EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




UE ii cere ajutorul lui Taylor Swift pentru a mobiliza tinerii sa iasa la vot

publicat 2024-01-10 22:45:04 (Antena3)
UE ii cere ajutorul lui Taylor Swift pentru a mobiliza tinerii sa iasa la vot Presedintele Comisiei Europene, Margaritis Schinas, vrea sa incurajeze tinerii sa iasa la vot anul acesta si cere ajutorul cantaretei americane Taylor Swift, care se va afla in Europa inaintea alegerilor din iunie din blocul comunitar. ...continuare.

Be EU Facts First: Diferentele dintre Comisia Europeana, Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene

publicat 2024-01-10 22:45:04 (Antena3)
Be EU Facts First: Diferentele dintre Comisia Europeana, Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene Pentru a intelege mai bine care sunt lucrurile pe care Uniunea Europeana le poate face pentru cetatenii ei, e bine sa stim care sunt principalele institutii de decizie ale Uniunii. ...continuare.

Cursuri online pentru peste 1.000 elevi din Prahova. Nu pot fi incalzite scolile!

publicat 2024-01-10 22:45:04 (Antena3)
Cursuri online pentru peste 1.000 elevi din Prahova. Nu pot fi incalzite scolile! Peste 1.000 de elevi din Romania vor face cursuri in sistem online din cauza unor probleme survenite in alimentarea cu gaze naturale. ...continuare.

Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea, 10 ianuarie 2024. Catalin Morosanu a rabufnit in fata lui nea Marin inainte de spectacol

publicat 2024-01-10 22:45:03 (Antena-1)
Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea, 10 ianuarie 2024. Catalin Morosanu a rabufnit in fata lui nea Marin inainte de spectacol Noul sezon Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea a debutat la Antena 1 pe 8 ianuarie 2024 si ii aduce lui Nea Marin si echipei sale noi provocari in Delta Dunarii. Peripetiile din Jurilovca se tin in lant pe parcursul intregului nou sezon. ...continuare.

Am intrat in sezonul dietelor. Regimul alimentar de dupa Sarbatori, un esec garantat. Care este secretul succesului

publicat 2024-01-10 22:45:03 (Adevarul)
Am intrat in sezonul dietelor. Regimul alimentar de dupa Sarbatori, un esec garantat. Care este secretul succesului Multi dintre noi isi propun ca odata cu inceputul anului sa slabeasca, sa renunte la alcool sau la fumat si sa aiba un stil de viata mai sanatos, insa, potrivit statisticilor, in majoritatea cazurilor, aceste rezolutii nu dureaza. ...continuare.

Sase persoane au fost ranite dupa ce un microbuz s-a blocat sub un pasaj din Arad. Soferul, transportat la spital

publicat 2024-01-10 22:30:09 (Libertatea)
Sase persoane au fost ranite dupa ce un microbuz s-a blocat sub un pasaj din Arad. Soferul, transportat la spital Accidentul a avut loc, miercuri, sub pasajul rutier peste calea ferata care leaga centrul municipiului Arad de cartierul Gradiste, dupa ce soferul nu a observat indicatorul care limiteaza inaltimea vehiculelor, iar masina s-a izbit de grinda pasajului, relateaza Aradon. In momentul impactului, in microbuz se aflau noua persoane, dintre care sase au fost ranite. Soferul, […] ...continuare.

Antoine Griezmann devine cel mai bun marcator din toate timpurile al lui Atlético Madrid

publicat 2024-01-10 22:30:09 (Jurnalul-National)
Antoine Griezmann devine cel mai bun marcator din toate timpurile al lui Atlético Madrid Prin golul marcat miercuri impotriva lui Real Madrid in semifinalele Supercupei Spaniei, Antoine Griezmann a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile al lui Atlético Madrid, cu 174 de goluri. ...continuare.

Un cunoscut executor judecatoresc din Bucuresti si sotia sa, acuzati ca si-ar fi batjocorit fiica de noua ani

publicat 2024-01-10 22:30:04 (Antena3)
Un cunoscut executor judecatoresc din Bucuresti si sotia sa, acuzati ca si-ar fi batjocorit fiica de noua ani Un cunoscut executor judecatoresc din Bucuresti si sotia lui sunt acuzati ca si-au batjocorit fiica, in varsta acum de 9 ani. Atentie, urmeaza informatii care va pot afecta emotional! ...continuare.

Care sunt exceptiile de la obligativitatea folosirii sistemului RO e-Factura: De cand se dau amenzi pentru nerespectarea termenului limita si care e valoarea lor

publicat 2024-01-10 22:30:03 (Adevarul)
Care sunt exceptiile de la obligativitatea folosirii sistemului RO e-Factura: De cand se dau amenzi pentru nerespectarea termenului limita si care e valoarea lor e-Factura este un sistem obligatoriu de emitere al facturilor. De la introducerea acestuia, comerciantii sunt obligati sa emita facturile mai intai prin servere, ca mai apoi sa ajunga la clienti. ...continuare.

Razbunarea Kremlinului: 12 moldoveni, majoritatea jurnalisti au interdictie de intrare in Rusia.

publicat 2024-01-10 22:30:03 (Adevarul)
Razbunarea Kremlinului: 12 moldoveni, majoritatea jurnalisti au interdictie de intrare in Rusia. Ambasadorul Republicii Moldova la Moscova a fost convocat miercuri la sediul MAE rus pentru a-i fi anuntata decizia luata de Kremlin ca raspuns la actiunile ,,neprietenoase" ale Chisinaului. Reprezentantii Ministerului moldovean de Externe califica hotararea drept una regretabila, mentionand ca vor ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.