EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




EVOLOR S.R.L. a finalizat proiectul "Productia de energie din surse regenerabile pentru consum propriu", finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020

publicat 2024-01-10 15:30:02 (Adevarul)
EVOLOR S.R.L. a finalizat proiectul Productia de energie din surse regenerabile pentru consum propriu, finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020 Contractul de finantare a fost incheiat cu Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, in calitate de Autoritate de Management. ...continuare.

Fortele navale americane si britanice au respins cel mai mare atac al rebelilor houthi asupra navelor din Marea Rosie

publicat 2024-01-10 15:30:02 (Adevarul)
Fortele navale americane si britanice au respins cel mai mare atac al rebelilor houthi asupra navelor din Marea Rosie Fortele navale britanice si americane au respins cel mai mare atac de pana acum al rebelilor houthi din Yemen asupra navelor din Marea Rosie, a declarat secretarul britanic al apararii. ...continuare.

Directorul general al Aeroportului din Sibiu, implicat intr-un accident mortal, in Arges

publicat 2024-01-10 15:30:02 (Adevarul)
Directorul general al Aeroportului din Sibiu, implicat intr-un accident mortal, in Arges Directorul general al Aeroportului din Sibiu, Marius Girdea, a fost implicat miercuri intr-un accident in urma caruia un om a murit pe loc si alte trei persoane au fost ranite. ...continuare.

Intalnire secreta la Riad pentru gasirea unei cai de pace in Ucraina

publicat 2024-01-10 15:30:02 (Adevarul)
Intalnire secreta la Riad pentru gasirea unei cai de pace in Ucraina Aliati occidentali ai Kievului si mai multe tari neutre s-au intrunit in secret la Riad, Arabia Saudita, pentru a impulsiona procesul de pace in Ucraina, dezvaluie Bloomberg. ...continuare.

Un barbat din Suceava a coborat din masina, a palmuit o femeie, apoi s-a urcat la volan si a plecat

publicat 2024-01-10 15:15:03 (Adevarul)
Un barbat din Suceava a coborat din masina, a palmuit o femeie, apoi s-a urcat la volan si a plecat Un sucevean este anchetat penal dupa ce a coborat din masina cu care mergea si a palmuit o femeie care trecea din intamplare pe acolo ...continuare.

Termocentrala de la Paroseni a pornit miercuri la capacitate maxima de productie

publicat 2024-01-10 15:15:03 (Adevarul)
Termocentrala de la Paroseni a pornit miercuri la capacitate maxima de productie Termocentrala Paroseni, din cadrul Complexului Energetic Valea Jiului (CEVJ), a fost pornita, miercuri, la capacitate maxima, in conditiile in care necesarul de energie electrica este in crestere. ...continuare.

Donald Trump sugereaza ca persoanele care nu sunt albe nu sunt eligibile sa candideze la functia de presedinte in SUA

publicat 2024-01-10 15:15:03 (Adevarul)
Donald Trump sugereaza ca persoanele care nu sunt albe nu sunt eligibile sa candideze la functia de presedinte in SUA Donald Trump alimenteaza o minciuna pe retelele sociale, afirmand ca Nikki Haley nu este eligibila sa fie presedinte pentru ca nu este cetatean american naturalizat. ...continuare.

Coloana auto de protest a transportatorilor si fermierilor a traversat Bacaul. Ce revendicari au FOTO

publicat 2024-01-10 15:00:02 (Adevarul)
Coloana auto de protest a transportatorilor si fermierilor a traversat Bacaul. Ce revendicari au FOTO Astazi, protestatarii nemultumiti, in coloane de camioane si tractoare, au tranzitat judetul Bacau, in drum spre Bucuresti, inca de la primele ore ale diminetii. ...continuare.

Echipa lui Navalnii face apel la proteste in afara Rusiei. Opozantul rus e incarcerat de aproape 3 ani

publicat 2024-01-10 15:00:02 (Adevarul)
Echipa lui Navalnii face apel la proteste in afara Rusiei. Opozantul rus e incarcerat de aproape 3 ani Echipa liderului incarcerat al opozitiei ruse Aleksei Navalnii a lansat miercuri un apel la organizarea de manifestatii in intreaga lume pentru a marca 3 ani de la incarcerarea acestuia la 21 ianuarie (2021), potrivit dpa. ...continuare.

Tone de deseuri, scoase dintr-un apartament din Baia Mare. Doua femei, evacuate odata cu deseurile

publicat 2024-01-10 15:00:02 (Adevarul)
Tone de deseuri, scoase dintr-un apartament din Baia Mare. Doua femei, evacuate odata cu deseurile Tone de deseuri au fost gasite intr-un apartament din Baia Mare, situat pe bulevardul Regele Ferdinand. Deseirole prezinta un real pericol pentru sanatatea si siguranta publica. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.