EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Aspiratoarele Beko: Eficienta si inovatie pentru o curatenie impecabila

publicat 2024-01-11 14:15:19 (Libertatea)
Aspiratoarele Beko: Eficienta si inovatie pentru o curatenie impecabila Intr-o lume unde curatenia si confortul sunt esentiale pentru un stil de viata sanatos, aspiratoarele Beko vin cu solutii ideale pentru orice casa. Diversele modele, fie cu sac, fie fara sac, ofera o putere de aspirare impresionanta si functii avansate pentru a face fata celor mai exigente sarcini legate de curatenie. Performanta si putere Toate […] ...continuare.

Romina Gingasu si Piero Ferrari, prima aparitie oficiala impreuna, in Romania. Miliardarul s-a asortat cu sotia romanca

publicat 2024-01-11 14:15:19 (Libertatea)
Romina Gingasu si Piero Ferrari, prima aparitie oficiala impreuna, in Romania. Miliardarul s-a asortat cu sotia romanca Romina Gingasu si Piero Ferrari, mostenitorul a 10% din compania „Ferrari”, infiintata de tatal lui, au bifat prima aparitie publica impreuna, in Romania. Cei doi au luat parte la proiectia de gala a filmului „Ferrari”, pelicula care prezinta cei mai grei ani din viata tatalui lui Piero, Enzo Ferrari, fondatorul celebrei marci de automobile. Timp […] ...continuare.

Ciolacu, despre varianta ca Iohannis sa devina presedintele Consiliului European: "E o sansa reala, avem un culoar bun"

publicat 2024-01-11 14:15:18 (Libertatea)
Ciolacu, despre varianta ca Iohannis sa devina presedintele Consiliului European: E o sansa reala, avem un culoar bun Premierul Marcel Ciolacu spune ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre posibilitatea ca acesta sa ocupe functia de presedinte al Consiliului European, iar Romania are „o sansa reala” in acest sens, relateaza News.ro si Hotnews.ro. „Parerea mea este ca are o sansa reala Romania, nu presedintele Klaus Iohannis pentru Consiliul European si chiar avem […] ...continuare.

Fiarele si statiile de calcat Beko – Tehnologie moderna pentru haine impecabile.

publicat 2024-01-11 14:15:18 (Libertatea)
Fiarele si statiile de calcat Beko – Tehnologie moderna pentru haine impecabile. Timpul este o resursa pretioasa, iar aspectul hainelor reflecta imaginea noastra. A avea un fier sau o statie de calcat de inalta calitate devine esential, iar Beko, cunoscut pentru inovatiile sale in domeniul electrocasnicelor, vine in intampinarea nevoilor consumatorilor cu o gama variata de fiare si statii de calcat, concepute pentru a face procesul de […] ...continuare.

Zeci de migranti, ascunsi in doua tiruri la vama Nadlac II

publicat 2024-01-11 14:15:17 (Jurnalul-National)
Zeci de migranti, ascunsi in doua tiruri la vama Nadlac II 39 de cetateni din tari africane si asiatice care incercau sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, ascunsi in doua tiruri, au fost descoperiti in ultimele 24 de ore la PTF Nadlac II, informeaza Politia de Frontiera. ...continuare.

WWF Romania: Amprenta digitala a transporturilor de lemn va prinde in sfarsit viata

publicat 2024-01-11 14:15:16 (Income-Magazine)
WWF Romania: Amprenta digitala a transporturilor de lemn va prinde in sfarsit viata Amprenta digitala a transporturilor de lemn ar putea deveni realitate, dupa ce Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor (MMAP) a demarat un proiect in cadrul Planului National de Redresare si Rezilienta (PNRR), sustin reprezentantii WWF Romania, intr-un comunicat de presa transmis, joi, AGERPRES. „Amprenta digitala a transporturilor de lemn, solutia sustinuta de WWF pentru a combate […] ...continuare.

Diego Fabbrini a semnat! Unde va evolua fostul jucator al lui Dinamo

publicat 2024-01-11 14:15:13 (Gazeta-Sporturilor)
Diego Fabbrini a semnat! Unde va evolua fostul jucator al lui Dinamo Diego Fabbrini, 33 de ani, si-a gasit echipa si va evolua pentru U.S. Sambenedettese, formatie din Serie D.Fostul mijlocas al lui Dinamo era liber de contract din iulie 2023, dupa ce evoluase pentru o echipa de liga a treia din Italia. Acum, va cobori in Serie D, acolo unde Sambenedettese este pe locul 2 in Grupa F. ... ...continuare.

Reactia lui Antoine Griezmann dupa recordul stabilit aseara: "Imi venea sa plang la pauza"

publicat 2024-01-11 14:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Reactia lui Antoine Griezmann dupa recordul stabilit aseara: Imi venea sa plang la pauza Antoine Griezmann (32 de ani) a inscris ieri in semifinala Supercupei Spaniei, 3-5 cu Real Madrid, golul cu care a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Atletico. Atacantul francez l-a depasit pe legendarul Luis Aragones, care s-a oprit la cota 173!Atletico a pierdut aseara derbyul madrilen din semifinala Supercupei Spaniei (3-5 cu Real), dar se consoleaza cu noul record stabilit de unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Diego Simeone. ... ...continuare.

Ce facem in weekend? Cum sa-ti petreci timpul liber la final de saptamama

publicat 2024-01-11 14:15:09 (Click)
Ce facem in weekend? Cum sa-ti petreci timpul liber la final de saptamama Canal 33 isi propune sa va tina la curent cu cele mai importante evenimente, astfel incat dumneavoastra sa va puteti planifica weekedul in Bucuresti in cel mai placut mod cu putinta si sa nu ratati nimic. ...continuare.

Cine i-a luat masina de 140.000 de euro Prodancei, de ziua ei? Nu si-a facut-o singura cadou! Mesaj dur pentru hateri: "Nu ma uit catre oamenii mici si schimonositi"

publicat 2024-01-11 14:15:08 (Click)
Cine i-a luat masina de 140.000 de euro Prodancei, de ziua ei? Nu si-a facut-o singura cadou! Mesaj dur pentru hateri: Nu ma uit catre oamenii mici si schimonositi Click! a aflat cine i-a luat un bolid de lux Anamariei Prodan, pe 17 decembrie, de ziua ei de nastere. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.