu si Iasi au plasat bancnote false de 50 de euro in Buzau si Vrancea. Au cerut un pret mai mic decat cursul valutar oficial, determinand astfel victimele sa efectueze schimburi valutare si sa sufere pierderi financiare. Ulterior, banii au fost identificati ca fiind contrafacuti. ...continuare.

Pagina verde. Un ONG de mediu din Brasov deruleaza un program prin care vrea sa faca tinerii mai constienti si mai implicati in problemele legate de mediu

publicat 2024-04-17 00:15:18 (Ziarul-Financiar)
Pagina verde. Un ONG de mediu din Brasov deruleaza un program prin care vrea sa faca tinerii mai constienti si mai implicati in problemele legate de mediu Propark - Fundatia pentru Arii Protejate, un ONG de mediu din Brasov, a adunat peste 2.500 de elevi intr-un proiect educativ avand ca tema implicarea tinerilor in problemele legate de mediu. Proiectul cu numele "Activam viitori lideri pentru protectia naturii" a debutat cu o caravana educativa in 16 licee din noua localitati din judetele Brasov, Arad, Hunedoara, Vrancea, Gorj si din Bucuresti. ...continuare.

MADR precizeaza: rachetele antigrindina nu polueaza!

publicat 2024-04-16 14:15:26 (Puterea)
MADR precizeaza: rachetele antigrindina nu polueaza! Ieri, mai multi fermieri au organizat proteste spontane la poarta unor baterii de rachete antigrindina din judetele Prahova, Buzau, Vrancea, Iasi si Suceava. Ei sustin ca rachetele polueaza apa, aerul si solul si alunga ploile. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a raspuns astazi fermierilor care au protestat impotriva sistemelor antigrindina. Exploatarea infrastructurii operationale din cadrul […]The post MADR precizeaza: rachetele antigrindina nu polueaza! appeared first on... ...continuare.

Fermierii protesteaza impotriva sistemelor antigrindina. Specialistii sustin ca n-au dreptate

publicat 2024-04-15 16:15:28 (Puterea)
Fermierii protesteaza impotriva sistemelor antigrindina. Specialistii sustin ca n-au dreptate Mai multi fermieri din judetele Prahova, Vrancea, Iasi si Vaslui au organizat astazi demonstratii de protest in proximitatea punctelor de lansare a rachetelor antigrindina. Protestatarii sustin ca utilizarea acestora a condus la scaderea cantitatilor de precipitatii in regiunile lor. Nemultumirile unor fermieri legate de sistemele antigrindina sunt mai vechi. In mai multe randuri ei si-au exprimat […]The post Fermierii protesteaza impotriva sistemelor antigrindina. Specialistii sustin... ...continuare.

Cutremur in Vrancea, duminica, 14 aprilie

publicat 2024-04-14 12:00:10 (Jurnalul-National)
Cutremur in Vrancea, duminica, 14 aprilie Un cutremur a avut loc in zona seismica Vrancea, duminica dimineata, anunta Institutul pentru Fizica Pamantului. ...continuare.

Cutremur cu magnitudinea 3,6 in zona seismica Vrancea

publicat 2024-04-14 11:00:02 (Adevarul)
Cutremur cu magnitudinea 3,6 in zona seismica Vrancea Un cutremur a avut loc in zona seismica Vrancea, duminica dimineata, anunta Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. ...continuare.

Cutremur, duminica dimineata, in Romania. In ce zona s-a produs si ce magnitudine a avut

publicat 2024-04-14 10:30:14 (ProTV)
Cutremur, duminica dimineata, in Romania. In ce zona s-a produs si ce magnitudine a avut Un cutremur cu magnitudinea 3.6 s-a produs, duminica, în judetul Vrancea, la o adâncime de 90 de kilometri. ...continuare.

Cutremur in Romania, astazi, 14 aprilie 2024, in zona seismica Vrancea

publicat 2024-04-14 10:15:03 (Antena3)
Cutremur in Romania, astazi, 14 aprilie 2024, in zona seismica Vrancea Un cutremur a avut loc in zona seismica Vrancea, duminica dimineata, anunta Institutul pentru Fizica Pamantului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.