EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Peste 15 organizatii ale AUR Mehedinti s-au alaturat filialei PNL

publicat 2024-02-09 13:00:04 (Antena3)
Peste 15 organizatii ale AUR Mehedinti s-au alaturat filialei PNL Liberalii au dat o lovitura grea partidului AUR. Peste 15 organizatii ale AUR Mehedinti s-au alaturat filialei PNL. ...continuare.

Trei tineri au fost plasati sub control judiciar pentru lupte cu caini si schingiuirea animalelor

publicat 2024-02-09 07:45:17 (ProTV)
Trei tineri au fost plasati sub control judiciar pentru lupte cu caini si schingiuirea animalelor Trei tineri, unul din Gorj si doi din Mehedinti au fost plasati sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile, în ancheta privind organizarea de lupte cu câini, în Republica Moldova. ...continuare.

15 organizatii AUR au fost racolate de PNL Mehedinti

publicat 2024-02-09 07:15:12 (Puterea)
15 organizatii AUR au fost racolate de PNL Mehedinti PNL Mehedinti a racolat 15 organizatii AUR. Membrii filialei au luat decizia de a merge alaturi de fostul presedinte al filialei AUR, George Gantu, catre o noua formatiune politica. Anuntul a fost facut de catre presedintele filialei judetene PNL Mehedinti, Virgil Popescu. "Orice demascare a falsului patriotism promovat de George Simion, trompeta putinista, este de bun […]The post 15 organizatii AUR au fost racolate de PNL Mehedinti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Barbat gasit cazut pe strada, dupa ce a fost batut. A refuzat sa le spuna politistilor ce s-a intamplat

publicat 2024-02-07 20:45:13 (ProTV)
Barbat gasit cazut pe strada, dupa ce a fost batut. A refuzat sa le spuna politistilor ce s-a intamplat Un barbat de 68 de ani a fost gasit, miercuri, cazut pe o strada din Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti, dupa ce a fost batut. ...continuare.

Fost primar, prins la furat de ciocolata. Ce spune edilul?

publicat 2024-02-06 08:00:09 (Puterea)
Fost primar, prins la furat de ciocolata. Ce spune edilul? Un fost primar din Mehedinti a fost prins in timp ce sustragea ciocolata dintr-un magazin.  Este vorba despre Ion Cioara, fost primar al comunei Tamna din Mehedinti, care acum s-a ales cu dosar penal. Incidentul ar fi avut loc pe data de 26 ianuarie, cand Ion Cioara a fost surprins de un agent de paza […]The post Fost primar, prins la furat de ciocolata. Ce spune edilul? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un fost primar din Mehedinti a fost prins la furat de ciocolata | "Nu mi-am dat seama ca le bag in buzunar"

publicat 2024-02-05 21:45:05 (Antena3)
Un fost primar din Mehedinti a fost prins la furat de ciocolata | Nu mi-am dat seama ca le bag in buzunar Fost primar din Mehedinti, prins la furat de ciocolata. "Credeti ca nu aveam bani sa le cumpar? Nu mi-am dat seama ca le bag in buzunar", a declarat Ion Cioara. ...continuare.

Fost primar din Mehedinti, prins la furat de ciocolata. Ion Cioara: "Nu mi-am dat seama ca le bag in buzunar"

publicat 2024-02-05 16:45:01 (Adevarul)
Fost primar din Mehedinti, prins la furat de ciocolata. Ion Cioara: Nu mi-am dat seama ca le bag in buzunar Ion Cioara, fost primar al comunei Tamna (Mehedinti), s-a ales cu dosar penal, pentru ca angajatii unui magazin l-au prins furand doua ciocolate. Ei au declarat ca-l urmareau de mai mult timp, intrucat acesta ar mai fi furat si cu alte ocazii napolitane sau lame de ras. ...continuare.

Un deputat PSD de Mehedinti trece la AUR

publicat 2024-02-05 15:00:03 (Adevarul)
Un deputat PSD de Mehedinti trece la AUR Deputatul Cornel Vasile Folescu, ales in Parlament pe listele PSD, si-a anuntat demisia din grupul formatiunii social-democrate si a intrat in grupul parlamentar AUR, potrivit unui document discutat de conducerea Camerei Deputatilor. ...continuare.

Un deputat PSD s-a inscris in AUR

publicat 2024-02-05 14:30:32 (Mediafax)
Un deputat PSD s-a inscris in AUR "Subsemnatul deputat Cornel Vasile Folescu, ales in Circumscriptia electorala nr. 27 Mehedinti, pe listele Partidului Social Democrat, prin prezenta va rog sa luati act de demisia mea din Grupul Parlamentar PSD si trecerea mea la Grupul parlamentar al Aliantei pentru Unirea Romanilor (AUR)", potrivit unei informari a Biroului permanent al Camerei Deputatilor. ...continuare.

Weekend de foc pentru pompierii din Mehedinti. S-au luptat ore in sir cu flacarile dupa ce 300 de hectare de vegetatie au ars

publicat 2024-02-05 07:45:11 (ProTV)
Weekend de foc pentru pompierii din Mehedinti. S-au luptat ore in sir cu flacarile dupa ce 300 de hectare de vegetatie au ars A fost un weekend de foc pentru pompierii din Mehedinti, chemati sa intervina la zeci de incendii de vegetatie. Vremea uscata si vântul au facut ca focul sa cuprinda, în total, peste 300 de hectare de vegetatie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.