EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Decizia de ultima ora a ministrului Culturii cu privire la Muzeul "George Enescu"

publicat 2024-01-10 20:00:18 (Puterea)
Decizia de ultima ora a ministrului Culturii cu privire la Muzeul George Enescu Ministrul Culturii, Raluca Turcan, anunta ca a fost publicat anuntul pentru contractarea lucrarilor de punere in siguranta la Palatul Cantacuzino, care gazduieste Muzeul National "George Enescu", dupa intreruperea contractului de restaurare si consolidare, la finele anului trecut. "Am fost, din nou, pe santierul de la Muzeul National "George Enescu". La finalul anului trecut, am luat […]The post Decizia de ultima ora a ministrului Culturii cu privire la Muzeul "George Enescu" appeared... ...continuare.

CES 2024. Cum functioneaza si cat costa perna care ne spune daca sforaim sau daca dormim bine sau rau

publicat 2024-01-10 20:00:18 (ProTV)
CES 2024. Cum functioneaza si cat costa perna care ne spune daca sforaim sau daca dormim bine sau rau Cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei este în plina desfasurare în Las Vegas. ...continuare.

"Avem deja 50.000 de semnaturi". Sanatatea vrea in greva, nemultumita de maririle de anul trecut

publicat 2024-01-10 20:00:18 (ProTV)
Avem deja 50.000 de semnaturi. Sanatatea vrea in greva, nemultumita de maririle de anul trecut Federatia SANITAS din România anunta ca a adunat deja 50.000 de semnaturi pentru declansarea grevei în Sanatate si Asistenta Sociala.   ...continuare.

Primul lucru pe care l-a facut Gabriel Attal dupa ce a ajuns in fruntea guvernului francez

publicat 2024-01-10 20:00:18 (ProTV)
Primul lucru pe care l-a facut Gabriel Attal dupa ce a ajuns in fruntea guvernului francez O vizita în departamentul Pas de Calais, devastat de inundatii în primele zile ale anului, a fost prima activitate a lui Gabriel Attal în calitate de sef al guvernului francez.   ...continuare.

"Norii erau un negru intens". O furtuna nemiloasa a lovit Statele Unite. Rafalele au maturat totul in cale | VIDEO

publicat 2024-01-10 20:00:18 (ProTV)
Norii erau un negru intens. O furtuna nemiloasa a lovit Statele Unite. Rafalele au maturat totul in cale | VIDEO Nu doar europenii lupta voiniceste cu nametii si gerul, ci si americanii. O furtuna de zapada s-a dezlantuit în centrul Statelor Unite, în timp ce estul si sudul sunt ravasite de tornade si precipitatii abundente. ...continuare.

Reuters scrie ca cerealele din Ucraina au ajutat portul Constanta sa ajunga la volume record, in 2023

publicat 2024-01-10 20:00:17 (Money.ro)
Reuters scrie ca cerealele din Ucraina au ajutat portul Constanta sa ajunga la volume record, in 2023 Traficul total de marfuri la Constanta s-a ridicat la 92,5 milioane de tone in 2023, in crestere cu 22,5% fata de anul precedent, a precizat autoritatea portuara.Portul Constanta a expediat 36 de milioane de tone de cereale anul trecut, ceea ce reprezinta o crestere cu 50% fata de anul precedent.Cerealele ucrainene au reprezentat cam 40% din acest total, adica 14 milioane de tone, in crestere de la 13 milioane la sfarsitul lunii noiembrie si de la 8,6 milioane in intregul an 2022.Ucraina este... ...continuare.

Primaria Oradea anunta ca incep lucrarile de eficientizare a sistemului de iluminat public pe Centura Oradea / Se vor monta 1.200 de corpuri noi, tip LED / Valoarea investitiei se apropie de 2 milioane de lei

publicat 2024-01-10 20:00:17 (Money.ro)
Primaria Oradea anunta ca incep lucrarile de eficientizare a sistemului de iluminat public pe Centura Oradea / Se vor monta 1.200 de corpuri noi, tip LED / Valoarea investitiei se apropie de  2 milioane de lei "In data de 10 ianuarie 2024, Directia Regionala Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj a emis ordinul de incepere pentru lucrarile ce au in vedere eficientizarea sistemului de iluminat public, pe Centura Oradea, aflata pe raza municipiului Oradea. Lucrarile presupun inlocuirea corpurilor de iluminat existente cu circa 1.200 de corpuri noi, de tip LED, precum si inlocuirea stalpilor de iluminat degradati. De asemenea, vor fi remediate situatiile de avarie existente, precum si punctele de aprindere ce... ...continuare.

Au gasit prapad! Firma care face produsele de patiserie "Camara Noastra" pentru Lidl, inchisa temporar de ANPC

publicat 2024-01-10 20:00:17 (Money.ro)
Au gasit prapad! Firma care face produsele de patiserie Camara Noastra pentru Lidl, inchisa temporar de ANPC   Reprezentantii ANPC au anuntat, miercuri, ca in primele zile ale acestui an comisarii institutiei au inceput derularea unei ample campanii de verificare a modului in care brandurile proprii, declarate a fi romanesti, ale marilor lanturi de magazine respecta exigentele impuse de brandul ales si de semnificatia acestuia.   Actiunile de control au inceput cu "Gusturi romanesti", brand propriu al lantului de magazine Mega Image. si "Camara Noastra - Pofta de Romania", care apartine... ...continuare.

Aeroporturile Baneasa si Otopeni, pregatite pentru operarea in spatiul Schengen

publicat 2024-01-10 20:00:16 (Money.ro)
Aeroporturile Baneasa si Otopeni, pregatite pentru operarea in spatiul Schengen "Cele doua aeroporturi care deservesc Capitala - Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu, ambele gestionate de catre Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), sunt pregatite pentru operarea pe fluxuri separate Sehengen / non-Schengen. CNAB a luat din timp toate masurile necesare pentru ca infrastructura sa asigure o operare fara neconformitati si in colaborare cu institutiile abilitate, in special cu Inspectoratul... ...continuare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 686 | Zelenski cere sisteme moderne de aparare aeriana: "Ezitarea Occidentului il ajuta pe Putin"

publicat 2024-01-10 20:00:12 (Libertatea)
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 686 | Zelenski cere sisteme moderne de aparare aeriana: Ezitarea Occidentului il ajuta pe Putin Ucrainei nu are in prezent capacitatea de a-si produce propriul sistem modern de aparare aeriana, lucru de care are nevoie disperata pentru a-si proteja cetatenii de atacurile rusesti, a declarat presedintele ucrainean Volodimir Zelenski la o conferinta de presa comuna cu presedintele lituanian Gitanas Nauseda la Vilnius, pe 10 ianuarie. Zelenski a amintit de atacurile […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.