EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Accident infiorator in Mehedinti. Doua masini s-au ciocnit. FOTO

publicat 2024-01-23 11:45:12 (ProTV)
Accident infiorator in Mehedinti. Doua masini s-au ciocnit. FOTO O femeie de 43 de ani a murit, iar o alta persoana a fost transportata la spital dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, marti, pe DN 6, în judetul Mehedinti. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, din cauza accidentului.   ...continuare.

Tragedie rutiera in Mehedinti

publicat 2024-01-23 11:30:07 (Jurnalul-National)
Tragedie rutiera in Mehedinti O femeie a murit intr-un accident produs marti pe DN6, in zona localitatii Balota, judetul Mehedinti, in care au fost implicate doua autoturisme. ...continuare.

40 de persoane, prinse la un campionat de lupte de caini in Moldova. Perchezitii in Romania

publicat 2024-01-22 17:15:15 (Mediafax)
40 de persoane, prinse la un campionat de lupte de caini in Moldova. Perchezitii in Romania Politisti din cadrul Biroului de Protectie a Animalelor Gorj au facut sambata 23 de perchezitii domiciliare, in judetele Gorj, Dolj, Mehedinti, Hunedoara, Timis si Arges, in cadrul unui dosar penal, in care se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunilor de schingiuirea animalelor si organizarea si participarea la lupte de caini. ...continuare.

Coruptia din Mehedinti. Ce a mai facut politistul arestat pentru ca a furat din padurile statului VIDEO

publicat 2024-01-20 17:30:02 (Adevarul)
Coruptia din Mehedinti. Ce a mai facut politistul arestat pentru ca a furat din padurile statului VIDEO Un politist din Baia de Arama - Mehedinti, recent arestat preventiv pentru coruptie, a fost si in trecut in mijlocul unui scandal, fiind suspectat ca s-a folosit de functia pe care o detinea. ...continuare.

Ce a fost in stare sa faca un politist ca sa-si acopere urmele, dupa ce ar fi furat din padurile statului

publicat 2024-01-20 12:00:02 (Adevarul)
Ce a fost in stare sa faca un politist ca sa-si acopere urmele, dupa ce ar fi furat din padurile statului La finele acestei saptamani, politisti din mai multe judete din sud-vestul Olteniei au fost mobilizati sa faca perchezitii in Mehedinti, intr-un dosar ce are ca suspect principal un ofiter de politie judiciara. ...continuare.

Ofiter de politie judiciara in cadrul IPJ Mehedinti, retinut pentru mai multe infractiuni

publicat 2024-01-19 11:15:17 (Jurnalul-National)
Ofiter de politie judiciara in cadrul IPJ Mehedinti, retinut pentru mai multe infractiuni Un ofiter de politie judiciara din cadrul IPJ Mehedinti, Politia Orasului Baia de Arama, a fost retinut pentru mai multe infractiuni, a anuntat vineri Directia Generala Anticoruptie. ...continuare.

Cod galben de vant puternic in judetele Buzau, Botosani si Suceava. Ceata densa in alte patru judete

publicat 2024-01-19 08:45:09 (ProTV)
Cod galben de vant puternic in judetele Buzau, Botosani si Suceava. Ceata densa in alte patru judete ANM a emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de vânt puternic în zonele montane din judetele Buzau, Botosani si Suceava, dar si de ceata densa si vizibilitate redusa în judetele Vâlcea, Gorj, Dolj si Mehedinti. ...continuare.

Verificari in mai multe judete dupa decesul fetei de 4 ani aflata la asistenta maternala

publicat 2024-01-17 16:30:12 (Mediafax)
Verificari in mai multe judete dupa decesul fetei de 4 ani aflata la asistenta maternala Potrivit ANPDCA, presedintele institutiei, secretarul de stat Rares-Petru Achiriloaie, a inceput o serie de deplasari in judetele tarii, care au ca scop monitorizarea si verificarea activitatilor din domeniu, astfel incat incidente de acest tip sa poata fi prevenite. Pana in acest moment, au fost efectuate deplasari de lucru in judetele Constanta, Tulcea, Galati, Dolj, Mehedinti si Gorj. ...continuare.

Accident grav in Mehedinti. Soferul a murit pe loc, dupa ce a pierdut controlul volanului si s-a izbit intr-un stalp

publicat 2024-01-14 09:15:05 (Antena3)
Accident grav in Mehedinti. Soferul a murit pe loc, dupa ce a pierdut controlul volanului si s-a izbit intr-un stalp Accident grav in Mehedinti. Soferul a murit pe loc, dupa ce, in timp ce cobora o panta, a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de un stalp electric. ...continuare.

Un barbat din Mehedinti a murit intr-un grav accident rutier. S-a rasturnat cu masina si a lovit un stalp

publicat 2024-01-14 07:45:12 (ProTV)
Un barbat din Mehedinti a murit intr-un grav accident rutier. S-a rasturnat cu masina si a lovit un stalp Un sofer de 53 de ani din Mehedinti si-a pierdut viata într-un accident rutier care a avut loc, sâmbata seara, pe o strada din localitatea Ciresu.     ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.