EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dezinformarea generata de inteligenta artificiala, "cea mai mare amenintare", pe termen scurt, la adresa economiei globale

publicat 2024-01-10 16:30:02 (Adevarul)
Dezinformarea generata de inteligenta artificiala, cea mai mare amenintare, pe termen scurt, la adresa economiei globale Forumul Economic Mondial evidentiaza riscul de interferenta in alegeri in anul in care cetatenii din Uniunea Europeana si SUA vor merge la urne. ...continuare.

Proiect de 5 milioane de euro pentru o statiune cu bai intr-un sat cu 17 locuitori. Cum s-a ajuns la aceasta suma

publicat 2024-01-10 16:30:02 (Adevarul)
Proiect de 5 milioane de euro pentru o statiune cu bai intr-un sat cu 17 locuitori. Cum s-a ajuns la aceasta suma Proiectul Bailor sarate de la Ocnisoara, un sat din Alba unde mai locuiesc doar 17 oameni, ar urma sa coste mai mult decat dublu fata de valoarea initiala. CJ Alba estimeaza investitia la aproape 5 milioane de euro ...continuare.

Zelenski solicita Occidentului sa continue ajutorul pentru Ucraina: ezitarile il incurajeaza pe Putin, care va ataca si alte state

publicat 2024-01-10 16:30:02 (Adevarul)
Zelenski solicita Occidentului sa continue ajutorul pentru Ucraina: ezitarile il incurajeaza pe Putin, care va ataca si alte state Ezitarile occidentalilor cu privire la livrarile de ajutoare catre Kiev il incurajeaza pe Vladimir Putin, care vrea sa "ocupe" intregul teritoriu al Ucrainei, a avertizat miercuri presedintele ucrainean Volodimir Zelenski. ...continuare.

Zapada a starnit un adevarat razboi in Iasi. Se cere demisia conducerii Companiei de Transport Public

publicat 2024-01-10 16:15:03 (Adevarul)
Zapada a starnit un adevarat razboi in Iasi. Se cere demisia conducerii Companiei de Transport Public Ninsorile care au cazut in ultimele zile peste judetul Iasi au provocat un adevarat razboi, mai ales din cauza traficului rutier ingreunat. Principala nemultumire a iesenilor este, poate, felul in care a functionat transportul in comun. ...continuare.

Mark Zuckerberg creste vaci hranite cu nuci macadamia si adapate cu bere din productia proprie

publicat 2024-01-10 16:15:03 (Adevarul)
Mark Zuckerberg creste vaci hranite cu nuci macadamia si adapate cu bere din productia proprie Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, s-a apucat sa creasca vaci, la ferma sa din Hawaii si spune ca da de baut bere produsa de el. ...continuare.

Barbat judecat pentru ca si-a talharit mama. Caz-scoala in care retragerea plangerii nu elimina raspunderea penala

publicat 2024-01-10 16:00:02 (Adevarul)
Barbat judecat pentru ca si-a talharit mama. Caz-scoala in care retragerea plangerii nu elimina raspunderea penala Retragerea plangerii penale sau impacarea partilor nu te scapa intotdeauna de raspunderea penala. Este si cazul unui barbat care i-a pus cutitul la gat persoanei care l-a nascut si a strans-o cu mainile de gura, luandu-i si lantul de aur pe care il purta. ...continuare.

Cea mai noua metoda de inselatorie in India: Promisiunea unor sume uriase de bani in schimbul unei femei gravide

publicat 2024-01-10 16:00:02 (Adevarul)
Cea mai noua metoda de inselatorie in India: Promisiunea unor sume uriase de bani in schimbul unei femei gravide In India, metoda unica si foarte inventiva a unor escroci a facut sute de victime. ...continuare.

Politist cercetat pentru tentativa de omor. Un barbat spune ca a tras spre el cu o pusca si i-a intrat in casa

publicat 2024-01-10 15:45:02 (Adevarul)
Politist cercetat pentru tentativa de omor. Un barbat spune ca a tras spre el cu o pusca si i-a intrat in casa Un politist din judetul Covasna, banuit ca ar fi amenintat un barbat cu o pusca de vanatoare si ar fi tras in directia acestuia, este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor, violare de domiciliu, amenintare, uz de arma fara drept si distrugere, potrivit Agerpres. ...continuare.

Inteligenta Artificiala Generativa va aduce o valoare economica globala de 6-8 trilioane de dolari

publicat 2024-01-10 15:45:02 (Adevarul)
Inteligenta Artificiala Generativa va aduce o valoare economica globala de 6-8 trilioane de dolari Inteligenta artificiala si alte tehnologii vor amplifica potentialul oamenilor si al organizatiilor de a atinge noi frontiere ale performantei in afaceri. ...continuare.

CES 2024: MSI lanseaza o placa grafica, noi monitoare, PC-uri si periferice

publicat 2024-01-10 15:30:02 (Adevarul)
CES 2024: MSI lanseaza o placa grafica, noi monitoare, PC-uri si periferice MSI a prezentat la CES 2024 placa grafica GeForce RTX 4080 SUPER 16G EXPERT, monitorul de gaming QD-OLED MSI MPG 491CQP, noi desktopuri de gaming MSI AI cu procesoare din 14-a generatie, mini PC-urile MSI Cubi 6 1M / Cubi 6 13M si alte produse. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.