EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Agerpres: 'Primaria Capitalei anunta licitatie pentru amplasarea a peste 180 de toalete ecologice'

publicat 2024-01-10 13:00:07 (Bursa)
Agerpres: 'Primaria Capitalei anunta licitatie pentru amplasarea a peste 180 de toalete ecologice' Primaria Capitalei anunta pe SEAP licitatie pentru amplasarea a 182 - 188 de toalete ecologice, printr-un acord-cadru cu o durata de patru ani. ...continuare.

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, despre protestul transportatorilor la care s-au alaturat si fermierii: "Nu am primit nicio revendicare. Nicio asociatie nu isi asuma"

publicat 2024-01-10 13:00:07 (Antena3)
Florin Barbu, ministrul Agriculturii, despre protestul transportatorilor la care s-au alaturat si fermierii: Nu am primit nicio revendicare. Nicio asociatie nu isi asuma Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat, referitor la protestul transportatorilor si al fermierilor, ca nicio asociatie nu isi asuma protestul. Mai mult, ministrul spune ca nu a primit nicio revendicare din partea protestatarilor. ...continuare.

Doua automarfare incarcate cu deseuri din Spania si Cehia, oprite la frontiera de vest a Romaniei

publicat 2024-01-10 13:00:06 (Adevarul)
Doua automarfare incarcate cu deseuri din Spania si Cehia, oprite la frontiera de vest a Romaniei Doua automarfare inmatriculate in Romania si Polonia, conduse de un cetatean roman, respectiv polonez, nu au fost lasate sa intre in tara. Acestia transportau 19.060 kilograme deseuri ...continuare.

"Pelerin" inedit la Manastirea Neamt. Un zimbru i-a uimit pe toti cu indrazneala lui. "Simbolul maretiei Moldovei" VIDEO

publicat 2024-01-10 13:00:05 (Adevarul)
Pelerin inedit la Manastirea Neamt. Un zimbru i-a uimit pe toti cu indrazneala lui. Simbolul maretiei Moldovei VIDEO Seculara Manastire Neamt a fost vizitata de un pelerin unic. Intr-un film postat de staretul Benedict Sauciuc se poate observa cum un zimbru intra pe poarta lacasului si se plimba prin incinta ...continuare.

Transportatorii vor protocoale cu asiguratori din afara tarii pentru polite RCA

publicat 2024-01-10 13:00:05 (Adevarul)
Transportatorii vor protocoale cu asiguratori din afara tarii pentru polite RCA Transportatorii vor sa incheie protocoale cu asiguratori din afara tarii pentru a le vinde polite RCA la tariful de referinta al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF). ...continuare.

Noi frictiuni intre IPS Teodosie si purtatorul de cuvant al BOR. Cum l-a pus la punct Vasile Banescu pe arhiepiscop

publicat 2024-01-10 13:00:05 (Adevarul)
Noi frictiuni intre IPS Teodosie si purtatorul de cuvant al BOR. Cum l-a pus la punct Vasile Banescu pe arhiepiscop Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane Romane, Vasile Banescu, l-a apostrofat, marti seara, pe Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, care a afirmat, intr-o emisiune radio, ca fumatorii si femeile "intr-o perioada de necuratie" nu pot bea agheasma. ...continuare.

Fostul ministru de interne din Polonia, Mariusz Kaminski, a intrat in greva foamei in inchisoare

publicat 2024-01-10 13:00:05 (Adevarul)
Fostul ministru de interne din Polonia, Mariusz Kaminski, a intrat in greva foamei in inchisoare Fostul ministru de interne din Polonia, Mariusz Kaminski, a intrat in greva foamei dupa ce a fost arestat si trimis la inchisoare marti in urma unei condamnari pentru abuz de putere in fosta sa calitate de sef al unei agentii anticoruptie, a anuntat el intr-un comunicat publicat miercuri. ...continuare.

Rigoarea din cana: Care sunt regulile nescrise din lumea ceaiului si miturile care planeaza in jurul acestei bauturi? Am aflat secretele chiar de la primul somelier de ceai acreditat din Romania, Irina Mastacaneanu

publicat 2024-01-10 12:45:17 (Ziarul-Financiar)
Rigoarea din cana: Care sunt regulile nescrise din lumea ceaiului si miturile care planeaza in jurul acestei bauturi? Am aflat secretele chiar de la primul somelier de ceai acreditat din Romania, Irina Mastacaneanu vezi galeria foto Tweet In jurul ceaiului s-au creat de-a lungul istoriei milioane de povesti si mituri, ceremonii si cutume, fiecare cultura gasind in parcursul ei un loc aparte pentru aceasta bautura. Desi multi se declara fanii acestei licori, putini sunt cei care reusesc s-o inteleaga intr-adevar. Unul dintre acesti experti fara tagada este Irina Mastacaneanu, cunoscuta in lumea amatorilor de ceai prin prisma proiectului Teaz. Ea este insa si primul somelier de ceai acreditat din Romania. ...continuare.

Soldatii rusi isi fura lucrurile intre ei: Haine, manusi, aparate de ras, dispare tot

publicat 2024-01-10 12:45:11 (ProTV)
Soldatii rusi isi fura lucrurile intre ei: Haine, manusi, aparate de ras, dispare tot Armata rusa are mari probleme logistice, iar coruptia si indisciplina fac ravagii pe front. Soldatii sunt atât de prost echipati, încât îsi fura echipamentul între ei.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.