EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 Pag. urm. »

Concesie majora a Apple: Dezvoltatorii care folosesc App Store vor putea distribui aplicatii utilizatorilor din UE direct de pe site-urile lor

publicat 2024-03-13 07:00:20 (Money.ro)
Concesie majora a Apple:  Dezvoltatorii care folosesc App Store vor putea distribui aplicatii utilizatorilor din UE direct de pe site-urile lor Legea pietelor digitale (Digital Markets Act - DMA) a Uniunii Europene, care a fost lansat saptamana trecuta, cere Apple sa ofere magazine de aplicatii alternative pe iPhone si sa permita dezvoltatorilor sa renunte la utilizarea sistemului sau de plata in aplicatie, care percepe comisioane de pana la 30%."Oferim mai multa flexibilitate dezvoltatorilor care distribuie aplicatii in Uniunea Europeana, inclusiv introducerea unui nou mod de a distribui aplicatii direct de pe site-ul web al... ...continuare.

Un grup sustinut de Amazon acuza Microsoft ca distruge marjele de profit ale firmelor concurente din sectorul cloud

publicat 2024-03-09 07:00:13 (Money.ro)
Un grup sustinut de Amazon acuza Microsoft ca distruge marjele de profit ale firmelor concurente din sectorul cloud Afirmatia a fost facuta intr-o plangere a CISPE, un organism comercial pentru firmele de cloud de tipul "infrastructura ca serviciu" din Europa.De asemenea, vine si in timp ce gigantul tehnologic din Redmond, Washington, se confrunta cu un control intens asupra practicilor sale de cloud computing si de acordare a licentelor software in Uniunea Europeana, precum si in Regatul Unit si SUA.Acuzatiile provin din modificarile aduse de Microsoft in termenii sai de licentiere in 2019. Conform... ...continuare.

Un satelit american si unul rusesc vor trece periculos de aproape unul de celalalt, potrivit NASA

publicat 2024-02-28 12:30:02 (Adevarul)
Un satelit american si unul rusesc vor trece periculos de aproape unul de celalalt, potrivit NASA Departamentul Apararii din SUA monitorizeaza trecerea satelitului misiunii TIMED (Thermosphere Ionosphere Mesosphere Energetics and Dynamics) a NASA periculos de aproape de satelitul rusesc Cosmos 2221, a anuntat NASA intr-o postare pe blog miercuri dimineata, informeaza Reuters. ...continuare.

A liar interviewed by another: Vladimir Putin and Tucker Carlson

publicat 2024-02-09 00:00:04 (Bursa)
A liar interviewed by another: Vladimir Putin and Tucker Carlson The only Western journalist who deigned to interview Vladimir Putin in the past two years is Tucker Carlson, claims Tucker Carlson on his blog tuckercarlson.com, in preparation for airing the interview scheduled for thursday night into friday: ...continuare.

Un scriitor australian a fost condamnat la moarte in China

publicat 2024-02-05 09:30:10 (Mediafax)
Un scriitor australian a fost condamnat la moarte in China Yang Hengjun, un cercetator si un scriitor care a scris pe blog despre afacerile statului chinez, neaga acuzatiile, care nu au fost facute publice de autoritatile din China. ...continuare.

Analiza: Tehnologia occidentala restrictionata de sanctiuni intra inca in Rusia si este folosita in industria armamentului

publicat 2024-01-12 07:00:16 (Money.ro)
Analiza: Tehnologia occidentala restrictionata de sanctiuni intra inca in Rusia si este folosita in industria armamentului China, Hong Kong, Turcia si Emiratele Arabe Unite au devenit din ce in ce mai importante in directionarea componentelor critice catre Rusia, potrivit unor noi cercetari, deoarece lanturile de aprovizionare s-au adaptat ca raspuns la controalele exporturilor, care vizeaza sufocarea masinii militare a Moscovei.Ca raspuns la invazia pe scara larga efectuata de Rusia in Ucraina din februarie 2022, o coalitie occidentala de aliati, inclusiv Japonia si Coreea de Sud, a impus o serie de sanctiuni... ...continuare.

OpenAI a lansat magazinul GPT Store, pentru aplicatii personalizate de inteligenta artificiala

publicat 2024-01-11 08:30:09 (Income-Magazine)
OpenAI a lansat magazinul GPT Store, pentru aplicatii personalizate de inteligenta artificiala Compania de inteligenta artificiala OpenAI a lansat magazinul GPT Store, pentru aplicatii personalizate de inteligenta artificiala (AI), a declarat compania intr-o postare pe blog de miercuri, transmite Reuters. GPT Store este inclus in popularul chatbot ChatGPT si este un loc in care utilizatorii pot descoperi si construi GPT-uri sau AI personalizate pentru sarcini precum predarea […] ...continuare.

Reuters: OpenAI a lansat magazinul GPT Store

publicat 2024-01-11 07:35:32 (Bursa)
Reuters: OpenAI a lansat magazinul GPT Store Compania de inteligenta artificiala OpenAI a lansat magazinul GPT Store, pentru aplicatii personalizate de inteligenta artificiala (AI), a declarat compania intr-o postare pe blog de miercuri ...continuare.

Cum sa creezi singur un site web?

publicat 2024-01-08 16:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Cum sa creezi singur un site web? Doresti sa-ti extinzi prezenta in mediul online? Termenii cod, programare, optimizare, hosting suna prea complicati pentru tine? Daca detii o afacere si vrei sa creezi un blog sau un landing page, o poti face si pe cont propriu, fara a fi necesare cunostinte avansate de programare. Doar prin intermediul tehnologiei de ultima generatie. Afla cum sa creezi singur un site web cu ajutorul AI Website Builder. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.