EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 Pag. urm. »

Meta Platforms a lansat joi versiuni timpurii ale celui mai recent model de limbaj mare al sau, Llama 3

publicat 2024-04-19 08:00:11 (Money.ro)
Meta Platforms a lansat joi versiuni timpurii ale celui mai recent model de limbaj mare al sau, Llama 3 Modelele vor fi integrate in asistentul sau virtual Meta AI, pe care compania il prezinta drept cel mai sofisticat dintre serviciile existente gratuite, invocand comparatii de performanta pe subiecte precum rationamentul, codificarea si scrierea creativa fata de ofertele rivalilor, inclusiv Google, parte a grupului Alphabet, si startupul francez Mistral AI.Asistentul Meta AI actualizat va primi o pozitie mai proeminenta in aplicatiile Facebook, Instagram, WhatsApp si Messenger ale Meta,... ...continuare.

FMI si-a imbunatatit usor previziunile privind cresterea economiei globale, afirmand ca economia s-a dovedit "surprinzator de rezistenta"

publicat 2024-04-16 19:00:11 (Money.ro)
FMI si-a imbunatatit usor previziunile privind cresterea economiei globale, afirmand ca economia s-a dovedit surprinzator de rezistenta FMI se asteapta acum la o crestere globala de 3,2% in 2024, cu o imbunatatire modesta de 0,1 puncte procentuale fata de previziunile sale anterioare din ianuarie si in conformitate cu proiectia de crestere pentru 2023.Cresterea est asteptata sa se extinda in acelasi ritm de 3,2% in 2025.Economistul-sef al FMI, Pierre-Olivier Gourinchas, a declarat ca datele sugereaza ca economia globala se indreapta catre "o aterizare lina", in urma unui sir de crize economice, si ca riscurile la adresa... ...continuare.

Instagram va blura imaginile nud din mesaje in incercarea de a proteja adolescentii

publicat 2024-04-12 08:15:22 (Mediafax)
Instagram va blura imaginile nud din mesaje in incercarea de a proteja adolescentii Compania de socializare a precizat, intr-o postare pe blog, citata de The Guardian, ca testeaza functiile ca parte a campaniei sale de combatere a escrocheriilor sexuale si a altor forme de "abuz de imagine", precum si pentru a face mai dificila contactarea adolescentilor de catre infractori. ...continuare.

USR condamna intentiile sefului ANCOM Valeriu Zgonea de a crea o "Militie a Internetului", sub pretextul ca implementeaza Regulamentul privind o piata unica pentru serviciile digitale

publicat 2024-04-04 18:00:13 (Money.ro)
USR condamna intentiile sefului ANCOM Valeriu Zgonea de a crea o Militie a Internetului, sub pretextul ca implementeaza Regulamentul privind o piata unica pentru serviciile digitale Cadrul legal pe care l-au publicat in transparenta arata ca statul condus de PSD si PNL se pregateste de un atac direct la libertatea de exprimare si doreste un control al Internetului pe modelul regimurilor dictatoriale, mai spune sursa citata.Senatoarea Silvia Dinica, presedinta Comisiei pentru stiinta, inovare si tehnologie, arata ca detasarea politistilor in cadrul ANCOM, cu scopul de a verifica continutul postat pe platforme digitale, transforma Agentia dintr-o institutie de control in... ...continuare.

Yahoo incearca sa se relanseze cu o platforma de stiri bazata pe AI

publicat 2024-04-02 22:15:31 (Money.ro)
Yahoo incearca sa se relanseze cu o platforma de stiri bazata pe AI Acordul semnaleaza o problema continua pentru startupurile media care au dificultati sa isi creasca veniturile, intr-un moment in care gigantii Big Tech Alphabet si Meta Platforme atrag cea mai mare parte a vanzarilor de publicitate.In ianuarie, Artifact a spus intr-o postare pe blog ca isi va inceta operatiunile aplicatiei deoarece oportunitatea de piata nu este suficient de mare pentru a justifica investitii continue de acest fel".Yahoo, care detine si marcile de stiri TechCrunch, Engadget... ...continuare.

Yahoo cumpara platforma de stiri bazata pe inteligenta artificiala Artifact, a cofondatorilor Instagram

publicat 2024-04-02 22:00:10 (Money.ro)
Yahoo cumpara platforma de stiri bazata pe inteligenta artificiala Artifact, a cofondatorilor Instagram Acordul semnaleaza o problema continua pentru startupurile media care au dificultati sa isi creasca veniturile, intr-un moment in care gigantii Big Tech Alphabet si Meta Platforme atrag cea mai mare parte a vanzarilor de publicitate.In ianuarie, Artifact a spus intr-o postare pe blog ca isi va inceta operatiunile aplicatiei deoarece oportunitatea de piata nu este suficient de mare pentru a justifica investitii continue de acest fel".Yahoo, care detine si marcile de stiri TechCrunch, Engadget... ...continuare.

Microsoft va comercializa aplicatia de chat si video Teams separat de produsul Office, la nivel global

publicat 2024-04-02 07:15:26 (Money.ro)
Microsoft va comercializa aplicatia de chat si video Teams separat de produsul Office, la nivel global Comisia Europeana investigheaza legatura dintre Office si Teams inca de la o plangere din 2020, facuta de Salesforce, aplicatia de mesagerie concurenta pentru spatiul de lucru Slack.Teams, care a fost adaugat gratuit la Office 365 in 2017, a inlocuit ulterior Skype for Business si a devenit popular in timpul pandemiei, in parte datorita videoconferintelor sale.Cu toate acestea, rivalii au spus ca ambalarea produselor impreuna ofera Microsoft un avantaj nedrept.Compania a inceput sa vanda cele... ...continuare.

Cum se bea cafeaua in lume. Cappuccino, in topul preferintelor.

publicat 2024-03-26 15:00:19 (Puterea)
Cum se bea cafeaua in lume. Cappuccino, in topul preferintelor. O harta fascinanta a lumii, care dezvaluie modalitatea preferata de consum a cafelei in fiecare tara, a fost realizata de Coffeeness, un blog dedicat "tuturor lucrurilor legate de cafea" Pentru a intocmi harta, Coffeeness a folosit motorul de cautare Google pentru 21 de tipuri de cafea din tari din intreaga lume, in ultimele 12 luni. […]The post Cum se bea cafeaua in lume. Cappuccino, in topul preferintelor. appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Arabia Saudita ar discuta cu firme de capital de risc precum Andreessen Horowitz crearea unui fond de 40 de miliarde de dolari pentru investitii in AI

publicat 2024-03-21 07:00:11 (Money.ro)
Arabia Saudita ar discuta cu firme de capital de risc precum Andreessen Horowitz crearea unui fond de 40 de miliarde de dolari pentru investitii in AI Initiativa, despre care doua persoane care au cunostinta de acest lucru au declarat pentru CNBC ca este discutata de luni de zile, ar urma sa formeze un parteneriat intre Fondul de Investitii Publice (PIF), de 925 de miliarde de dolari, al Arabiei Saudite si Andreessen Horowitz, una dintre cele mai mari firme de capital de risc din Silicon Valley.Sursele au subliniat ca discutiile nu au fost inca finalizate si au refuzat sa fie numite din cauza restrictiilor de a vorbi cu presa. Sursele au... ...continuare.

De ce scriu marti

publicat 2024-03-19 07:15:02 (Adevarul)
De ce scriu marti Cand mi-am ales ziua de marti ca sa scriu in acest blog, nu m-am gandit nicio clipa la arsenalul simbolic al acestei zile, care e intr-adevar una dintre cele mai atent tratate dintre zilele saptamanii. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.