EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sfaturi utile de cum sa dresezi o pisica

publicat 2024-01-10 13:00:14 (Libertatea)
Sfaturi utile de cum sa dresezi o pisica Daca esti un iubitor de animale si detii o pisica trebuie sa stii ca dresarea acesteia este o activitate pe cat dificila, pe atat de captivanta. Insa, la fel ca in cazul cainilor, dresarea micutelor feline presupune intelegere, rabdare si, mai ales, timp. Pisicile sunt niste creaturi foarte independente, iar fiecare in parte are un […] ...continuare.

Cum au disparut din inchisoare "Bin Laden" brazilianul si "DVD", doi infractori extrem de periculosi, cu permisiunea autoritatilor

publicat 2024-01-10 13:00:14 (Libertatea)
Cum au disparut din inchisoare Bin Laden brazilianul si DVD, doi infractori extrem de periculosi, cu permisiunea autoritatilor Eliberati temporar de Craciun, sute de detinuti din inchisorile din Rio, inclusiv unii periculosi, nu s-au mai intors in celule. Congresul brazilian este acum presat sa schimbe regulile acordarii acestor permisii, scriu CNN Brasil si O Globo. Peste 250 din cei 1.785 de detinuti din Rio de Janeiro care au primit permisie de Craciun pentru […] ...continuare.

Vladimir Putin i-a spus unui rus, tata cu cinci copii: "Stii ce ma face fericit? Vestea buna este ca asta devine la moda"

publicat 2024-01-10 13:00:14 (Libertatea)
Vladimir Putin i-a spus unui rus, tata cu cinci copii: Stii ce ma face fericit? Vestea buna este ca asta devine la moda Presedintele rus Vladimir Putin a sosit la Ciukotka, in Orientul Indepartat, fiind pentru prima oara cand viziteaza districtul autonom de la Marea Bering. In capitala Anadir, Putin a vorbit despre dorinta sa ca familiile ruse sa aiba cat mai multi copii, relateaza agentia de presa rusa TASS. Vladimir Putin a ajuns la Andir miercuri de […] ...continuare.

Salariile in Romania: Bucurestiul versus restul tarii

publicat 2024-01-10 13:00:14 (Jurnalul-National)
Salariile in Romania: Bucurestiul versus restul tarii Cu o medie neta de 5.000 de lei pe luna, angajatii din Capitala au cele mai mari salarii din Romania, in timp ce in Caras-Severin sunt cele mai mici. Cel mai bine platiti, in 2023, au fost IT-istii, iar cele mai mici salarii s-au inregistrat in sectorul de beauty. ...continuare.

Ucraina produce mai multe drone decat poate cumpara statul in prezent

publicat 2024-01-10 13:00:14 (Income-Magazine)
Ucraina produce mai multe drone decat poate cumpara statul in prezent Producatorii ucraineni au crescut productia de vehicule aeriene fara pilot (UAV) in masura in care bugetele actuale de achizitii de drone ale Kievului nu sunt suficiente pentru a cumpara tot ceea ce este produs, a declarat marti ministrul ucrainean al Tehnologiei, citat de Reuters. Mihailo Fedorov, un viceprim-ministru care se ocupa si de brieful digital, […] ...continuare.

Imax a obtinut 1,06 miliarde de dolari la nivel global in 2023, al doilea cel mai profitabil an din istoria companiei, gratie „Oppenheimer”

publicat 2024-01-10 13:00:14 (Income-Magazine)
Imax a obtinut 1,06 miliarde de dolari la nivel global in 2023, al doilea cel mai profitabil an din istoria companiei, gratie „Oppenheimer” Imax se poate lauda cu un an record la box office in 2023, datorita succesului fulminant al filmului „Oppenheimer” de Christopher Nolan. Compania – care gazduieste unele dintre cele mai mari si mai luminoase ecrane de cinema, cunoscute in industrie sub numele de formate mari premium (PLF) – a incasat 1,06 miliarde de dolari la […] ...continuare.

Ilie Dumitrescu, sigur dupa transferul lui Radu Dragusin: "N-am nicio indoiala. Va avea o cariera stralucitoare"

publicat 2024-01-10 13:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Ilie Dumitrescu, sigur dupa transferul lui Radu Dragusin: N-am nicio indoiala. Va avea o cariera stralucitoare Ilie Dumitrescu, 55 de ani, fost la Tottenham intre 1994 si 1996, analizeaza ascensiunea lui Radu Dragusin: "Transferul la Tottenham, transferul in Premier League sunt rezultatul evolutiei extraordinare a acestui baiat, a tot ce s-a intamplat cu el de la inceputul carierei".Ilie Dumitrescu, 55 de ani, a ajuns la Tottenham in iulie 1994, imediat dupa Mondialul american. Transferat de la Steaua cu 2,6 milioane de lire sterline, echivalentul a 3,7 milioane de euro. ... ...continuare.

Cine sunt romanii care pot beneficia de un ajutor de 1500 de lei. Care sunt conditiile pentru a avea parte de sprijin

publicat 2024-01-10 13:00:08 (Click)
Cine sunt romanii care pot beneficia de un ajutor de 1500 de lei. Care sunt conditiile pentru a avea parte de sprijin In urma Ordonantei de Urgenta nr. 115/2023, au fost introduse noi facilitati fiscale menite sa ofere sprijin parintilor cu privire la cheltuielile educatiei timpurii ale copiilor lor. ...continuare.

Ce culoare au masinile cel mai des implicate in accidente si legatura dintre alegerea culorii si obiceiurile de condus

publicat 2024-01-10 13:00:08 (Click)
Expertii de la carVertical au demostrat ca un accident rutier, fie el si minor, nu tine doar de lipsa de indemanare a soferului ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.