EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Situatie hilara in Maramures. Ordin de ministru pentru mutarea unui cuib de berze

publicat 2024-02-21 16:00:02 (Adevarul)
Situatie hilara in Maramures. Ordin de ministru pentru mutarea unui cuib de berze In curand incep sa vina berzele, iar un maramuresean a decis sa le declare razboi. Nu tuturor berzelor, ci doar acelora care si-au facut cuib pe stalpul de electricitate de la poarta lui. ...continuare.

Cum a obtinut un maramuresean ordin de ministru pentru mutarea unei berze din fata curtii sale. "Pica serpi morti din cuib"

publicat 2024-02-20 08:45:14 (ProTV)
Cum a obtinut un maramuresean ordin de ministru pentru mutarea unei berze din fata curtii sale. Pica serpi morti din cuib Un cuib de berze din Maramures s-a dovedit a fi unul "cu cântec". Un localnic - deranjat de "vecinele" înaripate - a facut numeroase sesizari si a obtinut chiar un ordin de ministru ca sa mute cuibul din fata locuintei sale.   ...continuare.

Cuib de berze, mutat prin ordin de ministru. Un maramuresean a facut plangere la Ministerul Mediului pentru ca pasarile ii fac mizerie in fata portii

publicat 2024-02-20 03:15:13 (Money.ro)
Cuib de berze, mutat prin ordin de ministru. Un maramuresean a facut plangere la Ministerul Mediului pentru ca pasarile ii fac mizerie in fata portii Situatie tragico-comica in Maramures. Un cuib de berze va fi mutat prin ordin de ministru, dupa ce un localnic a reclamat pasarile la Ministerul Mediului, pentru ca faceau mizerie in fata curtii. Adapostul va fi dus la 100 de metri distanta, in dreptul altei case. Berzele sunt specie protejata de lege, iar cine le distruge […]Articolul Cuib de berze, mutat prin ordin de ministru. Un maramuresean a facut plangere la Ministerul Mediului pentru ca pasarile ii fac mizerie in fata portii... ...continuare.

Gabriel Zetea vrea "plan de tara" si presedinte de la PSD. Ce a spus despre Traian Basescu

publicat 2024-02-19 18:30:26 (Puterea)
Gabriel Zetea vrea plan de tara si presedinte de la PSD. Ce a spus despre Traian Basescu Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures, a vorbit despre negocierile dintre social-democrati si liberali, pe subiectul comasarii alegerilor. Liderul din Maramures spune ca PSD nu insista cu comasarea alegerilor, insa spune ca cele doua partide ar trebui sa puna la punct impreuna un "plan de tara", care sa fie explicat romanilor. Recunoaste insa ca se poate […]The post Gabriel Zetea vrea "plan de tara" si presedinte de la PSD. Ce a spus despre Traian Basescu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Interventie a salvamontistilor din Maramures pentru recuperarea a 2 ucraineni din zona Vf. Polonica

publicat 2024-02-19 08:45:22 (Mediafax)
Interventie a salvamontistilor din Maramures pentru recuperarea a 2 ucraineni din zona Vf. Polonica Potrivit Salvamont Maramures, este vorba de doi cetateni ucrainieni, tata si fiu, cu varste de 52 si 23 ani. Acestia au reusit sa treaca frontiera si se afla undeva la aproximativ 400 metri pe teritoriul Romaniei, intr-o zona cu acces dificil. ...continuare.

Cod galben de ceata in sapte judete din Transilvania

publicat 2024-02-19 07:30:12 (Mediafax)
Cod galben de ceata in sapte judete din Transilvania Potrivit ANM; sunt vizate localitati din judetele Maramures, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu, Covasna, Brasov si Harghita. ...continuare.

Nicolae Paun (Partida Romilor): Nu suntem roata de rezerva a baronilor locali PSD si PNL

publicat 2024-02-18 13:30:16 (Mediafax)
Nicolae Paun (Partida Romilor): Nu suntem roata de rezerva a baronilor locali PSD si PNL "Daca suntem impreuna la guvernare, am considerat ca e de bun augur sa continuam aceasta colaborare cu PSD si cu PNL, si sa candidam impreuna, pe liste comune, la alegerile locale si europarlamentare. In judetele din jumatate de tara ne-am inteles, in judetele din cealalta jumatate, nu. Atrag atentia liderilor PSD si PNL din Bucuresti, Ilfov, Alba, Brasov, Hunedoara, Caras Severin, Arges, Timisoara, Salaj, Bistrita Nasaud, Cluj, Neamt, Maramures, Botosani, Suceava, Constanta, Tulcea, Prahova,... ...continuare.

Tragedie in lumea muzicii: Un celebru violonist din Maramures a murit intr-un accident de ATV, la doar doua zile dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 32 de ani

publicat 2024-02-17 21:45:12 (Jurnalul-National)
Tragedie in lumea muzicii: Un celebru violonist din Maramures a murit intr-un accident de ATV, la doar doua zile dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 32 de ani Celebrul violonist din Maramures, Gabi Stangau, a murit intr-un accident de ATV, la doar doua zile dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 32 de ani. Evenimentul tragic s-a petrecut astazi in localitatea Dumbravita, la scurt timp dupa ce artistul sustinuse un concert alaturi de cunoscuta cantareata Andra. ...continuare.

Un tanar din Maramures a murit dupa ce a pierdut controlul asupra directiei unui ATV

publicat 2024-02-17 18:00:17 (ProTV)
Un tanar din Maramures a murit dupa ce a pierdut controlul asupra directiei unui ATV Un tânar în vârsta de 32 de ani din judetul Maramures a murit, sâmbata dupa amiaza, dupa ce a pierdut controlul asupra directiei de mers a unui ATV si s-a izbit violent de un gard metalic. ...continuare.

Gabi Stangau, un celebru violonist din Maramures, a murit intr-un accident de ATV la cateva ore dupa ce a cantat cu Andra

publicat 2024-02-17 18:00:06 (Antena3)
Gabi Stangau, un celebru violonist din Maramures, a murit intr-un accident de ATV la cateva ore dupa ce a cantat cu Andra Gabi Stangau, un celebru violonist din Maramures, a murit, astazi, intr-un accident de ATV, la cateva ore dupa ce a cantat alaturi de Andra intr-un concert si la numai doua zile dupa ce a implinit varsta de 32 de ani. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.