EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Selly a inaugurat scoala, proaspat renovata, din satul sau natal. Ce mesaj le-a transmis elevilor

publicat 2024-01-10 11:00:05 (Click)
Selly a inaugurat scoala, proaspat renovata, din satul sau natal. Ce mesaj le-a transmis elevilor Cel mai cunoscut vlogger din Romania, Andrei Selaru, alias Selly, a inaugurat recent Scoala Gimnaziala din Giubega, judetul Dolj, renovata de catre Asociatia Bookland. Selly a participat cu drag la intalnirea cu cei peste 160 de elevi ai unitatii scolare. ...continuare.

Corina Caragea, de urgenta la spital. Incredibil ce i s-a intamplat in ultima zi de vacanta

publicat 2024-01-10 11:00:05 (Click)
Corina Caragea, de urgenta la spital. Incredibil ce i s-a intamplat in ultima zi de vacanta A inceput anul cu distractie , intr-un loc exotic dar a terminat vacanta nu tocmai asa cum si-ar fi dorit! ...continuare.

Secretul gospodinelor din Oltenia. Cu ce spala lenjeria de pat pentru a le curata in profunzime. Doua ingrediente din bucatarie fac adevarate minuni

publicat 2024-01-10 11:00:05 (Click)
Secretul gospodinelor din Oltenia. Cu ce spala lenjeria de pat pentru a le curata in profunzime. Doua ingrediente din bucatarie fac adevarate minuni O noapte de somn odihnitora incepe cu lenjeria de pat proaspata si parfumata. Pentru multe gospodine, insa, spalarea acestor elemente esentiale ale dormitorului poate fi o provocare. ...continuare.

Castelul de la Gilau, in toata splendoara sa, dupa o renovare care a durat 5 ani si a costat 30 de milioane de euro

publicat 2024-01-10 11:00:05 (Click)
Castelul de la Gilau, in toata splendoara sa, dupa o renovare care a durat 5 ani si a costat 30 de milioane de euro Cinci ani si peste 30 de milioane de euro a costat renovarea Castelului Rákóczi-Banffy din Gilau, o cladire impozanta cu o istorie uimitoare. ...continuare.

Povestea incredibila a lui Petrache Poenaru, inventatorul stiloului. A fost si primul om din tara noastra care a mers cu trenul

publicat 2024-01-10 11:00:05 (Click)
Povestea incredibila a lui Petrache Poenaru, inventatorul stiloului. A fost si primul om din tara noastra care a mers cu trenul Astazi, 10 ianuarie, se implinesc 225 de ani de la nasterea lui Petrache Poenaru, romanul care a devenit faimos pentru ca a brevetat primul stilou din lume cu rezervor propriu de cerneala. ...continuare.

Radu Dragusin a refuzat Bayern Munchen si va juca pentru Tottenham. Suma de transfer platita de clubul englez

publicat 2024-01-10 11:00:04 (Antena3)
Radu Dragusin a refuzat Bayern Munchen si va juca pentru Tottenham. Suma de transfer platita de clubul englez Fundasul nationalei de fotbal a Romaniei, Radu Dragusin, va juca la Tottenham si nu la Bayrn Munchen, aceasta fiind decizia internationalului roman, anuntata de clubul londonez pe Instagram. ...continuare.

Zeci de camioane si de tractoare se indreapta spre Capitala, din estul tarii, la protestul fermierilor si transportatorilor VIDEO

publicat 2024-01-10 11:00:03 (Adevarul)
Zeci de camioane si de tractoare se indreapta spre Capitala, din estul tarii, la protestul fermierilor si transportatorilor VIDEO Zeci de transportatori si fermieri au iesit miercuri dimineata pe soselele buzoiene pentru un protest spontan. Ei isi exprima nemultumirea fata de o serie de aspecte ce afecteaza industria agricola si transportul, sub genericul "Protest RCA". ...continuare.

Telenovela Dragusin s-a incheiat cu o afacere colosala: Radu pleaca de la Genoa si devine cel mai scump roman din istorie

publicat 2024-01-10 11:00:03 (Adevarul)
Telenovela Dragusin s-a incheiat cu o afacere colosala: Radu pleaca de la Genoa si devine cel mai scump roman din istorie Un stoper de 21 de ani e gata sa faca pasul spre cel mai inalt nivel competitional. ...continuare.

Tom Cruise si Warner Bros Discovery au semnat un acord pentru dezvoltarea si producerea de filme originale si francize

publicat 2024-01-10 11:00:03 (Adevarul)
Tom Cruise si Warner Bros Discovery au semnat un acord pentru dezvoltarea si producerea de filme originale si francize Warner Bros Discovery a anuntat marti incheierea unui acord cu Tom Cruise, unul dintre cei mai bine cotati actori de la Hollywood, pentru a dezvolta si a produce filme originale si francize cinematografice in 2024. ...continuare.

Gabriel Zetea (PSD): "Daca propunerea PNL de comasare a alegerilor ar fi sustinuta, putem merge inainte"

publicat 2024-01-10 10:45:03 (Antena3)
Gabriel Zetea (PSD): Daca propunerea PNL de comasare a alegerilor ar fi sustinuta, putem merge inainte Daca propunerea PNL de comasare a alegerilor ar fi sustinuta de mai multe partide, "putem merge inainte", declara Gabriel Zetea, PSD, la RFI. Argumentul economiilor la buget nu e valid "cand vorbim despre democratie". ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.